O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8220968
Odpowiedzi 37317
vladko
paulpolska
NobleOne
Slither
Siggat
Dostałem zadanie od Asmala by zabić jakiegoś Louisa. A gdzie go znajdę? Bo albo ja jestem ślepy albo nie spotkałe takiej postaci.
Kurde mam już ten własny obóz i zadanie "people camp" gdzie jest napisane, że muszę znaleźć managera ale gdy rozmawiam z Erolem nie mam żadnej opcji dialogowej próbowałem z innymi postaciami i to samo. Zapłaciłem już Onarowi i zdałem raport Hagenowi to co dalej mam robić ??P.S: Udało mi się jakoś z Erolem ale z innymi ciągle nie mogę gadać w solucji nie ma żadnych szczegółów jedynie kogo dołączyć i że niby od razu sie zgadzają a ja nawet opcji dialogowych nie mam z nikim z tej listy
@paulpolska To nie sugestia tylko rozwiązanie zadania, a co do kopaczy, możesz iść do GD i zabrać Grimesa i Hantiego, jeśli wcześniej zrobiłeś quest z Płomieniem Eligor
windu84
A to okej. Niestety nie spodziewałem się takiej akcji i nie mam zapisu przed rozmową. Ale nie sądzę, żebym mógł coś zepsuć. Jedyną opcją jest dialog z wężem gdzie miałem do wyboru zgodzić się na 100 bryłek rudy lub oznajmić, że to za mało. Wybrałem 100 bryłek
Mraug
Wiem że w Returningu Lord Hagen daje klucz do przełęczy dopiero po wykonaniu zadań dla magów wody i wtedy powinien odpalić się rozdział 2.Nie wiem czemu mam 2 rozdział ale klucza nie otrzymałem .Ktoś coś wie?Post połączony: 2018-01-06, 22:09A i jeszcze nie wiem czemu mając ponad 90 zręczności Cassia nie uczy mnie akrobatyki.
Łzy Innosa
Czy pancerze od myśliwych są pod siłę, czy zręczność?