[G2NK] Z życia złodzieja/Aus dem Leben eines Diebes PL 173886 346

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 17.08.2014 roku

Wyświetleń 173886

Odpowiedzi 346

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hmmm mam 31 bez żadnych wspomagaczy typu pierścień czy pas a  jest napisane że wymaga 25.

LET'S ROCK!

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jeśli jest napisane, że broń wymaga ileś tam siły lub zręczności, to trzeba mieć oba atrybuty na takim poziome. 

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bez sensu trochę przy jakimś tam starym mieczu pirackim dokładnie oznajmia że trzeba na przykład 15siły i 15 zręczności a tutaj mowa tylko o zręczności nic o sile. Dziwne bo na przykład z Rapierem w podstawce nie trzeba było siły tylko sama zręczność... Chcę zrobić łucznika to co mam w siłę sobie ładować omg...

LET'S ROCK!

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
No tak jest, ale w rzeczywistości to w niczym nie przeszkadza. Można mieć zarówno wiele siły, jak i zręczności w tym modzie.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Trochę późno, ale lepsze to niż mniej. Dodana została wersja z dubbingiem na MEGA.

Adelut

Adelut

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam misję o znalezieniu tego pirata, pogadałem z wszystkimi z którymi miałem. W poradniku jest napisane, aby zaszantażować burmistrza, a ja nie mam takiej opcji? Wie ktoś o co chodzi?

Obiektywnie to ja jestem obiektywizmu pozbawiony.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mam misję o znalezieniu tego pirata, pogadałem z wszystkimi z którymi miałem. W poradniku jest napisane, aby zaszantażować burmistrza, a ja nie mam takiej opcji? Wie ktoś o co chodzi?

Nie wykonałeś pewnego zadania dlatego nie masz opcji dialogowych u Silvana. Krótko mówiąc: Nie masz go czym szantażować.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Witam! Mam pewien problem, a mianowicie kiedy włączam nową grę wszystko jest niby w porządku, jest wybór trudności, ale kiedy ładuję mi się pasek, to dochodzi do 3/4 swojej długości i ekran robi się czarny aby po chwili pojawiło mi się to: Access Violation. Nie wiem, dlaczego GMDK zainstalowane, systempack też, więc nie wiem co zrobić, próbowałem nawet reinstalację gothica, ale nie zadziałało.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Witam! Mam pewien problem, a mianowicie kiedy włączam nową grę wszystko jest niby w porządku, jest wybór trudności, ale kiedy ładuję mi się pasek, to dochodzi do 3/4 swojej długości i ekran robi się czarny aby po chwili pojawiło mi się to: Access Violation. Nie wiem, dlaczego GMDK zainstalowane, systempack też, więc nie wiem co zrobić, próbowałem nawet reinstalację gothica, ale nie zadziałało.

A wersję raportową masz?

Wayne

Wayne

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Wayne nie zakładaj nowych tematów tylko pisz tutaj. Nie pomogę Ci, bo nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem. Dam ci jednak wskazówkę: Przeczytaj DOKŁADNIE treść pierwszego postu z pierwszej strony. Pozdrawiam.

PS. Po co wgrywasz cracki do Gothica? :hmmm:

Wayne

Wayne

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Crack bo się nawet nie włączy Gothic ani ten mod dlatego no wez mi pomóż to dla mnie ważne i daj mi potrzebne linki najlepiej podaj skype to pogadamy i wyjaśnisz proszę ;/.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Crack bo się nawet nie włączy Gothic ani ten mod dlatego no wez mi pomóż to dla mnie ważne i daj mi potrzebne linki najlepiej podaj skype to pogadamy i wyjaśnisz proszę ;/.

Nie mam czasu. Nie umiesz czytać to masz problem. Do widzenia.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Tak jak pisze Fabiosek. Czysty gothic, potem wersja raportowa, potem systempack. Bez cracka i innych bzdur

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1622
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tak jak pisze Fabiosek. Czysty gothic, potem wersja raportowa, potem systempack. Bez cracka i innych bzdur
co daje System Pack do tego moda? nie koliguje to z pakietem Ikarus?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie rozumiem Twojego pytania, głównie dzieki SystemPackowi modyfikacje z pakietami LeGo/Ikarus nie crashują.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
No chyba że ma pirata :D

Nie piraciłem nigdy Gothica (toć to grzech!), ale do takiej gierki raczej nie trzeba cracka (nie wymaga nawet płyty w żadnej z wersji, które wyszły).

Jeśli chodzi o Systempack i wersję raportową to nie koliduje to z Ikarusem/LeGo. Ja ogólnie polecam zainstalować i systempack i wersję raportową no i G2MDK (w przypadku dalszych problemów), bo z tego co słyszałem bez tego nie działa poprawnie modzik (chyba ze względu na Ikarus), ale tego nie potwierdzam. W każdym razie najlepiej zainstalować te dwa, a to trzecie jeśli będzie problem.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1622
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie rozumiem Twojego pytania, głównie dzieki SystemPackowi modyfikacje z pakietami LeGo/Ikarus nie crashują.
nawet nie wiedziałem, ba nawet gdzieś zasłychnąłem , ze właśnie kolidują. ok dobrze wiedzieć.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie no, mod pełna profeska, właśnie ukończyłem i jestem pod wrażeniem. Jest to chyba najlepszy mod do Gothica w jaki grałem. Widać, że jest przemyślany, spójny, a świat jest fajnie zaprojektowany w charakterystyczny dla PB sposób. Najlepsze jest to, że twórcom Z życia złodzieja udało się zawrzeć to co w Gothicach najlepsze, a ten mod to taka pigułka tego. Zaczynamy jako słabiak i gołodupiec by z każdą godziną stawać się coraz silniejszym i zdobywać lepszy sprzęt. Świat też eksplorujemy po kawałeczku, trochę pójdziemy w jedną stronę, trochę w drugą, a gdy będziemy silniejsi to będziemy mogli zapuścić się nieco dalej. Rozmieszczenie i respawn potworów też jest świetne, tak samo jak balans rozgrywki.
Dialogi są całkiem fajnie napisane, questy też są ciekawe i przeplatają się czasami. Twórcy zadbali również o to by gracz otrzymywał niezbędne informacje. W innych modach różnie z tym bywa i często gracz pozostawiony jest samemu sobie albo musi szukać porady na forum. Tutaj ani razu nie było to potrzebne. Nie przypominam też sobie bym natrafił na jakiegoś buga. Oby jak najwięcej takich modyfikacji!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry