Fabiosek
Twoje argumenty są słabe ot tyle napisać potrafisz, jesteś tak kurwa żałosny ze już bardziej się nie da, wpierdalasz się w temat jak świnia do obory która w sumie po żarcie przyszła, tak samo ty chuja wnosisz do dyskusji która się skończyła i ciebie nie dotyczy i wyjeżdżasz w sprawie kompa czy wyglądu kurwa kim ty jestes ? co twój zjebany post wniósł do tematu poza tym ze popisałeś się swoja beznadziejna osoba nie pierwszy raz zresztą.
Aztek pewnie się tym nie interesuje, sawik zapewne tez, ale jak mam ci udowodnić coś czego się nie da, jak zapewne nie raz wspominałem jeśli o czym mowie to zapewne usłyszałem to w recenzji bądź w niej to przeczytałem wiec pluj się do recenzentów ze według nich co jest podobne do DS czy wzorowane na nim whatever, sprawa wygląda tak ze THQ i vigil games które odpowiadają za Darksidersa już nie istnieją jak tako, chyba nie muszę mówić kto ich wykupił itp, bo chuja to ma związek do tematu ,wiec ciężko Było by nawet ich się zapytać czy wzorowali się na Demon Soul czy jak to tam się pisze poprawnie żeby nikogo nie urazić.
Ofc mogę dać linka do recenzji w której jest poruszana kwestia podobieństwa czy wzornictwa itp ale co to zmieni, chcesz spoko ale jak ci zależy to dochodź skąd recenzenci którzy tak mówią maja takie info bo z dupy sobie chyba tego nie wymyślili, pomijając fakt ze mówią o tym w recenzji która jest publicznie dostępna.