Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8112168 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8112168

Odpowiedzi 37317

stachu112q

stachu112q

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie ktoś do czego potrzebny jest snipes poza zadaniem dla węża?Pytam ponieważ gdzieś kiedyś mi umarł a teraz nie chcę go wskrzeszać bo bugi i bugi. Więc czego on uczy albo co daje i czy mogę uzyskać to u kogoś innego. A nie bardzo chce mi się zaczynać od nowa. Brak możliwość wykonania questa przeżyje ale co się z tym wiąże.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Solucja-poradnik do obozu, a jeżeli ci się nie chce, w trzecim rozdziale można go zaprosić mając 60 retoryki do własnego obozu, niezły z tego profit jest i ogólnie fajny motyw, no ale jak ci się nie chce to nie

Post połączony: 2018-01-05, 14:47

@Mefi
Zapraszam do solucji :D
Niestety trochę spodziewałem się odpowiedzi jak na elektrodzie, ale jeszcze raz przejrzałem cały temat solucji:
- o retoryce nie ma tam NIC konkretnego - wspomniane kilka razy jaka ona ważna jest, ja natomiast zapytałem czy jest jakis wymóg co do pokazania pkt i dlaczego nie mogę korzystać z opcji reto mając 78% szans (właściwie to dlaczego zawsze nie przechodzi opcja wyłgania się)
- na temat zręczności - fajnie opisane w solucjach jakie rózne są bonusy, ale: licząc na oko nie zgadza mi się to po prostu, ludzie na screenach mają np. 348 bazowego i 673 z bonusami zręczności, no ciężko mi wyliczyć te 325 DEXA z bonusów, chyba że właśnie źle liczę, ale znowu spodziewam się że zostanę olany z pytaniem.

W takim razie po co jest te forum? rozumiem, że nie dla początkujących

rozumiem, że można olać moje pytanie jak ktoś nie wie, ale po co odsyłać do solucji, jak tam nie ma odpowiedzi na nie?

Możliwe, że cię nie zrozumiałem, nie możesz zobaczyć ile masz retoryki? I jeżeli chodzi ci o szanse kradzieży, to nie ma to żadnego wpływu na szanse wyłgania się

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NobleOne Jesteś pewien? Nie mam opcji wzięcia trucizny od Nrozasa(Jeśli dobrze tłumaczę) a jedynie powiedzenie mu,że troll umarł,za co ten mnie atakuje,bo nie mam dowodu.

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram łucznikiem i szukam jakichś stalowych prętów, żeby zrobić groty. Problem w tym, że nie mogę ich nigdzie znaleźć w mieście. Czy One w nim w ogóle występują w 1 rozdziale?

Czy opłacało mi się dać uciec Rengaru, nie sprzedawać Nagura do Andre? Chodzi mi o to, że przed tym jak Attila da mi klucz muszę jeszcze zdobyć notkę na Halvora, którą strzeże chyba sześciu mocnych bandytów i nie wiem jak ale zdobyć klucz od jednej z wież i wydostać Jorę.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Mraug To czemu nie przeszukałeś trolla? o.O

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

stachu112q

stachu112q

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie ktoś do czego potrzebny jest snipes poza zadaniem dla węża?Pytam ponieważ gdzieś kiedyś mi umarł a teraz nie chcę go wskrzeszać bo bugi i bugi. Więc czego on uczy albo co daje i czy mogę uzyskać to u kogoś innego. A nie bardzo chce mi się zaczynać od nowa. Brak możliwość wykonania questa przeżyje ale co się z tym wiąże.
Jakie to piękne ,że zadaje pytanie już drugi raz i pomimo tego ,że jest tu tylu weteranów returna 2.0 to ciągle nie otrzymuję odpowiedzi.Nie mam zielonego pojęcia co jest powodem,czy wielkość problemu czy brak wiedzy u ludzi (przeklikiwanie wszystkich dialogów)

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Kojarzy ktoś gdzie w Jarkendarze leży Młot Adanosa ? Bo w żadnej ze świątyń go nie ma

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Kojarzy ktoś gdzie w Jarkendarze leży Młot Adanosa ? Bo w żadnej ze świątyń go nie ma

Musisz mieć zadanie związane z tym młotem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie szukać cieniostwora z zadania noc myśliwego?

Edit: Gdyby ktoś szukał to jest w kotlinie, gdzie był lester i ma 8000 hp o0

A to nie jest czasem ten Cienio którego nam zleca zabić Ignaz ?. Cienio z zadania myśliwych miał pojawiać się tylko w nocy (duch?) i znajdywać się w pobliżu farmy Lobarta a nie w kotlince.

P.S: Mimo, że mam 79% broni dwuręcznej to LEE nie chcę mniej uczyć dalej dlaczego ?? Jest jeszcze inny nauczyciel ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@stachu112q  Mogłeś go ożywić oddech śmieci,(shift+num9) bez Snipesa raczej nie ukończysz zadania związanego z własnym obozem przez co tracisz dostęp do nielimitowanej magicznej Rudy i żelaza.
@paulpolska Nie, cieniostwór Igaza to zupełnie inne zadanie.

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Co to jest i gdzie znaję Quartz Ice potrzebny do stworzenia runy spear of darkness?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Przeszukałem,lecz z tego co widziałem powinien tam być język z trucizną czy cuś,a go tam nie ma.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska ten cieniostwór jest u Sagitty

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy opłaca się walczyć orkową bronią ? Jeżeli tak to kto tego uczy bo chodzę i nikogo sensownego nie znalazłem a u kowala już byłem.

Jeżeli nie pomogłem Ur-Karassowi w 1 rozdziale to on nie żyje ? Swoją drogą w żadnych poradach nic nie wyczytałem o pomaganiu jakiemuś orkowi nawet nie wiem gdzie on był ;/

P.S: W sumie to bez znaczenia przy reputacji 85 Farrok mnie przepuścił ale Ur-Thrall nie zleca mi zadania i odmawia pomocy w sprawie Świątyni wtf ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

A jak to zadanie ruszyć ? Bo szczerze nie pamiętam już

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

A jak to zadanie ruszyć ? Bo szczerze nie pamiętam już

Trzeba porozmawiać ze Złotym Smokiem i dać mu do przetłumaczenia tablice znalezioną po walce z Krukiem. Wtedy używamy jej w bibliotece uczonych potem recytujemy ją przy ogromnym posągu w Komnacie Adanasa. Nie mogąc pokonać strażnika znów idziemy do Złotego Smoka który nam mówi o Młocie Adanasa. Wtedy pojawi się ów Młot.

P.S: To ktoś wie jak ruszyć zadania z Ur-Thrallem ? Mam 3 rozdział czy teraz wymagany jest 4 czy gdzie indziej leży problem ??

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jakie składniki sa potrzebne do zadania z sercem luciana? powinienem miec wszystko z tego co pamietam ale nawet jak chce sie wspomoc ksiazką to tak sa tam pozmieniane te nazwy ze nic nie ogarniam. pomoze ktos?

edit: I jeszcze 1 pytanie co to za quest "dark web"

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

edit: I jeszcze 1 pytanie co to za quest "dark web"

Jest to zadanie związane z przyczyną śmierci Lothara. Wymagane 50 retoryki (o ile się nie myle że tyle potrzeba).
Tip: Pod mostem bramy miasta idąc od farmy Lobarta.

Post połączony: 2018-01-05, 20:32

Która gildia lepsza? Guru czy magowie wody?

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Da się wypłynąć z piratami po naprawieniu statku? Czekałem ponad tydzień i dalej Skip mówi ze jeszcze nie

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się wypłynąć z piratami po naprawieniu statku? Czekałem ponad tydzień i dalej Skip mówi ze jeszcze nie

Nope.

0 użytkowników
Do góry