Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8220968 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8220968

Odpowiedzi 37317

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A to okej. Niestety nie spodziewałem się takiej akcji i nie mam zapisu przed rozmową. Ale nie sądzę, żebym mógł coś zepsuć. Jedyną opcją jest dialog z wężem gdzie miałem do wyboru zgodzić się na 100 bryłek rudy lub oznajmić, że to za mało. Wybrałem 100 bryłek

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
To jak ktoś może podać lokalizację jakiś broni 2h na 3 rozdział ? Oraz czy pakowac jeszcze PN w siłę ? mam 230/197 ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co mam zrobić żeby Onar mi płacił? Mam 250 sztuk złota na dzień, a ten mi mówi żebym coś zrobił, co ma konkretnie na myśli?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kurde mam już ten własny obóz i zadanie "people camp" gdzie jest napisane, że muszę znaleźć managera ale gdy rozmawiam z Erolem nie mam żadnej opcji dialogowej próbowałem z innymi postaciami i to samo. Zapłaciłem już Onarowi i zdałem raport Hagenowi to co dalej mam robić ??

P.S: Udało mi się jakoś z Erolem ale z innymi ciągle nie mogę gadać w solucji nie ma żadnych szczegółów jedynie kogo dołączyć i że niby od razu sie zgadzają a ja nawet opcji dialogowych nie mam z nikim z tej listy

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Szpon Beliara wyrzucić czy zostawić , gram nekromantą.?

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dostałem zadanie od Asmala by zabić jakiegoś Louisa.  A gdzie go znajdę?  Bo albo ja jestem ślepy albo nie spotkałe takiej postaci.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Dostałem zadanie od Asmala by zabić jakiegoś Louisa.  A gdzie go znajdę?  Bo albo ja jestem ślepy albo nie spotkałe takiej postaci.

Przy placu Wisielców.

Jak przekonać Sagittę by dołączyła do obozu ??? Dostałem jakiegoś questa od niej "Anxietty Sagitta" ale po autotranslate nic kompletnie nie rozumiem jedynie co wyłapałem z tekstu to to, że Sagitta nie chciała iść na farmę Onara i coś miała z twarzą. Jak to ukończyć ??

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gadasz z Lee, żeby przysłał Sagittcie najemników do ochrony jaskini

Post połączony: 2018-01-06, 17:10
Kurde mam już ten własny obóz i zadanie "people camp" gdzie jest napisane, że muszę znaleźć managera ale gdy rozmawiam z Erolem nie mam żadnej opcji dialogowej próbowałem z innymi postaciami i to samo. Zapłaciłem już Onarowi i zdałem raport Hagenowi to co dalej mam robić ??

P.S: Udało mi się jakoś z Erolem ale z innymi ciągle nie mogę gadać w solucji nie ma żadnych szczegółów jedynie kogo dołączyć i że niby od razu sie zgadzają a ja nawet opcji dialogowych nie mam z nikim z tej listy

Musisz pogadać z Wężem i zaprowadzić go do kopalni

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ok dzięki już z Wężem załatwiłem ale powiedział, że dołączy dopiero jak zrekrutuje innych kopaczy a tu będzie problem jeżeli Snipes wymaga aż 50 retoryki to brakuje mi jeszcze sporo więc w między czasie zrobie inne zadania chyba, że jakimś cudem Snipes się zgodzi. Dzięki za sugestie w sprawie Sagitty o ile to pomoże.

P.S: Czy Snipes zmienia swoje położenie po wykonaniu zadania z rudą ? Nie mogę go coś znaleźć na farmie Lobarta

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@paulpolska To nie sugestia tylko rozwiązanie zadania, a co do kopaczy, możesz iść do GD i zabrać Grimesa i Hantiego, jeśli wcześniej zrobiłeś quest z Płomieniem Eligor

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska To nie sugestia tylko rozwiązanie zadania, a co do kopaczy, możesz iść do GD i zabrać Grimesa i Hantiego, jeśli wcześniej zrobiłeś quest z Płomieniem Eligor

Tak wiem własnie to zadanie chce teraz wykonać w między czasie a potem ich zabiorę o ile będzie opcja dialogowa.

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 pytanka mam jeszcze
obok karczmy orlana, niedaleko slonecznego kregu i na niezbadanym terenie wyspy ( nie jarkendar) obok piramid sa jaskinie do ktorych nie mozna wejsc. Sa zablokowane głazami z jakby tarczami czy symbolami. Pytanie brzmi jak je odblokowac

drugie pytanko to gdzie moge spotkac asmala po tym jak zabil wambo i dal misje na zabicie luisa. Zabilem juz luisa ale nigdzie niemoge znalezc asmala pomoze ktos?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1.Są to krypty nieumarłych (teraz jeszcze umarłych) dopiero w 5. rozdziale będziesz miał z nimi questa
2.W porcie przy okręcie paladynów, jak przechodzisz pod kamiennym "łukiem" skręć w prawo, będziesz miał kilka stosów skrzynek i beczek a za nimi domek z całą gildią zabójców

Post połączony: 2018-01-06, 21:53
Pytanko: Gdzie w pierwszym rozdziale (najlepiej jeszcze w Khorinis) mogę znaleźć sztabę magicznej rudy?

Edit:
@paulpolska

Snipes jest u Orlana

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem że w Returningu Lord Hagen daje klucz do przełęczy dopiero po wykonaniu zadań dla magów wody i wtedy powinien odpalić się rozdział 2.
Nie wiem czemu mam 2 rozdział ale klucza nie otrzymałem .
Ktoś coś wie?

Post połączony: 2018-01-06, 22:09
A i jeszcze nie wiem czemu mając ponad 90 zręczności Cassia nie uczy mnie akrobatyki.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A to okej. Niestety nie spodziewałem się takiej akcji i nie mam zapisu przed rozmową. Ale nie sądzę, żebym mógł coś zepsuć. Jedyną opcją jest dialog z wężem gdzie miałem do wyboru zgodzić się na 100 bryłek rudy lub oznajmić, że to za mało. Wybrałem 100 bryłek

@vladko
Spytaj Harada o stalowe pręty, powie ci, że byli skazańcy mogą ci pomóc, wtedy będziesz mógł się nauczyć

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobił ktoś miksturę ,,Shadow of Death'' czy coś podobnego? Jeśli tak czy jeden ze składników ,,tear pepper''to tak naprawdę red pepper czy coś innego? I czy warto zbierać to wszystko,czy może to jakiś chłam(choć wątpię)?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wiem że w Returningu Lord Hagen daje klucz do przełęczy dopiero po wykonaniu zadań dla magów wody i wtedy powinien odpalić się rozdział 2.
Nie wiem czemu mam 2 rozdział ale klucza nie otrzymałem .
Ktoś coś wie?

Post połączony: 2018-01-06, 22:09
A i jeszcze nie wiem czemu mając ponad 90 zręczności Cassia nie uczy mnie akrobatyki.

II rozdział zaczyna się już przed wyprawą do Jarkendaru a nie GD i klucz dostaniesz po skończeniu całego wątku a akrobatyka wymaga o ile pamiętam 120 zręczności

Moje pytanie - Czy warto uczyć się runy Zniszczenie Ożywieńca ? Niektóre umarlaki naprawdę dają w kość i mają po ponad 4k HP

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska  zależy od nieumarłego.  Np mumi zabiera chyba 100-200 hp jak sprawdzałem  natomiast zombie wojownikowi połowę hp.  Nie wiem jak jest ze szkieletami.

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy pancerze od myśliwych są pod siłę, czy zręczność?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy pancerze od myśliwych są pod siłę, czy zręczność?

Pod zręczność z tego co wiem. Ktoś jeszcze odpowie jak z runą na ożywieńców ?

0 użytkowników
Do góry