Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8112032 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8112032

Odpowiedzi 37317

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Mefi   Krótko mówiąc...zjebałeś :D

Nie da się tego powtórzyć, nie jest zapisane w dzienniku i tylko jedna noc po oddaniu

@N0N4M3 Nie pamiętam dokładnie ;/

Post połączony: 2017-12-30, 23:48
Czy ktoś może wie dlaczego mi wywala grę przy ładowaniu save'a albo przy zaczynaniu nowej gry, ładuje się prawie do końca, już nawet dźwięki z gry słychać ale wywala access violation wersja 0066.1 bez patchy żadnych z tłumaczeniem angielskim

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Siggat Nie.
@paulpolska Do wyczyszczenia starej wieży Xardasa, możesz użyć deszczu ognia, lub zwoju burzy (prawie ten sam efekt), jeżeli masz problem z wyczyszczeniem zatopionej wieży, to polecam zainwestować w kuszę, i wyrabianie bełtów. Jeżeli chcesz bugować to kup kilka zwojów przemiany.

Mam wytrenowaną kuszę na 65% ale w Zatopionej Wieży gdzie dokładnie szukać tej broni ? Bo tam jest ten Straznik Sfery a nie chciałbym gdzieś w jego pobliże wpaść.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale srebrny miecz 2h jest w STAREJ wieży, nie w zatopionej.
Pomijam fakt, że w zatopionej trudniejszy będzie demonikon od strażnika sfery (który swoją drogą ma przy sobie bardzo dobrą dwurekę).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ale srebrny miecz 2h jest w STAREJ wieży, nie w zatopionej.
Pomijam fakt, że w zatopionej trudniejszy będzie demonikon od strażnika sfery (który swoją drogą ma przy sobie bardzo dobrą dwurekę).

Każdy co inne gada :D Na Starą Wieże starczy Deszcz Ognia gdy są tam poszukiwacze i demony ?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie wiem ja tam wbiłem (do starej, a nie zatopionej wieży) i w drugim rozdziale wyczyściłem, gdy jeszcze nie było poszukiwaczy na normalu

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie wiem ja tam wbiłem (do starej, a nie zatopionej wieży) i w drugim rozdziale wyczyściłem, gdy jeszcze nie było poszukiwaczy na normalu

No bez poszukiwaczy inna sprawa czasem też tak robiłem i pewnie gdybym wiedział o tej broni to też bym tak zrobił i tym razem a teraz już jednak są Poszukiwacze a mało HP to nie oni nie mają a dodatkowo przyzywają te szkielety. Wyżej standardowo szkielety i Demony ?

P.S: Wbiłem dwa deszcze ognia i wszystko wyczyściło ;] Demonów odziwo brak

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie czy w wersji 0.66 występuje łuk el'hazir ?

A gdzie znajduje się ten łuk?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A da się skórę czarnego trolla zdobyć bez zabijania go?

Czarnego Trolla można zbugować w wodzie wtedy się utopi i Skórę zabierzesz mu jak będzie na spawnie. Hmm ja miałem przynieść skóry cieniostworów więc trochę dziwne, że miałeś inne zadanie pewnie na innej wersji gramy

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie czy w wersji 0.66 występuje łuk el'hazir ?

A gdzie znajduje się ten łuk?

Łuk mój przyjacielu posiada Im'Arah (Boss - Mag) . Jest on w swojej wieży na pustyni Adanosa.

W wersju 66.2 kto uczy regeneracji many i od jakiego rozdziału?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Vatras jak zwykle już chyba w 1.

Ktoś, coś z tymi kosturami dla nekrosia?

lightban

lightban

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się sprawdzić ilość retoryki? I odnośnie zadań w lesie assasynów, nie dostałem od Nrozasa zadania z składnikami, a mam już zadanie żeby zabić Hasima, a Hasim nic mi nie mówił o przyniesieniu mu wina, jakiś bug czy mała ilość retoryki?

*Dostałem już zadanie z zapłaceniem łowcom niewolników, Hasimowi zapłaciłem, odwiedziłem Gonzalesa, okradłem Hasima, a Hasim nie chce dać sie wyciulać, mam 4 opcje dialogowe :/

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A da się skórę czarnego trolla zdobyć bez zabijania go?

Czarnego Trolla można zbugować w wodzie wtedy się utopi i Skórę zabierzesz mu jak będzie na spawnie. Hmm ja miałem przynieść skóry cieniostworów więc trochę dziwne, że miałeś inne zadanie pewnie na innej wersji gramy

On gra w rebalanca nie w 2.0 :)

Post połączony: 2017-12-31, 14:00
Wie ktoś gdzie mógłbym znaleść łuk do 300 zręczności max? Jestem teraz w GD a łuku co ma 120 dmg nie chce używać a do tego od falka strzały mi się skończyły :/
Ps wiem że do łuku od falka wyrabia się strzały ale nie wiem skąd pozyskać teraz pióra harpii a do fortecy pchać się nie chce

Post połączony: 2017-12-31, 14:01
@lightban możesz znaleść w menu zależy od wersji returna ale ja mogę sprawdzić ja mam wersje 0.66

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się sprawdzić ilość retoryki? I odnośnie zadań w lesie assasynów, nie dostałem od Nrozasa zadania z składnikami, a mam już zadanie żeby zabić Hasima, a Hasim nic mi nie mówił o przyniesieniu mu wina, jakiś bug czy mała ilość retoryki?

By zaproponować wino Hasimowi potrzeba 50 pkt retoryki.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@lightban Masz w 3 zakładce w panelu bohatera (to pod B) tam w umiejętnościach gdzie masz alchemię, kowalstwo i takie tam

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może wie ktoś bo nawet nie wiem czy dziś grać w returna :/ a czyścić z włóczni mi się nie chce :(

Ps podam jeszcze ram Łuk 300 zręczności max  jestem w GD

lightban

lightban

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NobleOne Mam 31 retoryki, to co mam teraz zrobić? Da sie ukończyć wątek z lasem assasynów bez tego? :/ :/ :/

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie jestem pewien, ale zawsze pozostaje ci farmić jeśli masz kradzież kieszonkową :)

Poza tym wątek wcale nie jest długi, więc możesz sprawdzić, spróbować dojść jak najdalej i nas zawiadomić :D

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lightban Jeżeli nie zrobiłeś sejwa przed wejściem do lasu to gratulacje. Polecam spróbować z kodami.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maststs MARVIN jest zablokowany w lasie asasynów.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Brawo dla twórców Returna :D Nie masz retoryki nie przejdziesz moda :D

0 użytkowników
Do góry