[G2NK] Z życia złodzieja/Aus dem Leben eines Diebes PL 171700 346

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 17.08.2014 roku

Wyświetleń 171700

Odpowiedzi 346

VanHelsing

VanHelsing

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wiem ale tam nic nie ma!

Polecam udać się do okulisty, bez urazy. Na wprost wejścia do domu Bonora widać takie pomieszczenie, tam jest Rubin jako przedmiot. Na pewno nie jest to błąd po strony modyfikacji, bo nikt takiego błędu nie miał, a item jako skrypt, model i tekstura jest w paczce z modem, więc powinno hulać.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a zrobiłeś po kolei zadania, nauczyłeś się akrobatyki i nie próbowałeś wcześniej okradać domu ?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Rubin pojawia się dopiero w momencie jak posiadasz akrobatykę i skoczysz z góry przy latarni morskiej i masz zapisz w dzienniku. W innym wypadku np. jak wejdziesz od strony strażników z miasta rubin się nie pojawi.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Rubin pojawia się dopiero w momencie jak posiadasz akrobatykę i skoczysz z góry przy latarni morskiej i masz zapisz w dzienniku. W innym wypadku np. jak wejdziesz od strony strażników z miasta rubin się nie pojawi.

Racja. Sprawdziłem w skryptach i ten item (rubin) pojawia się dopiero po paru warunkach (tak żeby nie można było od razu ukończyć gry).

VanHelsing

VanHelsing

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam akrobatykę skoczyłem,na dach,mam wpis do dziennika ale ten kielich w skarbcu jest pusty.Już dwa razy przechodziłem moda i nigdy nie pojawił się tam rubin.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Możliwe, że rubin pojawił ci się w złym miejscu, okradnij więc i przeszukaj cały skarbiec, a jak nie znajdziesz, to pozostaje ci reinstal moda. Spróbuj też przed reinstalem zainstalować GMDK i System Packa, bo czasami brak tych programów jest przyczyną bugów.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mam akrobatykę skoczyłem,na dach,mam wpis do dziennika ale ten kielich w skarbcu jest pusty.Już dwa razy przechodziłem moda i nigdy nie pojawił się tam rubin.

Pokaż listę questów aktywnych i listę questów ukończonych (daj foto)

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mam problem z instalacją, kiedy zaczynam instalować, pasek jest cały biały, jest napisane, że zainstalowano 7% i "C/.../ Odinstaluje Z życia złodzieja.exe", no i można poczekać aż program zacznie odpowiadać albo się wyłączy.

EDIT: Nie było pytania, jeśli się nic nie klikało to po jakimś czasie się zaczęło instalować.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Masz 7% i czekaj trochę spokojnie. Sam miałem to samo (i w wersji z dubbem oraz bez) myślałem, że zwaliłem, ale postanowiłem poczekać i dało efekt, więc nie robiłem go od nowa. Krótko mówiąc: Czekaj spokojnie.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Kiedy włączam:
                                                           GothicStarter
"C:\Program Files (x86)\JoWood\Gothic II Złota Edycja\Gothic II\System\GothicMod.exe"
-game:zlodziej.ini

Nie można odnaleźć określonego pliku.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Źle zainstalowałeś.

Co do tego: C/.../

Wskaż ręcznie ścieżkę do Gothica czyli: D:/ProgramFiles/JoWooD/Gothic II Złota Edycja/ (to przykład mojej ścieżki). Instalator był sprawdzany na Windows XP SP2/SP3, Windows 7. Na Windows 8 przynajmniej ja (choć posiadam) nie testowałem, więc mogło w instalatorze wskazać błędną domyślną ścieżkę.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Grałem już jakiś czas, na początku zepsuł się jeden zapis, teraz wszystkie (gra zacina się pod koniec wczytywania i chodzi tak powoli, że nie da się nic zrobić). Mam G2dmk.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Grałem już jakiś czas, na początku zepsuł się jeden zapis, teraz wszystkie (gra zacina się pod koniec wczytywania i chodzi tak powoli, że nie da się nic zrobić). Mam G2dmk.

To nie wina modyfikacji, jak masz 8 to nie ma się co dziwić.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
-,-

Czyli nic nie mogę zrobić?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nie wiem, ja nie polecam gry w Gothica na Win 8. Nie wiem czy masz, bo nie odpowiedziałeś, ale zakładam, że masz. Spróbuj może zgodność czy coś takiego, ewentualnie może ktoś inny wie jak poprawić działanie modów na win 8.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Chuj tam. Zagram na kodach od nowa.

batu222

batu222

Użytkownicy
"I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
posty135
Propsy32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
Nie wiem, ja nie polecam gry w Gothica na Win 8. Nie wiem czy masz, bo nie odpowiedziałeś, ale zakładam, że masz. Spróbuj może zgodność czy coś takiego, ewentualnie może ktoś inny wie jak poprawić działanie modów na win 8.

Uściślając gram na Windows 8.1, grałem w wiele modów i nie miałem problemów żadnych.
Posiadam jedynie System Pack'a, bo tylko w ten sposób mogę grać w maks. rozdzielczości.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem ze szlachetnym sztyletem za cholerę nie mogę go założyć na 1-2 sekundy jest ubrany i zaraz sam się zdejmuje. Wtf :/

LET'S ROCK!

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wydaje mi się że to może chodzi o zręczność, której ci brakuję. Było coś takiego tak mi się wydaję.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry