Znowu edycja siadła ? ze aż 3 posty
1. Za cholerę nie mogłem znaleźć klucza engora jego tam po prostu niema albo ja jestem ślepy no ale wszystko jest możliwe a przy percivalu dałem se spokój po 50 próbie do wieży i tak wszedłem 2 klucze starczyły, na 3 drzwi trzeba było starą dobra metoda bokiem a ze nie jest to żaden marvin mode to i problemu w grze nie będzie zbyt zdesperowany byłem na ten miecz asasyna aby marnować kolejne 50 prób na percivala i lipa
( ale dokładna lokalizacje klucza który zgubił engor podać możecie bo i tak misę magnata muszę zrobić )
2. Znałem drugi aloes, dawać sagicie żeby zrobiła tego potka +5 +5 do ochrony czy w sumie jest dla niego jakieś lepsze zastosowanie i czy znajdę ich jeszcze więcej ?
3. Dobra mam miecz asasyna ( z ulepszeniem pancerza daje se spokoj bo zauwazyłem ze ochrona mi w niczym nie pomoże ja i tak w walce nie tracę zbyt dużo hp moim problem było zbyt słaba bron i za długo się cackałem z walka teraz to sie zmieniło ) jak czytne tabliczki to bede meic 141 siły no i sam mieczyk 160 dmg w cricie 301
i teraz pytanie czy czytac ksiazke i tabliczki do 2h bo mam obecnie 45% po przeczytaniu miałbym 70% czy moze jeszcze sie wstrzymac
4. Jak długo trzeba obracać tym rożnem za farma akila żeby dostać te + 1 do siły ?
5. Dla jagod trolla niema lepszego zastosowania jak robienie z nich mikstur +3 do wytrzymałość? ( jak niema to git to zrobię potki i mam 40 wytrzymałość bez wydawania Pn w nią a to + miecz asasyna i 2 rozdział daje według mnie naprawdę zajebiście dobry wynik, 40 wytrzymałość i miecz zadając 300 dmg w cricie na 2 rozdział not bad )
6. Mam 500 hp 2 rozdział nie wiem czy kupić od lutera tego przepisa na te potki z jagód czy dla tych jagód niema lepszego zastosowania nie wiem będą mi potem potrzebne czy jednak najlepiej je na to właśnie przeznaczyć
7. Czy są jeszcze jakieś bajery które zwiększą ochronę przed bronią jak trollowy eliksir no chyba ze naprawdę dużo tego aloesu można znaleźć
Narazie to tyle spamu pytań głownie to takie bardziej rozwojowe bo nadszedł moment na poważny upgrade postaci