Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3988626 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3988626

Odpowiedzi 14149

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Akurat sprawdzałem przed samym odpłynięciem wątpię,że to bug,ponieważ wiele osób skarżyło się na ten problem. Można więc uznać, że  to kolejna wada tej gildii.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pozostałe gildie dostają w 5 jeśli SS dopiero w 7 to serio tak gildia jest jeszcze bardziej do dupy :P

Musisz Mieć i krzyz zywiolów i Mora ultaru Sek w tym ze tu musi paść wszystko w dobrej kolejności bo inaczej będziesz miał problemy
Sfery są i tak w gd i użyjesz ich do stworzenia krzyża a jego użyjesz do  kilowania np smoka ozywienca gdyz Senyaka można zabić metoda konwenkcjonalna :P
Mora Ultaru da ci  beliara w zamin za Amulet Triarmar i to jest wyprawa na wyspę eltu ale zanim w ogule zaczniesz to robić w sumie sprawę z felangorem możesz se zrobic polecam mu darować zycie lepiej na tym wyjdziesz

Na eltu idzesz dopiero jak uwolnisz gomeza od klatwy trzeba to zrobic puki masz karme na + u innosa gdyz na wyspę eltu wparujesz metoda siłową i wyrzniesz paladynów w pien co od razu rozwiąże problem karmy u beliara palicho karme innosa on po quescie z gomezem jest juz nie istotna :P i tak potem sfery i wiezienie senyaka za pomocą mora ultaru i git

Zasadniczo cała ta zabawe polecam zostawic na 3 rozdzial gdyz zodbywanei sfer wiaze sie z walke z trupkam a  na tych świrów trzeba mieć dobra postać ofc da się zrobić tak dobrze postać aby już w 2 się z nimi lać :P

Potrzebujesz tez około 100+ zręczności aby okraść hagena i percivala bo to tez będzie potrzebne aby dojść do eltu i gomeza

Senyaka opłaca się uwięzić oczywiście :P zabic i tak go zabijesz wiec bonus 7500 expa i 5 pn zgarniesz a i szpon będzie doładowany

Zaraz zaraz zaraz!!!! ;D Jaki Gomez, Triamar, Mora Ultar itp ;d ja z Polski!

jedyne co zrozumiałem to fakt, że moge to zrobić w 3 rodziale ;d a te sfery wyczytałem w necie, że są w GD więc jak w 2 rodziale i tak tam idę to mogę przy okazji za nim popatrzeć ;d

@Edit: jeszcze raz przeczytałem i coś tam rozumiem. A więc: pójde teraz do Xardasa pogadać z nim (bo tak mam w dzienniku), potem do GD, powbijam zręczność, okradnę hagena z czegos tam i parcivala. Co dalej?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nic ponieważ nie masz postaci która jest w ogule gotowa na tego questa

Narazie idzesz do xardasa i tyle, powie ci co i jak jedyne czego się dowiesz to info o eltu i o tym czego chce beliar czyli amuletu triamar :P Dowiesz się ze można tam iść na 2 sposoby albo metoda pokojowa albo siłowa ofc siłowa jest lepsza bo masz od razu korzyści w sprawie karmy a darowanie życia fellangorowi daje wyjebany ring :P

I to jest tyle żeby dostać się na eltu potrzebujesz 100 zręczności żeby okraść hagena z klucza do portalu ( poco tam idziesz po amulet triamar za który to beliar da ci mora ultaru )

Problem jest taki ze metoda siłowa da ci karmę u beliara jednak dużo ilosc stracisz u innosa a wiec zrodzi się problem z questem od gomeza który dostaniesz od niego  gdy będziesz miał quest numer 4 od gildii kupcu czyli następny quest po płomieniu eligora :P żeby wykonać quest od gomeza czyli uzyskać dla niego przebaczenie musisz mieć karme u inossa na poziomie +1 

Kolejny problem to taki ze zeby dostac sie do gomeza potrzebujesz komplet 5 kluczy z czego 1 ma perciwal znowu poand 100 zrek izeby go okrasc :P

Samo Mora ultaru nie starczy musisz mieć tez krzyza sfery sa w gd i wiążą się z walka z trupami wiec znowu lipa

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Na pewno było już to pytanie. Ale gdzie jest szpada abigail?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tam gdzie polowałeś z loganem na węże przejdź przed przed wodę i obejdź pierwsze drzewo z prawej strony :P

Dupa tabliczki nie był około klasztoru ale problem solved bo ksiazki od lutera jednak daja 5% nie 2% ( Panzpis zabije :P )
Elity padają aż miło przy okazji wiem jak rozwiązać problem uciekającego expa otóż wystarczy trafić z broni dystansowej w grupę ścierwojadów lub walnąć ze spella  a wszystkie poleca się z nami bić mimo ze powinny uciekać :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gram sobie magiem wody mam 2 rodzial i mam pytanko bo 1 raz gram magiem wody w returna i tu pytanie kiedy dostaje sie kolejene zbroje i od kogo czy tak samo jak stare gildie 3 i 5 rozdział

MZCutter

MZCutter

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
czy Rebalance 2.1+SnC 1.1 wprowadziły taką modyfikację, że każdy ruch przy otwieraniu skrzyni kosztuje 1 wytrych? Bo na dłuższą metę to jest bardzo uciążliwe. Ktoś się jeszcze z tym spotkał, bo nie mogłem tego nigdzie na forum znaleźć?
Pozdrawiam :).

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
U mnie tez tak jest:( dlatego przestalem grac w SnC
liczba wytrychow jest na szczescie nie ograniczona a ale sposob ich zdobywania jest taki ze sie grac odechcewa

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

MZCutter

MZCutter

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ano trochę tak, ale ja chcę przejść tego moda, tylko to jest dosyć spore uniedogodnienie... bo wydobądź rudę, zrób stal, wykuj wytrychy, i tak w kółko...

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Proponuje samo rebalance2.1 chyba ze jestes juz po...
to wtedy rzeznik na reb no a jak ukonczyles to gracje
snc jest bardzo duzym utrudnieniem zwlaszcza jesli chodzi o wytrychy

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko-zostałem strażnikiem miejskim i poszedłem rozpocząć misie gilddi zabojcow-smierc Wambo i Asmal cos tamo mowil i powiedzial ze jestem straznikiem i mnie zabije,wiec wczytalem gre i przechodze normalnie misje gildii ale teraz moje pytanie czy jesli teraz dolacze do strazy miejskiej to czy cała gildia bedzie mnie atakowac??

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: Tizgar
Tam gdzie polowałeś z loganem na węże przejdź przed przed wodę i obejdź pierwsze drzewo z prawej strony

Dupa tabliczki nie był około klasztoru ale problem solved bo ksiazki od lutera jednak daja 5% nie 2% ( Panzpis zabije )
Elity padają aż miło przy okazji wiem jak rozwiązać problem uciekającego expa otóż wystarczy trafić z broni dystansowej w grupę ścierwojadów lub walnąć ze spella  a wszystkie poleca się z nami bić mimo ze powinny uciekać
Nie zabijaj mnie tylko ruskich, bo z ich strony brałem info. Pewnie oni grają w returning 1.1 i stąd ta różnica. :D

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Chwila od poczatku
1zistales straznikiem
2Dostales zadanie na gildie zabojcow
3Gadales z cassia
4udales sie do asmala
5zgadzales sie na jego warunki
Jesli tak zrobiles to masz buga
ad2
Owszem zaatakuja znaczy powinni

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

MZCutter

MZCutter

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już po Rebalance, ale Rzeźnik nieee... w innym życiu :P. No nic... to wracam do kucia wytrychów...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jesli dolaczysz do gildii przed zostaniem straznikiem/magiem to nikt cie nie bedzie atakowal .

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nic ponieważ nie masz postaci która jest w ogule gotowa na tego questa

Narazie idzesz do xardasa i tyle, powie ci co i jak jedyne czego się dowiesz to info o eltu i o tym czego chce beliar czyli amuletu triamar :P Dowiesz się ze można tam iść na 2 sposoby albo metoda pokojowa albo siłowa ofc siłowa jest lepsza bo masz od razu korzyści w sprawie karmy a darowanie życia fellangorowi daje wyjebany ring :P

I to jest tyle żeby dostać się na eltu potrzebujesz 100 zręczności żeby okraść hagena z klucza do portalu ( poco tam idziesz po amulet triamar za który to beliar da ci mora ultaru )

Problem jest taki ze metoda siłowa da ci karmę u beliara jednak dużo ilosc stracisz u innosa a wiec zrodzi się problem z questem od gomeza który dostaniesz od niego  gdy będziesz miał quest numer 4 od gildii kupcu czyli następny quest po płomieniu eligora :P żeby wykonać quest od gomeza czyli uzyskać dla niego przebaczenie musisz mieć karme u inossa na poziomie +1 

Kolejny problem to taki ze zeby dostac sie do gomeza potrzebujesz komplet 5 kluczy z czego 1 ma perciwal znowu poand 100 zrek izeby go okrasc :P

Samo Mora ultaru nie starczy musisz mieć tez krzyza sfery sa w gd i wiążą się z walka z trupami wiec znowu lipa

Wielkie dzięki. Czyli najlepiej iść do Xardka i w 3 rozdziale ogarnąć tego questa?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chyba ze uda ci się tak jak mi rozwinąć postaci na tyle dobrze w 2 rozdziale aby tłuc szkielety :P

Zabiłem orka elitę takie bardziej dopakowanego w w innym kolorze zbroi dał pierścień przywódcy orków one będą do czegoś potrzebne czy zwykły szmelc na sprzedaż :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@up zobaczę jak z orkami mi pójdzie, bo w Jarku już nie mam co bić prawie więc ciężko będzie wykoksować postać;/

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tizgar
Chyba ze uda ci się tak jak mi rozwinąć postaci na tyle dobrze w 2 rozdziale aby tłuc szkielety

Zabiłem orka elitę takie bardziej dopakowanego w w innym kolorze zbroi dał pierścień przywódcy orków one będą do czegoś potrzebne czy zwykły szmelc na sprzedaż
Przecież to juz w nk było ;p zachowaj

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ja grajac straznikiem bylem traktowany jako pal,najo i mag ognia wiec zachowaj dla hagena oddasz

A i co do rengaru da sie zdublowac nagrody.
jak kogos interesuje jak to prosze o unfo to dam w tym temacie
sors ze post pod postem ale edycja niedziala

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

0 użytkowników
Do góry