Seria Dark Souls 245556 728

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 31.10.2013 roku

Wyświetleń 245556

Odpowiedzi 728

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie odpowiedziałeś na post Sawika, Tizgar. Lepiej coś podlinkuj, bo wyjdziesz na totalnego nierzetelnego śmiecia :lol:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Fabiosek nie musisz się chwalić jak wyglądasz serio myślisz ze kogoś na TM interesuje to ze masz 10 lat i binokle z HP

Słabe, jak twoje wszystkie argumenty.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Fabiosek
Twoje argumenty są słabe ot tyle napisać potrafisz,  jesteś tak kurwa żałosny ze już bardziej się nie da, wpierdalasz się w temat jak świnia do obory która w sumie po żarcie przyszła, tak samo ty chuja wnosisz do dyskusji która się skończyła i ciebie nie dotyczy i wyjeżdżasz w sprawie kompa czy wyglądu kurwa kim ty jestes ? co twój zjebany post wniósł do tematu poza tym ze popisałeś się swoja beznadziejna osoba nie pierwszy raz zresztą.

Aztek pewnie się tym nie interesuje, sawik zapewne tez, ale jak mam ci udowodnić coś czego się nie da, jak zapewne nie raz wspominałem jeśli o czym mowie to zapewne usłyszałem to w recenzji bądź w niej to przeczytałem wiec pluj się do recenzentów ze według nich co jest podobne do DS czy wzorowane na nim whatever, sprawa wygląda tak ze THQ i vigil games które odpowiadają za Darksidersa już nie istnieją jak tako, chyba nie muszę mówić kto ich wykupił itp, bo chuja to ma związek do tematu ,wiec ciężko Było by nawet ich się zapytać czy wzorowali się na Demon Soul czy jak to tam się pisze poprawnie żeby nikogo nie urazić.

Ofc mogę dać linka do recenzji w której jest poruszana kwestia podobieństwa czy wzornictwa itp ale co to zmieni, chcesz spoko ale jak ci zależy to dochodź skąd recenzenci którzy tak mówią maja takie info bo z dupy sobie chyba tego nie wymyślili, pomijając fakt ze mówią o tym w recenzji która jest publicznie dostępna.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Daj link  :)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tak w ogóle, skoro fabuła w DS2 jest zakończona, to ciekawe co teraz zrobią.  :P

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tak w ogóle, skoro fabuła w DS2 jest zakończona, to ciekawe co teraz zrobią.  :P

Emm no nie wiem... może zrobią nową ?  :P

Myrron

Myrron

Użytkownicy
posty34
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakby wyszła trójka to nie pogardziłbym zrozumiałym zakończeniem, takim, po którym nie muszę oglądać 50 interpretacji na jutubie :F

I tak w ogóle to fabuła w jedynce też była zakończona, a wyszła dwójka. Równie dobrze może być następny cykl albo nawet kilka dalej.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

https://www.youtube.com/watch?v=dyRJ5u-L8qw

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Piękne ;-; ;-; ;-;

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Kurwa muszę w końcu dwójkę przyjść bo już trójka za rogiem...

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Seria Dark Souls
#250 2015-06-06, 19:59(Ostatnia zmiana: 2015-06-07, 04:07)
Jak coś mogę pomóc! c:

Post połączony: 2015-06-07, 04:07
Galeria tych screenów bez konieczności oglądania filmiku :3
http://imgur.com/a/yEcES

Ten pierwszy mnie całkowicie chwycił:

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

R4zor

Seria Dark Souls
#251 2015-06-10, 16:10(Ostatnia zmiana: 2015-06-10, 21:51)
opublikowany przez serwis IGN

Pojawiły się przecieki na temat tworzenia Dark Souls 3 - gry, która prawdopodobnie pojawi się na targach E3. Omawiana produkcja bazuje na silniku używanym przez Bloodborne. Docelowe platformy? Najprawdopodobniej w pierwszej kolejności konsole, później PC.

Cechy:

• 10 klas do wyboru
    45 nowych przeciwników
    15 nowych bossów (recyklng niewykluczony ;))
    100 nowych broni
    40 zestawów uzbrojenia
    12 nowych lokacji
    60 min. cutscenek (głównie na silniku gry)
    Multi: 1-4 os. jednocześnie + Sacrifice Ceremonies [będzie możliwe targanie ze sobą zwłok (najprawdopodobniej niektórych wrogów), aby w wybranym przez siebie miejscu złożyć je w ofierze. Dzięki temu stworzymy ognisko, albo możemy też wskoczyć komuś do gry - ciekawie, ciekawie :)]
    "Heat Up" (co to, nie wiadomo :) - prawdopodobnie coś zapożyczone z Bloodborne'a)
    "Sword Fighting Arts" - specjalne techniki walki, specjalne ciosy m. in. Rush in, czy też Circle

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
No tak o tym już (o Dark Souls 3) chyba większość osób wie. Zresztą masz też temat "Seria Dark Souls", w którym jest temat zbiorczy.

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ups! Nie wiedziałem xD (trzeba więcej przeszukiwać te tematy :D). Raczej tego nie usunę; będę kontynuował (dodawał nowe info itd, itp).

@Fabiosek - A w temacie Seria Dark Souls jest powiedziane co DS3 wnosi; nowe rzeczy itd, jak u mnie? 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ups! Nie wiedziałem xD (trzeba więcej przeszukiwać te tematy :D). Raczej tego nie usunę; będę kontynuował (dodawał nowe info itd, itp).

@Fabiosek - A w temacie Seria Dark Souls jest powiedziane co DS3 wnosi; nowe rzeczy itd, jak u mnie?

Może tyle to nie, ale coś tam jest.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest całe te info w filmiku, który sam zalinkowałeś :v
Scaliłem wątki.

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

R4zor

Seria Dark Souls
#256 2015-06-15, 20:33(Ostatnia zmiana: 2015-06-15, 21:07)
WSZYSCY FANI DS PATRZĄ TUTAJ!

Zwiastun z E3: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3sMc2bnRc0o

Premiera zapowiadana na początek 2016r.

Edit:
!!!Z OSTATNIEJ CHWILI!!!
Z ogłoszenia prasowego Bandai Namco wynika, że będzie to najprawdopodobniej ostatnia część serii. O_O
Przedstawiciel firmy wyraża w nim radość, że będą mogli zadedykować ten "ostatni epizod sagi" wiernym i wspaniałym fanom. Ciekawe czy po Sadze Dark Souls zaczną rozwijać inną grę - może Bloodborne 2 (byłoby miło xD)

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WSZYSCY FANI DS PATRZĄ TUTAJ!
[/b][/i]To chyba do mnie. Kurde, co mam powiedzieć...
Jaram się :lol: 
Spoiler

Z ogłoszenia prasowego Bandai Namco wynika, że będzie to najprawdopodobniej ostatnia część serii. 
I tak jestem zdziwiony, że Dark Souls 2 ze względu na swoje zakończenie nie jest ostatnią grą sagi. 
Co do trailera jeszcze... te ruiny wyglądają zupełnie jak Anor Londo :> Ale na ogół więcej pytań niż odpowiedzi :D Czemu ludzka postać sięgająca po koronę nadal zachowała człowieczeństwo? Czemu zawdzięczamy powrót gigantów? Ciekawe, czy podobnie jak z dwójką postawią na jakby całkiem oddzielne lore, czy będą teraz wszystko łączyć :D 

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tego dowiemy się już niebawem (najprawdopodobniej początek 2016 :D)

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Jako fanboy DSa powiem tylko, że klimat wylewa się wiadrami nawet z tak małego ekranu i już odkładam kasę by kupić tuż po premierze :ok: Oby tylko sprzęt wyrobił :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry