Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8017942 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8017942

Odpowiedzi 37317

gargul47

gargul47

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak ulepszyć szate nekromanty ?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty a wiesz może gdzie jest ten szaman od którego dostaje te zadanie? Właśnie wyczyśćiłem bagna a demona zabiłem bo się zbugował :) a teraz nie wiem gdzie mam powiedzieć że bagna są czyste :(

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Miasto orków, musisz przejść przez teleport koło areny, i tam poszukać.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty z tym szamanem co tam jest nie mam żadnej opcji dialogowej. Gdzieś popełniłem błąd czy nie wyczyściłem całych bagien? Demona i inne potwory zabiłem.

Dawnwender

Dawnwender

Użytkownicy
Eksplorator Lochów
posty41
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator Lochów
Mam takie małe pytanie:
Udało mi się dostać do Lasu Assasynów z Gonzalesem i zdobyłem pancerz nowicjusza assasyna. Ubrałem go i normalnie oddałem niewolnika temu ich mistrzowi, a następnie pogadałem z tym drugim mistrzem o list.
Potem dostałem questa na zabicie czarnych zębaczy. Tak więc wychodzę na zewnątrz i nikt mnie nie widzi (w końcu zębacze są z dala od assasynów) i ubieram normalnie zbroję paladyna i zabijam wszystkie zębacze.
No to szczęśliwy że nie miałem problemów ściągam wszystko i zakładam ponownie pancerz nowicjusza assasyna i ich miecz. Wchodze do jaskini Osaira i nagle się wszyscy na mnie rzucają. Upewniałem się kilka razy wczytując grę że niczego nie pominąłem i kilkukrotnie ściągałem i zakładałem pancerz ale nic to nie daje.

Czy da się coś z tym zrobić czy pora na atak frontalny?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten szaman nazywa się Hosh-nar??  Z nim nie mam żadnej opcji dialogowej

Post połączony: 2018-01-01, 16:24
Czy to możliwe przez to że miałem od niego misję? Już ją zrobiłem chyba Dragon Master

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@N0N4M3 On ci już raczej nie pomoże, bo jego zadania trzeba wziąć i wykonać przed zakończeniem "najemnika orków", nie wiem dokładnie co teraz powinieneś zrobić. Jedyne co mi przychodzi do głowy to pogadanie z Garondem na temat zaginionych paladynów, potem gadasz z myśliwym(tym obok chaty Calvalorna), potem z Yergenem, potem idziesz do Thralla i rozmawiasz z nim o wejściu do kopalni.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty i tak zacznę nową gre na 100% bo teraz wiem co i jak

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może z was ktoś wie... Zdobyłem bodajże z generała Dakarta(?) miecz o nazwie "Klątwa Azgalora". Co musze zrobić, żebym mógł ją ubrać?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morales112 Nic, tego miecza nie można używać, sprzedajesz go w Khorinis Raynarowi(?).

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie co muszę zrobić by Wulfgar mógł mnie dalej uczyć walki jednoręczną?  Bo zatrzymało się na 30 i pisze że przekroczono próg.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Siggat

Spróbuj po jednym dać kilka razy, to się odblokuje

Post połączony: 2018-01-01, 20:52
Mam takie małe pytanie:
Udało mi się dostać do Lasu Assasynów z Gonzalesem i zdobyłem pancerz nowicjusza assasyna. Ubrałem go i normalnie oddałem niewolnika temu ich mistrzowi, a następnie pogadałem z tym drugim mistrzem o list.
Potem dostałem questa na zabicie czarnych zębaczy. Tak więc wychodzę na zewnątrz i nikt mnie nie widzi (w końcu zębacze są z dala od assasynów) i ubieram normalnie zbroję paladyna i zabijam wszystkie zębacze.
No to szczęśliwy że nie miałem problemów ściągam wszystko i zakładam ponownie pancerz nowicjusza assasyna i ich miecz. Wchodze do jaskini Osaira i nagle się wszyscy na mnie rzucają. Upewniałem się kilka razy wczytując grę że niczego nie pominąłem i kilkukrotnie ściągałem i zakładałem pancerz ale nic to nie daje.

Czy da się coś z tym zrobić czy pora na atak frontalny?

Po prostu nie zakładaj armora paladyna i lataj ciągle w nowicjusza, ten questline jest krótki ale ma z 20 questów, więc to nie jest czas na atak :)

Post połączony: 2018-01-01, 21:03
Btw, jakiego mistrza mi polecacie na nekromantę, constantino i uczę się run leczenia od Galahada i sprzedaje wszystkie rośliny lecznicze, czy może klasycznie Harada i farmienie na kopaniu, przetapianiu i kuciu, jednak ten hajs u maga jest specjalnie wymagany, przez książki, więc to troche ważne, gram na normalu, więc z PN'ami nie jest tak źle, a przetapiania i górnictwa i tak chyba będę się uczył, bo do tworzenia run jest potrzebna ruda

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NobleOne Polecam Harada, bo to źródło nieograniczonej gotówki w akcie pierwszym, Constantino skupuje żądła krwiopijców co jest słabą opcją. Ponadto Nekromanta jest najdroższym magiem jeśli chodzi o umiejętności. (Dla porównania grając na hardzie wydałem magiem ognia ponad 30-40 tyś złota, nekrosem wydał bym chyba z 60tyś.)
Jeżeli chodzi o kopanie magicznej rudy, to w akcie 3 masz opcję założenia mini obozu i tenże obóz będzie wydobywał dla Ciebie magiczną rudę.
Grając na hardzie pominąłem również wydobywanie złota, ale to tylko dla zaoszczędzenia PN, na normalu nie powinieneś się tym przejmować.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@NobleOne Polecam Harada, bo to źródło nieograniczonej gotówki w akcie pierwszym, Constantino skupuje żądła krwiopijców co jest słabą opcją. Ponadto Nekromanta jest najdroższym magiem jeśli chodzi o umiejętności. (Dla porównania grając na hardzie wydałem magiem ognia ponad 30-40 tyś złota, nekrosem wydał bym chyba z 60tyś.)
Jeżeli chodzi o kopanie magicznej rudy, to w akcie 3 masz opcję założenia mini obozu i tenże obóz będzie wydobywał dla Ciebie magiczną rudę.
Grając na hardzie pominąłem również wydobywanie złota, ale to tylko dla zaoszczędzenia PN, na normalu nie powinieneś się tym przejmować.

1.Powiedz coś więcej o tym własnym obozie.
2. Czy grając Najemnikiem pod siłę warto inwestować w Zręczność celem pozyskania Akrobatyki czy jest inny sposób lub ładować tylko siłę ??
3. No i skąd wziąć własnego Peta ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzień dobry. Chyba zbugowało mi się zadanie z Asmalem i Wambo. Wchodzę do górnego miasta po zmroku i Wambo stoi cały czas gdzieś w mieście. Asmal stoi sobie ze swoją trupom. Da się go jakoś odblokować, jestem po 10h gry i nie chce zaczynać od nowa...

Gdzieś czytałem, że o gildii zabójcow mowi Ramirez, ale nie wiem jak u niego odblokować tą opcje.

Ktoś pomoże???

Czy ktoś mi może też poradzić jak aktywować te nowe teleporty? Przy każdym ciągle wyskakuje mi komunikat za daleko..

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , po wyuczeniu się umiejętności regeneracji many u xardasa nic mi się nie regeneruje , w statystykach postaci jest napisane że wyuczone . Wersja 0066.2 , to  bug ??

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanie
4. Jak nalewać wodę Adanosa ? Mam puste butelki ale nie mogę robić interakcji jedyne co się udaje zrobić to "Too far" oraz wzruszanie ramionami bohatera

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanie
4. Jak nalewać wodę Adanosa ? Mam puste butelki ale nie mogę robić interakcji jedyne co się udaje zrobić to "Too far" oraz wzruszanie ramionami bohatera

1. Patrz do solucji, napisałem cały poradnik do tego
2. Zawsze możesz też w staminę pakować, ale trochę w zręczność nie zaszkodzi
3. ?
4. To jest bug, nie wiem na jakiej wersji, ale pamiętam, że taki był

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska
1. @NobleOne Napisał poradnik :)
2. Musisz aby zrobić wszystkie główne wątki grając pod siłę, będziesz potrzebował 3-4 zwojów przemiany w cieniostwora.
Spoiler
2 w dolinie cieni, jeden w 7 akcie
3.Można go kupić w mieście orków, ale nigdy się nim nie interesowałem.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska
1. @NobleOne Napisał poradnik :)
2. Musisz aby zrobić wszystkie główne wątki grając pod siłę, będziesz potrzebował 3-4 zwojów przemiany w cieniostwora.
Spoiler
2 w dolinie cieni, jeden w 7 akcie
3.Można go kupić w mieście orków, ale nigdy się nim nie interesowałem.

To te zwoje cienio to taka alternatywa za Zręczność ? No i jak naprawić ten bug z wodą Adanosa ?

0 użytkowników
Do góry