Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8017947 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8017947

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska @lightban  Do pełnego ukończenia gry ("100%"), potrzebujesz 80 pkt retoryki, około 30pkt. jest samych dialogów, do tego kolejne 40-50 z pulpitów i ksiąg, pomijam wyłgiwanie się, i ileś tam pkt. retoryki jako nagroda za wykonanie zadania "nieskończona moc".

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tyle, że @lightban powiedział, że dostał questa, z zabiciem Hasima, więc można to jakoś ominąć (chyba)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska @lightban  Do pełnego ukończenia gry ("100%"), potrzebujesz 80 pkt retoryki, około 30pkt. jest samych dialogów, do tego kolejne 40-50 z pulpitów i ksiąg, pomijam wyłgiwanie się, i ileś tam pkt. retoryki jako nagroda za wykonanie zadania "nieskończona moc".

Dobra ale ukończenie gry na 100% a przejście gry to dwie różne rzeczy. Jeżeli jest możliwe wejście w Las Asasynów nie mając Retoryki na odpowiednim poziomie to powinno być możliwe ukończenie tego wątku bez tego inaczej jest to nic innego jak bug gdyż nie można się stamtąd wydostać i niemożliwe jest zrobienie postępów ani wbicie tej Retoryki na miejscu.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Przecież jest drugie wyjscie, wybić wszystkich to popycha fabułę lasu dalej i wymaga 0 retoryki, ponadto las asasynów można zrobić bez Gonzalesa i otwierania ukrytego przejścia w Khorinis, niestety tylko drugą metodą.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Przecież jest drugie wyjscie, wybić wszystkich to popycha fabułę lasu dalej i wymaga 0 retoryki, ponadto las asasynów można zrobić bez Gonzalesa i otwierania ukrytego przejścia w Khorinis, niestety tylko drugą metodą.

Dobrze ale jak już tam wszedł to chyba zostaje ta pierwsza metoda tylko czy się mylę ? Jeżeli się mylę to sorry no ale wybić wszystko to typowy hardcore mało realny

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Twórcy uwzględnili to, że spieprzysz w każdym momencie, jak komukolwiek podpadniesz i uciekniesz to masz dialog z gonzalesem, że pozostaje wam tylko wywalczyć sobie drogę do świątyni, wtedy Haniar idzie do sanktuarium i wszystko jest tak jakbyś rzeczywiście zrobił zgodnie z questami

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NobleOne czyli pozostaje mi tylko chodzenie po pustyni i mieć wiare że tam gdzieś będzie :/

Post połączony: 2017-12-31, 17:02
Wie ktoś może gdzie jest klucz do skrzyni goblinów na pustyni adanosa?
Chodzi o te gobliny obok drzewa które jest z questa

lightban

lightban

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie da sie wejść do magazynu po papier dla tiamanta, więc bez retoryki nie da sie ukończyć tego wątku, chyba że pozabijać wszystkich :D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Musisz zrobić zadanie dla tych ze golbinów, aby otrzymać zadanie od goblinów musisz mieć założone Heer Bowl(?) takie goblinie ulumulu, które dostaje się za pomoc gadającemu goblinowi w pobliżu starej wieży Xardasa.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ja je zabiłem :/

Post połączony: 2017-12-31, 20:37
może będe miał save ale wątpie

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie wiem, ja tam widzę potwora z imieniem, to go zostawiam ;/

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra miałem save :D ktoś mi powie gdzie jest ten totem tych goblinów?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Przy starej wieży Xardasa, jak idziesz właściwą ścieżką to po lewo masz skarpę, wspinasz się na nią i na górze masz ducha goblina, masz od niego questa i musisz na nim użyć scroll of exile

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NobleOne a jak już to zrobiłem i poszedłem do nich i dostałem questa chyba Zagininony totem gdzie go mogę znaleść?

Post połączony: 2017-12-31, 23:12
już znalazłem :) ale nie ma tam tego łuku er'hazir :(

Post połączony: 2018-01-01, 12:31
Czy mógłby ktoś pomóc jest w mieście orków i pytam się ul-trala czy da mi klucz (chyba) do świątyni a on jakieś Rrrrr xxxxx

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy do Lasu Asasynów można wejść w 4 rozdziale czy tylko w 3(jeśli tylko w 3,to ciekawe jak to jest wytłumaczone)?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Zabij demona na bagnach, potem wyczyść orkową kopalnie, potem idziesz do świątyni śniącego. Do tego wszystkiego potrzebujesz retoryki (chyba z 60)
@Mraug Wydaje mi się że tylko w 3 rozdziale, grając magiem w 4 akcie nie miałem kilku dialogów i możliwości otworzenia przejścia do lasu, więc przeszedłem przez ukryte przejście za pomocą  zwoju przemiany i tak ukończyłem wątek.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty ale muszę chyba od kogoś dostać questa :( Wiesz może od którego orka? I gdzie się znajduje?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Zadanie dark rituals, zanim zakończysz zadanie najemnik orków, jeżeli nie wiozłeś tego zadania to po prostu czyścisz bagna. Plus gadasz z Garondem, Yegenem i jednym z myśliwych w GD o zaginionych paladynach.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty a jak mam podbić retoryke? Mam jej 22 a ty mówiłeś że chyba 60 potrzebne :/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Około 30pkt. jest samych dialogów, do tego kolejne 40-50 z pulpitów i ksiąg, pomijam wyłgiwanie się.

0 użytkowników
Do góry