Spoko, ale tu większość jest mojego zdania nikt nie marnuje expa w taki sposób, zniszczeniu ozywienca mówimy nie, przemianie w cokolwiek mówimy nie.
Tez gram dla przyjemności ale potrafię tak zrobić postaci aby ona była wstanie to zabić tak jak należy a nie tracić multum expa, to jest przyjemne.
Sam return jest trudny to jeszcze specjalnie mam se -50% expa zapierdalać tylko dlatego ze źle rozwinąłem postać, nie lepiej dobrze rozwinąć postać i łapać expa
@Krety
Ile razy trzeba to pisać niema hełmu asasyna w jarku w wersji reb 2.1 takowy hełm jest w SnC i znowu przestań się o niego pytać najpierw powiedz na jakiej wersji grasz a potem zadaj pytania
Wiem, wiem.. Gramy innymi metodami. Ja często uzywam takowych wspomagaczy w postaci zwojów. A powiedz mi Tizgar przeszedłeś juz raz returninga calego w tej wersji 2.1??? Bo Śledze na bieżąco forum i wiem, że używasz skryptow.. Mam tylko pytanie czy w tej finalnej wersji masz go za sobą. Pytam bo chce zbadać ta właśnie teorie. Przysiadajac przy tym modzie i coraz bardziej orientując z fabuła w temacie rozwazam czy wlasnie niezbedna, badz ( nie wiem jakiego slowa uzyc, moze pomocna, bo "niezbedne" to zle slowo chyba tu) pomocna jest twoja metoda. Grasz jako ŁS to wiem i w 2 rozdz jestes a z jakim poziomem postaci i poz. trudnosci??
Ja mam 5 i poziom 52 chyba i do tej pory mialem pkt nauki na co tylko potrzebowalem a uzywalem we wczesniejszych etapach gry ( tych poczatkowych jak 2 rozdz) czesto runy ZO i przemian czasem. Chce po prostu skonfrontowac te 2 metody bo duzo pisza o tym na forum.
A powiedz mi jeszcze bo jesli masz juz wystarczajaco sily i % walki to w co pakujesz???? zycie i wytrzymalosc sie nie oplaca pienieznie no nie... a co z zapasem pkt?? ja w pewnym momencie biegalem z 120 pkt nauki jak smoki zabijalem..
Dostałem misie od falka na przyniesienie 20 wilczych skor aktualnie tyle nie mam i nie wiem czy w tyzien sie wyrobie bo 3/4 wilkow na wyspie zabilem. Czy jak przyniose mu te skory w pozniejszym terminie to nie zaliczy questa??
pozostaje GD .. tez myslalem ze nie zdaze ale jak poszedlem na spacerek to raz, dwa.. ew kup czesc jesli ma od bospera, bo nie jestem pewny