Kwazi: Tak to normalne do końca nie jest, pytanie ile masz % wyszkolenia i jaka to bron zresztą w sumie to jest nawet normalne szkielety to największe i najtwardsze gowno w grze
Dobra 30 lvl wbity zaraz w sumie 31 w Jarku poza aligatorem niema nic w khorinis poza inubisem i wieżami od nergala niema już nic czas iść na poważnie do GD i tu jak zawsze zestaw asekuracyjnych pytań
Oglnie w gd już byłem standardowe rzeczy z g2nk zrobiłem w dowolnej chwili mogę złożyć ostatni raport garondowi i zacząć 3 rozdział
Co jeszcze zrobilem w sumie byłem w opuszczonej kopalni oczyściłem ja prawie cała aż do demona i strazniak sfery
( to narazie za wysokie progi ) płomien eligora zdobyłem aby ruszyć już z questem od gomeza co nie co, aa i no jeszcze w postaci warga sobie co nieco pozwiedzałem świata głownie zobaczyć gdzie co jest i ile tego jest no i po wpis ze podszedłem pod świątynie śniącego teraz w tym aspekcie jak rozumiem jest git i starczy isc do xardasa - Ur-shaka - Tarroka - i mamy juz ulu mulu :
1. Opis ogólnie moje sytuacji jest na początku posta czy narazie jest ogólnie ok czegoś czasem nie zjebałem ?
2. Na co poza tym zeby nie przylac orkowi z założonym ulu musze uważać w sensie czegoś nie zjebać lub sobie czegoś bloknac jakieś wykluczajace się questy
3. Jak dobrze zrozumialem ze wcześniej rozmowy na forum nie mogę atakować orków majac ulu założone jednak jak niema założonego ale mam tylko w equ to moge im nakopać do dupy nic się nie stanie ?
4. Poza orkami w miescie orków to moge se powybijac orków tam z gd ogolnie z pod zamku czy któryś z nich gdzieś ma przeżyć ( ofc planuje im nakopać zanim w ogule tarrok mi ulu zrobi )
5. Ogolnie planuje oczywisci droge dla bilgota i diega plan juz ma jednak objemuje on przeprawe przez wode oni umieja jak co plywac tu sie nic nie zmieniło ?
6. Jakies ograniczenia sa czy moge se chodzi w gd gdzie chce i wybijac co mi sie nawinie pod ostrze ?
Jak coś zapomniałem to możecie napisać jak jest coś jeszcze na co powinie być przygotowany lub mieć to na uwadze