@SiggatSpróbuj po jednym dać kilka razy, to się odblokuje
Post połączony: 2018-01-01, 20:52
Mam takie małe pytanie:
Udało mi się dostać do Lasu Assasynów z Gonzalesem i zdobyłem pancerz nowicjusza assasyna. Ubrałem go i normalnie oddałem niewolnika temu ich mistrzowi, a następnie pogadałem z tym drugim mistrzem o list.
Potem dostałem questa na zabicie czarnych zębaczy. Tak więc wychodzę na zewnątrz i nikt mnie nie widzi (w końcu zębacze są z dala od assasynów) i ubieram normalnie zbroję paladyna i zabijam wszystkie zębacze.
No to szczęśliwy że nie miałem problemów ściągam wszystko i zakładam ponownie pancerz nowicjusza assasyna i ich miecz. Wchodze do jaskini Osaira i nagle się wszyscy na mnie rzucają. Upewniałem się kilka razy wczytując grę że niczego nie pominąłem i kilkukrotnie ściągałem i zakładałem pancerz ale nic to nie daje.
Czy da się coś z tym zrobić czy pora na atak frontalny?
Po prostu nie zakładaj armora paladyna i lataj ciągle w nowicjusza, ten questline jest krótki ale ma z 20 questów, więc to nie jest czas na atak
Post połączony: 2018-01-01, 21:03
Btw, jakiego mistrza mi polecacie na nekromantę, constantino i uczę się run leczenia od Galahada i sprzedaje wszystkie rośliny lecznicze, czy może klasycznie Harada i farmienie na kopaniu, przetapianiu i kuciu, jednak ten hajs u maga jest specjalnie wymagany, przez książki, więc to troche ważne, gram na normalu, więc z PN'ami nie jest tak źle, a przetapiania i górnictwa i tak chyba będę się uczył, bo do tworzenia run jest potrzebna ruda