Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3923721 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3923721

Odpowiedzi 14149

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam obecnie 6 level, porobiłem pare podstawowych questów, czy jeżeli teraz pójdę do klasztoru i zostanę magiem, to nie zablokuje sobie jakiś questów dodanych przez moda które wykonał bym jako bezklasowiec?

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mógłby ktoś wrzucić maga ognia/strażnika/łowce (ważne żeby z podstawowych gildi) zapis z drugieg rozdziału najlepiej po Jarkednarze bo chcę coś srpawdzić

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: BCS
Mam obecnie 6 level, porobiłem pare podstawowych questów, czy jeżeli teraz pójdę do klasztoru i zostanę magiem, to nie zablokuje sobie jakiś questów dodanych przez moda które wykonał bym jako bezklasowiec?
Można pójść na farmę onara i wykonać zadania najemników. Możesz też wykonać zadanie w bractwie. No i któreś z zadań z serii ułatwione przyjęcie do ... (nawet dwa jak się zna gothica)

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Idź do Gallahada i rób quest bo sobie blokniesz zabójców

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaskoczę Cię... Uriziel jest mocniejszy od ostrza na smoki ale słabszy od Pana Smoków, który wymaga 300 pkt siły(Oczywiste xd).
A co do zbroi to najlepsza dla SŚ jest Ciężka x5 bo innej lepszej nie znajdziesz dla Sb raczej :P
Pan Smoków to jest ta bron 2h do wykucia??? Mam jeszcze pytanie. Skąt wziasc smocza krew jeszcze, bo niestety sie zagapilem i sprzedalem:/

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pan Smoków to broń którą zbieramy z truchła SO.

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba ze uda ci się tak jak mi rozwinąć postaci na tyle dobrze w 2 rozdziale aby tłuc szkielety :P

Zabiłem orka elitę takie bardziej dopakowanego w w innym kolorze zbroi dał pierścień przywódcy orków one będą do czegoś potrzebne czy zwykły szmelc na sprzedaż :P
Palladyny biora ( tak jak w zwyklym nk, tyle ze tu bez wzgledu na przynaleznosc gildi) te pierscienie:p ja oddalem 20 z kawalkiem i zebralem sporo expa. Zastanawiam sie czy jakbym uzbieral wiecej np 40,50 to czy jakbym na raz oddal wszystkie to czy dostal bym wiecej. Wie ktos?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Tak bierze ale musisz je dac naraz ja dalem 37 i sie obrazil

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mógłby ktoś wrzucić maga ognia/strażnika/łowce (ważne żeby z podstawowych gildi) zapis z drugieg rozdziału najlepiej po Jarkednarze bo chcę coś srpawdzić

ponawiam

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Gdzie znajduje się Hełm Assasyna 

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: MagnuMr1p
Cytat: BeziJuve w Dzisiaj o 14:01 SO. co to znaczy SO..?
Smok Ożywieniec :)

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
yyyyyy..... to normalne żeby mając 154 siły, meiczem, który zadaje 145 dmg ledwie dawać radę jednemu szkieletowi tylko sposobem atak-unik-atak-unik....

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
 Kwazi: Tak to normalne do końca nie jest, pytanie ile masz % wyszkolenia i jaka to bron zresztą w sumie to jest nawet normalne szkielety to największe i najtwardsze gowno w grze

Dobra 30 lvl wbity zaraz w sumie 31 w Jarku poza aligatorem niema nic w khorinis poza inubisem i wieżami od nergala niema już nic czas iść na poważnie do GD i tu jak zawsze zestaw asekuracyjnych pytań

Oglnie w gd już byłem standardowe rzeczy z g2nk zrobiłem w dowolnej chwili mogę złożyć ostatni raport garondowi i zacząć 3 rozdział
Co jeszcze zrobilem w sumie byłem w opuszczonej kopalni oczyściłem ja prawie cała aż do demona i strazniak sfery :P ( to narazie za wysokie progi ) płomien eligora zdobyłem aby ruszyć już z questem od gomeza co nie co, aa i no jeszcze w postaci warga sobie co nieco pozwiedzałem świata głownie zobaczyć gdzie co jest i ile tego jest no i po wpis ze podszedłem pod świątynie śniącego teraz w tym aspekcie jak rozumiem jest git i starczy isc do xardasa - Ur-shaka - Tarroka - i mamy juz ulu mulu ::P

1. Opis ogólnie moje sytuacji jest na początku posta czy narazie jest ogólnie ok czegoś czasem nie zjebałem ?
2. Na co poza tym zeby nie przylac orkowi z założonym ulu musze uważać w sensie czegoś nie zjebać lub sobie czegoś bloknac jakieś wykluczajace się questy
3. Jak dobrze zrozumialem ze wcześniej rozmowy na forum nie mogę atakować orków majac ulu założone jednak jak niema założonego ale mam tylko w equ to moge im nakopać do dupy nic się nie stanie ?
4. Poza orkami w miescie orków to moge se powybijac orków tam z gd ogolnie z pod zamku czy któryś z nich gdzieś ma przeżyć ( ofc planuje im nakopać zanim w ogule tarrok mi ulu zrobi )
5. Ogolnie planuje oczywisci droge dla bilgota i diega plan juz ma jednak objemuje on przeprawe przez wode oni umieja jak co plywac tu sie nic nie zmieniło ?
6. Jakies ograniczenia sa czy moge se chodzi w gd gdzie chce i wybijac co mi sie nawinie pod ostrze ? :P

Jak coś zapomniałem  to możecie napisać jak jest coś jeszcze na co powinie być przygotowany lub mieć to na uwadze

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar ja właśnie przymierzałem się do tego płomienia Eligora. Ty już ogarnaisz trupki czy jakimś sposobem dałeś radę go zdobyć?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Normalnie ja tam wparowałem na 30 poziomie 500 hp 126 siły z pancerzem pełzacza i nocnym łowca mając 60% w 1h i miecz 180 obrażeń 8 na 10 trafień to były pełne trafienia full dmg każde, szkielet ma mnie na 3 hity ja kazdego mam na 4 hity czasem na 3 :P tyle ze ja znam doskonale mechanikę walki szkieletów z nk a tu nic się nie zmieniło w ich stylu wiec po kolei pojedynczo biorę szkieleta na klatę i po kości dead i next proste mam 40 wytrzymałość wiec jak się uprę to z 10 szkieletów na 1 pasku wytnę ofc kazdego muszę na solówkę odciągnąć :P

Niezalenie od tego jaka walczysz broni czy tak jak ja teraz 1h chociaz będę przechodził na 2h bo tego się uczę od poczatku 1h to w sumie 80% z bonusów wyszło czy odrazu wchodzisz na 2h jeśli nie masz 60% to sobie możesz darowac walkę ze szkieletami żeby wygrywać efektywnie z 1 trzeba mieć 60% a zeby z grupa trzeba miec armora 200+ i z 1k hp albo wiecej :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tizgar co do Ulu-Mulu mozesz mieć je w eq i klepać Orków, nic sie z nim nie stanie dopuki nie bedziesz miał go założonego. Przynajmniej mi sie nic z nim nie działo, a zaczynam grać juz trzeci raz...
Co do Orków nie wiem czy sobie blokniesz czy nie ale tych Orków co dają PN za ich ubicie pod zamkiem (jest ich chyba czterech) lepiej nie rusz bo chyba w czwartym rozdziale dostajesz misje, nie wiem czy wszyscy czy tylko Paladyni, żeby wlasnie ich powybijać. Nie wiem jak wyglada sprawa z Kreolem ale jak robisz zadania dla Opiekunów to "dobrze" z nim gadaj bo on nauczy cię Jezyka Demonów, który jest wymagany do trzeciego zadania. Potem mozesz go kropnąć, daje chyba 5PN.
Co do Eligora to należy rozwalić Pełzacze, skręcić w lewy tunel i wskoczyc do wody, w ten sposob szkielety mamy z głowy. Nurkujemy i podwodnym korytarzem docieramy do innej czesci jaskini. Tam znowu kładziemy Pełzacze i szkielety kopaczy (bardzo łatwi), włazimy na drabinke. Na górze jest Zombie wersja podstawowa. Mozna go skopać albo poczekać az sam spadnie. Kawalek dalej jest szkielet. Trzeba go umiejętnie również odesłać na dół. Otwierasz skrzynie, zabierasz Eligora i wracasz tą samą drogą
Tizgar masz jeszcze zapis przed drugim rozdziałem? Wrzuć screena ze statami jak możesz. Jako ze zacząłem od nowa bedzie to dla mnie swego rodzaju motywacja :P

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Tizgar mógłbyś opisać wszystkie bonusy do 1h i 2h ? W sensie co dokładnie daje bonus i jaki ? Bo niby na worldofplayers to jest, ale nie wierzę już ruskim. A w GD to zostaw orków z imionami wokół zamku i za świątynią sniacego.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Sam ich nie znam wiec wiesz ciężko mi je opisać :P wiesz jestem w 2 rozdziale ( ta 1 rodzial siedzialem 36h a w drugim siedze juz 50h  )  i wiem tylko wszystko o jarku i khorinis  trochę o gd i w sumie prawie wszystko o opuszczonej kopalni :P

Mateusz pw poszło może się jeszcze okazać pomocne :P

I dzieki za info od obu panow to się przyda na bank :P

0 użytkowników
Do góry