Karto, skończyłem jarka jedyne co tam zostało to 2 szkielety zal mi lodowej fali na nich bo na tym by od razu padli, plaza z ognistymi jaszczurami ( bo nie umiem wyciągać ognistych jeżyków ) i gdzies na bagnach się włóczą 3-4 golemy coś mi się akurat do tych cweli nie udaje podkraść jakoś do innych bagników mi się udało
i to tyle co w jarku jeszcze żyje aa no i 2 bossy ( aligator i duch ogara ) ale ze będę tam jeszcze szedł zameldować abigail wykonanie zadanie to pójdę jak dobije 1 siły i założę nocnego łowce to już ta resztę łącznie z bosami wyrżnę
( dziś w jarku se festiwali wypalania trutni urządziłem + akro i niema bata ze do mnie doleci cos )
W khorinis żyje hmm w kopalni 2 szkielety i jeden mag + 4 szkielety ogólnie na mapie, ogniste jaszczury w obu miejscach tez żyją z powodu tego samego co w przypadku jarka, cześć orków na przełęczy bo debile nie potrafią się rzucić na mnie w 2-3 osoby tylko od razu w 5 i to z 10 elitami
No i co jeszcze krypta inubka nie ruszona prawie no i wieże nergala z bosem czarnym golemem tez ( reszta wyrznięta w pień poza kilkoma ścierwojadami muszę ich na akro podoganiac
)
W gd byłem kontrolnie po aloes i jagode trolla oraz zbroje wiec tam 3-4 questy z zamku zrobiłem a ze potem poszedłem po kość alepha i jakoś tak zaszedłem okrężna droga pod lodowego smoka to kilka topielców i goblinów głownie wyrznąłem ale to mały skrawek przynajmniej jeszcze z 95% gd w ogule nie tknięte a gdyby tak jeszcze wparował do innych lokacji to ulala
40+ w 2 rozdziale murowane
Save mogę dać jak serio nie wierzysz ale zakładam ze ten ss ci starczy
http://ifotos.pl/zobacz/beztytuuJ_naswnsr.JPG/