[G2NK] Z życia złodzieja/Aus dem Leben eines Diebes PL 173890 346

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 17.08.2014 roku

Wyświetleń 173890

Odpowiedzi 346

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podczas próby włączenia wyskakuje mi taki oto błąd:
http://zapodaj.net/c86a9f60f3dfb.png.html
mam g2mdk i co z tym zrobić?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie masz wersji raportowej dev, która podana została pare postów wyżej. 

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O modzie się jeszcze nie wypowiem, bo nie przeszedłem. Póki co wszystko okej, ale problem jest inny.
Kupiłem rapier, gdy chcę go założyć wówczas ikona jedynki i czerwona otoczka pojawia się na sekundę i odznacza się nie tylko rapier, ale cała posiadana broń. Da się jej użyć, ale trzeba wejść w eq i szybko zaznaczyć broń o wcisnąć spację. Wtedy jej dobywamy. Ale wówczas trzeba albo cały czas latać z wyciągnietym oręzem, albo zginąć próbując go wyciągnąć w przypadku nagłego ataku. To uciążliwe.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Podczas próby włączenia wyskakuje mi taki oto błąd:
http://zapodaj.net/c86a9f60f3dfb.png.html
mam g2mdk i co z tym zrobić?

Dokładnie. Masz nawet podane to w 1 poście: http://www.worldofgothic.de/dl/download_278.htm

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś ma jeszcze problem z usuwającym się rapierem? Bo u mnie mod stał się właśnie niegrywalny przez to ;/

I jak odinstalować łatki, które zostały podane w pierwszym temacie jako zaleca?
Gra działała dobrze przed ich instalacją... (zainstalowałem myśląc, że naprawi to problem miecza) teraz crashuje i przełącza się w okienkowy tryb)
Tak jak myślałem. Reinstalacja gothica i moda naprawiają problem, ale doinstalowanie tych dwóch dodatków w pierwszym poście psuje całego gothica. U moich dwóch kolegów też.

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalazłem lepszy oręż, który na szczęście nie znika. :D

Mam problem z innym questem, a mianowicie z tą miksturą, która częściowo mnie zabija. 
Mam wszystkie skłądniki, 3 pazury harpii, jedną kość szkieletu, jeden ognisty korzeń i jedną miksturę leczniczą (najmocniejszą -100 hp), a jednak przy stole wyskakuje, że brakuje mi składników. 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
wydaje mi się, że miała tam być najsłabsza mikstura lecznicza, ale mogę się mylić ;)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po raz drugi mi pomogłeś. Sam stworzyłem miksturę leczniczą, ale nie sądziłem, ze będzie to "nieudana" mikstura. :P 
Dziękuję ponownie. 

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Mam pewien problem, gdy pasek ładowania dojdzie do końca wywala mi gothica z błędem access violation. Mam zainstalowane gmdk, system pack i g2 fix. Chętnie zagrał bym w tego moda, ale się nie da :(

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Odpalasz przez Gothic starter czy gothicstarter_mod ?

GMDK - Mam nadzieję, że chodziło ci o wersję G2MDK :) jeśli tak to ona powinna być i jest git, jej nie usuwaj. 
System pack - On nie jest konieczny, jego możesz usunąć.
G2 fix - ta wersja raportowa, to możesz zostawić.

I sprawdź.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Odpalam przez Gothic starter.
Tak chodziło mi o g2mdk, usunąłem system pack i zostawiłem g2 fix. Wszystko instalowane na czystym gothicu i nadal jest ten błąd :(

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Odpalam przez Gothic starter.
Tak chodziło mi o g2mdk, usunąłem system pack i zostawiłem g2 fix. Wszystko instalowane na czystym gothicu i nadal jest ten błąd :(

No szczerze to nie mam pojęcia... a mody takie jak np: Złote Wrota działają?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Zlote wrote kiedys mi dzialaly ale teraz nie, mod tajemnice jumangi tez mi nie dziala.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
To ja wykładam lachę. Skoro nie działają ci powyższe mody to coś od Ciebie. Pozdrawiam.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, gdy pasek ładowania dojdzie do końca wywala mi gothica z błędem access violation. Mam zainstalowane gmdk, system pack i g2 fix. Chętnie zagrał bym w tego moda, ale się nie da :(

http://www.hotfix.pl/zapobieganie-wykonywaniu-danych-wylaczenie-dep-dodawanie-wyjatkow-a288.htm

okociskoko

okociskoko

Użytkownicy
Screenshooter Recovery Team
posty29
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Screenshooter Recovery Team
Słuchajcie mam pytanie odnośnie moda. Zdobyłem już ten księżycowy miecz, przebyłem cały świat gry i żadnych nowych NPC nie ma. Co zrobić żeby przejść grę? Mam zdobyć ten rubin? Tylko jak się do tego zabrać? Mam ten pierwszy wpis w dzienniku odnośnie tego, że powinienem wejść na jakaś wieżę w porcie - gdzie jest ta wieża i jak się tam dostać? Druga kwestia - czy nasz bohater posiada umiejętność akrobatyki? Jeżeli tak to którym klawiszem włączą się to "turlanie"? A jeżeli nie ma to gdzie się jej nauczyć? I gdzie jest ta przeklęta wieża z której trzeba obserwować dom Bromora o.O ?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wieża jest po prawej stronie.Trzeba wejść do domu pirata i udać się na pierwsze piętro, tam powinna być dziura zabita deskami.A dalej już nie pamiętam

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Słuchajcie mam pytanie odnośnie moda. Zdobyłem już ten księżycowy miecz, przebyłem cały świat gry i żadnych nowych NPC nie ma. Co zrobić żeby przejść grę? Mam zdobyć ten rubin? Tylko jak się do tego zabrać? Mam ten pierwszy wpis w dzienniku odnośnie tego, że powinienem wejść na jakaś wieżę w porcie - gdzie jest ta wieża i jak się tam dostać? Druga kwestia - czy nasz bohater posiada umiejętność akrobatyki? Jeżeli tak to którym klawiszem włączą się to "turlanie"? A jeżeli nie ma to gdzie się jej nauczyć? I gdzie jest ta przeklęta wieża z której trzeba obserwować dom Bromora o.O ?

@okociskoko

Tak, rubin to główny cel. Jeśli masz wpis odnośnie tego, że masz iść na wieżę w porcie to masz tam iść. Nie ma tam więcej jak jednej wieży. To ta wieża, której pilnuję strażnik Wibert, tylko mamy wejść wyżej(da się tam wejść z murów) a żeby tam wejść musimy udać się do domu Jaspera i przy oknie zabitym dechami wykonać animację klikając LPM wtedy bohater to rozwala i musimy wskoczyć stamtąd na dach a potem już na mury. Potem cały czas skradać się. Tam będziesz musiał ominąć strażnika i wejść na samą górę potem będziesz wiedział co dalej robić.

Jeśli chodzi o umiejętności akrobatyki to nauczysz się jej nieco później, musisz ukończyć między innymi tą misję. Nauczy cię jej niejaki typ, którego będziesz musiał odnaleźć.

PS. Masz solucję, którą możesz się wspomóc.

VanHelsing

VanHelsing

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może mi ktoś coś wyjaśnić?Wykonałem wszystkie qesty i jestem w skarbcu Bonora wziąłem wszystko co się dało  ale rubinu nie ma.Czytałem solucje rubin powinien być w pucharze,ale tam nic nie ma!Wie ktoś o co chodzi?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Rubin jest na samym parterze na przeciwko głównego wejścia do domu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry