Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3996082 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3996082

Odpowiedzi 14149

Murabin

Murabin

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Z tego co kojarzę w nk dawał też za 50 ale moge się mylić :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
W nk to jest return

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Murabin

Murabin

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Ok sorki ale jak jesteś Tizgar to mam jeszcze jedno pytanieczy grając wojownikiem jako nagrodę opłaca się wżąć od Gallahada naukę magii?
(chciałbym nauczyć się regeneracji many jako strażnik świątynny może się
przydać i może ma coś jeszcze fajnego do nauczenia)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Hmm czy się opłaca, sam się nad tym głowię nie uczy przydatnych run no chyba ze leczenie żeby uniezależnić się od potów no ale skoro SS ma własne leczenie, jak kto woli nauka magii odblokowuje z nim opcje handlu i to jest w sumie chyba jedyny dobry zysk :P

Ja osobiście wybrałem opcje nauki magii ale dalej nie wiem w jakim celu :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Panowie jest sens dalej grać gdy nie mogę dostać sie do Jarka? Za kazdym razem mnie wywala nawet po przeinstalowaniu gry. Z tego co wiem to potem trzeba piratow zwerbowac do pomocy i zostaje zloty smok

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
bo tu save jest problemem po prostu na twoim się bugło i tyle przyczyna może być prosta wystarczy ze raz użyłeś konsoli choćby nawet na 1 sec to już wystarczyło do problemów :P

Najlepiej nigdy podkreslam nigdy nie uaktywniac marvina w zadnym cel nawet na ułamek sekundy to dalej nie gwarantuje 100% no problem ale ponad 95% na pewno :P

Zawsze możesz spróbować komuś dac save żeby on wszedł ale przypuszczam ze to nie pomoże tylko nowa gra tu mogę pomoc bo jeśli np chcesz grac wojem jako najemnik to mogę dac save z końca 1 rozdziału lub mój obecny z 2 po jarku gdzie kończę czyścic khorinis i jarek 27 lvl na BŁ:P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zrobiłem save i kupiłem recepturkę na eliksir przemiany umysłu czy coś takiego (ten co się robi z pełzaczy). Dodaje on +3 inteligencji. Opłaca mi się zoastawić tą recepturę skoro gram strażnikiem? Później będę paladynem, będę mieć czary więc to może się przydać

@up 27?!?!?!?!?!?! jestem w Jarkendarze, zdobyłem już 2 relikty, wyczyściłem kanion i mam 17 lvl 0_o skąd takie coś skoro ja zostawiłem w Khorinis w 1 rozdziale tylko ogniste jaszczury, szkielety i orków?!?!!?!? ;d
+możesz dać save? ;d

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
No właśnie że ani razu nie użyłem konsoli ani nawet najmniejszego buga nie zastosowalem jak np te zz miksturkami czy tabliczkami. Grałem tak czysto jak to tylko możliwe. Ja widze ze mi po prostu nie jest dane ukonczyc tego moda. Dzięki Tizgar ale jednak zaczne od nowa. Ktoś tu pisał ze opiekunowie uczą run. Od ktorego rozdzialu jest to mozliwe?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cały jarkendar jest tak zbugowany, że głowa boli - mnie tam co chwila wywalało na pulpit. Wchodzenie do teleportów - crash, zabicie potworów - crash, przemiana w jakiegoś potwora - crash. Już mnie tam czasami krew zalewała...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kwazi kiedyś i tak recke kupisz bo nie będziesz miał co z kasa zrobić :P w sumie i tak tylko 2 potki się da zrobić ale zawsze to więcej inta się przyda

LoL jak ty grasz ja miałem 18 w 1 rozdziale a nie ruszałem tylko ognistych jaszczurów szkieletów i przełęczy bo to akurat logicznie i w sumie nawet sporo w ciemnym lesie gówna zostawiłem prawie żadnego bossa nie ubiłem i miałem 18 lvl teraz sobie czyszczę khorinis i zostały juz tylko jaszczury i szkielety i przełęcz a w jarku 2 szkielety jaszczury 2 bossy i bagno przypuszczam ze gdy skończę bagno i pójdę na bossy itp i na szkielety osiągnie 30 lvl w 2 rozdziale podkreślam gram na BŁ czyli i tak dostaje 15% expa mnie niż na łatwym ale bonus do statsów jest lepszy Grajac na łatwym bym go nie miał ale miałbym już 30 lvl :P

Ja w 1 rodziale smocze zębacze killowalem bo byłem w stanie w 2 tylko poczyściłem khorinis dokładniej z respa i tego co opuściłem i po biłem bossy itp ja jestem tym pojebanym archetypem gracza który nie traci expa ja nie pozwala aby greg mi zabił bandytów ja nie pozwolę aby lares mnie gdzie prowadził zanim sam mu drogi nie oczyszczę i nie pozwolę aby bartok mi expa kradł na polowaniu :P

W 2 rozdziale w jarku nie pozwole aby mnie jack prowadził do obzu puki nie oczyszczę drogi, do kanionu idę solo bo mi będą expa podbierać :P

Takei crashe ma każdy w jarku gorzej jak portal nie chce przepościć ja to w sumie w jarku poruszam się pieszo aby ograniczyć crashe pierdole teleporty przelazlem raz dla expa i aukatywnilem je i tyle wole iść z buty niż przez tp :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@up daj save ;D chociaż na PW :P bo aż uwierzyć nie mogę ;p

z tym Gregiem i Laresem ja tak samo ale do kanionu brałem ekipę przez orków

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Wykopałem wszystkie skarby grega i nie dostałem od niego żadnego bonusa...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Mnie do Jarka pierwszyraz nie chce przenieść. Poprzednio jak grałem to byłem w I i w IV rozdziale i ani razu mnie nie wywaliło a używałem teleportów wręcz nałogowo. Teraz jak grałem od nowa w I rozdziale też zero problemów, dopiero teraz pierwszy raz coś takiego mi sie dzieje. Pamiętam ze do GD czasem ciężko było sie dostać ale wystarczyło zdjąć zbroje i po problemie. I co z ta magią? Jak to wogle wyglada? Ucze sie normalnie kręgów i run z jednego wybranego Żywiołu czy z każdego? W którym rozdziale? Bo w razie czego zaczne jeszcze raz Paladynem

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
27 lvl w drugim rozdziale to zaledwie początek, ja miałem 39 na nekro i zrobiłem ledwo Jarek, etlu,  azgan i coś tam jeszcze xd

W samym 1 rozdziale możesz mieć 20-22 lvl jeśli się postarasz :P

@Tiz
Kończysz Jarka? :D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@up nie no nie wierze skad wy macie te lvle :d wstawic jakis save w drugim rozdziale ale przed wejsciem do GD lub wyslijcie na pw. na bank wszystko bez kodow?! :d

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Jeśli wiesz co i jak robić by mieć jak najwyższy lvl to dasz rade;D
Patrz, Silverek nagrywa na Rzeźniku, nawet jak poszedł po pomoc w zabiciu najemników na farmie Akila, i tak starał się dobijać ostatni by mieć expa, to samo tyczy się wszystkiego, zabijasz ty by mieć exp ;P

Serio, wystarczy dobrze znać gre by nie mieć zbytnich trudności z modami :P (Czekam na hejt za to zdanie :D)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Karto, skończyłem jarka jedyne co tam zostało to 2 szkielety zal mi lodowej fali na nich bo na tym by od razu padli, plaza z ognistymi jaszczurami ( bo nie umiem wyciągać ognistych jeżyków ) i gdzies na bagnach się włóczą 3-4 golemy coś mi się akurat do tych cweli nie udaje podkraść jakoś do innych bagników mi się udało :P i to tyle co w jarku jeszcze żyje aa no i 2 bossy ( aligator i duch ogara ) ale ze będę tam jeszcze szedł zameldować abigail wykonanie zadanie to pójdę jak dobije 1 siły i założę nocnego łowce to już ta resztę łącznie z bosami wyrżnę :P  ( dziś w jarku se festiwali wypalania trutni urządziłem + akro i niema bata ze do mnie doleci cos )

W khorinis żyje hmm w kopalni 2 szkielety i jeden mag + 4 szkielety ogólnie na mapie, ogniste jaszczury w obu miejscach tez żyją z powodu tego samego co w przypadku jarka, cześć orków na przełęczy bo debile nie potrafią się rzucić na mnie w 2-3 osoby tylko od razu w 5 i to z 10 elitami :P No i co jeszcze krypta inubka nie ruszona prawie no i wieże nergala z bosem czarnym golemem tez ( reszta wyrznięta w pień poza kilkoma ścierwojadami muszę ich na akro podoganiac :P )

W gd byłem kontrolnie po aloes i jagode trolla oraz zbroje wiec tam 3-4 questy z zamku zrobiłem a ze potem poszedłem po kość alepha i jakoś tak zaszedłem okrężna droga pod lodowego smoka to kilka topielców i goblinów głownie wyrznąłem ale to mały skrawek przynajmniej jeszcze z 95% gd w ogule nie tknięte a gdyby tak jeszcze wparował do innych lokacji to ulala :P 40+ w 2 rozdziale murowane :P

Save mogę dać jak serio nie wierzysz ale zakładam ze ten ss ci starczy
http://ifotos.pl/zobacz/beztytuuJ_naswnsr.JPG/

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie .. Plynę teraz na dwór Irdorath. Gram jako SŚ. Mam zbroję ciemności haradrimów i uriziela. Czy ten miecz na smoki jest lepszy od uriziela? Bo nie wiem czy oplaca sie kuc.. A zbroja? O co chodzi z tym, że notka jest taka sama jak dla Łowcy smoków, a w dzienniku w miejscu gdzie powinny pojawic sie skladniki zbroji nic nie ma... Tak się zastanawiam jaka moze zdobyc zbroje SŚ, aby byla najlepsza? Aktualnie mam 232 sily i nie wiem czy podciagac do jakiegos itemu..  Reb 2.1 poziom normalny :D

Mnie do Jarka pierwszyraz nie chce przenieść. Poprzednio jak grałem to byłem w I i w IV rozdziale i ani razu mnie nie wywaliło a używałem teleportów wręcz nałogowo. Teraz jak grałem od nowa w I rozdziale też zero problemów, dopiero teraz pierwszy raz coś takiego mi sie dzieje. Pamiętam ze do GD czasem ciężko było sie dostać ale wystarczyło zdjąć zbroje i po problemie. I co z ta magią? Jak to wogle wyglada? Ucze sie normalnie kręgów i run z jednego wybranego Żywiołu czy z każdego? W którym rozdziale? Bo w razie czego zaczne jeszcze raz Paladynem
Wywala z roznych powodow.. przez konsole ( ja niestety tylko kilka razy uzylem i oo.. raz na jakis czas wywala), przez hełmy.. Sposób na to jest tworzenie paru saveow. Jak cie wywala ciagle np na 1 to zapisz na 2 i potem masz spokoj.. Tzn  pierwszego wtedy nie ruszaj , nie zapisuj, nie wczytuj.. Ja tak robie i od razu zaobserwowalem zmiane na lepsze ( na pierwszym save gdzies w jarku w 1 rozdz wywalalo mnie notorycznie, teraz zapisuje na 2 itd i nie widze problemu, a no i nie uzywam wg konsoli).. Problem tworzy same wlaczanie konsoli i gdy tak jak ja kiedy sie gdzies zablokujesz to nie uzywaj f8 , tylko wczytaj, lepiej dla gry. A i Palladynem raczej ciezko sie gra ( sa posty poprzednie przyznajace temu prawde). Ja gram SŚ i jestem zachwycony..

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Zaskoczę Cię... Uriziel jest mocniejszy od ostrza na smoki ale słabszy od Pana Smoków, który wymaga 300 pkt siły(Oczywiste xd).
A co do zbroi to najlepsza dla SŚ jest Ciężka x5 bo innej lepszej nie znajdziesz dla Sb raczej :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
SS z tymi zbrojami kulec będzie no niestety coś za coś :P
Kazda gildia ma jakiś mocny pkt chociaz nie wiem co maja paladyni chyba nic biedni fanatycy :P

Uriziel to druga najpotężniejsza bron w grze i pod względem obrażeń i zasięgu :P
Jedynie pan smoków go przerasta no i gniewy ale ich nie liczę trochę one pod cheaty podchodzą jednak mimo ich dmg i pan smokow i uriziel są od nic lepsze jednak zasięg ma kolosalny wpływ na walkę :P
Uriziel aż 160
Pan smoków  aż lol op 180 :P

0 użytkowników
Do góry