[SPRZEDAM] Bamboo Pen, powszechnie polecany i w ogóle, prawie NOWY. 2581 9

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 8.08.2013 roku

Wyświetleń 2581

Odpowiedzi 9

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
http://www.x-kom.pl/p/74528-tablet-graficzny-wacom-bamboo3-pen.html
Powyżej specyfikacja. Z tym że jak płacisz w x-komie kartą to Cię naciągają na 3-4zł więcej jak mnie : P
I jeśli ktoś kupuje przez internet, x-kom wysyła paczkę tylko kurierem (20zł), więc trochę naciągają budżet. Ja wysyłam Pocztą Polską (która od jakiegoś czasu dostarcza przesyłki bardzo szybko i jest około dwa razy tańsza).

Cena za sam tablet: 190. Niby niewielka zniżka, ALE ten tablet jest praktycznie nie używany. Raz tylko pomachałem parę razy piórkiem żeby zobaczyć jak to działa, wykonałem jeszcze jedną grafikę i użytkowanie tabletu się zakończyło (może był jeszcze jakiś obrazeczek, którego nie pamiętam, ale nie wdawajmy się w szczegóły, bo tak czy siak to nowy tablet, który zaraz po zakupie poszedł w odstawkę). Po cholerę kupować nowy jak można mieć taniej w zasadzie też nowy? Obowiązuje przedpłata (nie chcę wpakować się w sytuację, że wyślę towar jakiemuś prowokatorowi z forum, a nie oszukujmy się - na tm jest od ciula prowokatorów). Jako gwarancję, że nikogo nie oszukam podaję to, że nie jestem osobą anonimową, policja z chęcią by się mną zajęła i znam parę osób z forum w realu, więc nie mam po co sobie robić opinii złodzieja : P.

Sprzedaję, bo myślałem, że jak wywalę w coś hajs, to będzie mi się przy tym chciało przysiąść. Niestety jestem bardziej leniwy od naszego forumowego Elvisa i skończyło się na zakupie.

A, polecam.

Link do zdjęcia:
http://s6.ifotos.pl/img/DSC0347jp_neehssr.jpg

Edit.
Paczka ekonomiczna 9,50zł
Paczka priorytetowa 11zł

Cena z przesyłką ekonomiczną: 199,50zł
Cena z przesyłką w x-komie: 232zł
Różnica za praktycznie ten sam towar - 32,5zł!!!

Załączam paragon z X-Komu (26.06.2013r.), więc w razie problemu ze sprzętem można im zareklamować.

Idealny do rozpoczęcia nauki
:)

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dodałem ceny przesyłki.

Swoją drogą, po podsumowaniu xkomowego tabletu i mojego wychodzi ładna różnica cen :)

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
X-KOM za tą cenę daje KURIERA, i nowy towar z pełną gwarancją. Ty używany i przesyłkę ekonomiczną, do towaru wartego ponad 200zł, bez ubezpieczenia. Biorąc to pod uwagę w X-KOMie jest znacznie korzystniej.

Do tego ten kurier X-KOMowy jest nie bylejaki, gwarantują dostarczenie przesyłki w następny dzień roboczy (potwierdzone info).

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie że nie lubisz ogrodnika :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
To pewnie za to, że ciągnęliśmy go przez Plac Grunwaldzki do knajpy :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wolę określenie, że go sukcesywnie przekonywaliśmy :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
to akurat bardziej mi się z fenixem kojarzy :F

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry