Int ma wpływ 1 do 1 w przypadku bazowego dmg ale w przypadku podpalenia czyli dmg over time również jest wpływ 1 do 1 na każdą z 3 sekwencji spalania stad przy już 40 int 1 ognista strzała starcza na zębacza czy innego typu stwora z gatunku średnio/słabe.
Nasuwa mi sie pytanie bo tu tych stałych bonusów itp itd jest dużo więcej
Mama obecnie 98 siły z biżuterią i korzystałem z bonusów na sile ale tylko typu żarcie, potki tablice i inne bajery jeszcze nie ruszone, bez biżuterii bazowa wartość jest 75 bonusy które weszły to 3x gulasz thekli 1 od erola 1 od snafa 1 z parującego gulaszu 2 z zabijania scierwa i 1 z pieczeni niclasa
I tu nasuwa się pytanie walić już bonus jak leci czy jeszcze wywalić 45 pn w naukę siły do 90 i dopiero bonusy mój główny cel to 300 siły bez biżuterii żeby machać panem smoków

Bo równie dobrze mogę teraz te pn dać w 2h żeby było 60% i poczytać tabliczki na 1h i oba style będą na 60%
Obecnie jak wiadomo siedzę w jarku w sumie nie licząc pełzaczy wojowników to problemów nie mam chociaz nomad już nie daje tak super rady jak w 1 rozdziale a z krzyżem przeznaczenia było by wygodniej zapewne

Pytam się oto tylko dlatego ze 1 raz retrun i nie wiem ile dokładniej tego z bonusów wyleci w przypadku nk to wiadomo z góry wiem ze muszę pakować do 90 za pn a tu wiem ze jest więcej ale o ile