Wersja 1.3.1 / b.łatwy
18/19 lvl - Straznik miejski ( Paladyn w przyszlosci) // przed wejsciem do jarkendaru
80 siły / 45 jednoręka /
40 many z pierscieniami itp
20'iles zrecznosci / luk 25 (nie wiem na kiego uja to robiłem juz nie cofne :V)
Miecz Nomada - nadal wielki problem mam z pomniejszymi szkieletami (moze ktoś wyjasni) lecz szkielet lub goblin szkielet nie stanowi problemu.
Zbroja z łusek pełzaczy /
HP - pracuje nad tym z jedzonkiem itp. ;)
1. Wykorzystałem troche tego żarcia i miksturke na siłe + bonus typu od erola, za przekręcenie rożnia u magów wody, żarełko od mysliwego, kapliczka innosa - około 10/12 siły - teraz przystopowałem zostwiam na póżniej// Odbije mi się to jakoś w przyszłości mocno jeśli chodzi o MAX siłe ?
2. U kogo i ile najwiecej moge sie nauczyc siły od Nauczyciela jakiegos do jakiego momentu moge to katować.
3. Co tak naprawde daje wytrzymałośc ? Wpływa tylko na pasek staminy który i tak na poziomie b.łatwym nie ma wpływy na rozgrywke czy jak to jest ?
4. No właśnie jestem w stanie zabić szkielety, cieniostwory, orka pojedynczego pare razy sie udalo ale hardo a nie jestem w stanie zabić pomniejszego szkieletu (miecz nomada- ukradziony oczywiście bo jakbym tam sobie dał rade

)
5.No i pytanie do kogoś kto grał paladynem jak to jest ? Wiem wiem że najlepiej to pro elo łowca smoków ale komu to potrzebne skoro podobno najłatwiejszy ? ;)
// 1 podejście do returninga
Dużo pytań wiem wiem, także z góry dziękuje za odpowiedź