To coś słabo się rozejrzałeś weź może się jeszcze raz a dobrze rozejrzyj
1. W sumie po to samo co w g3 tyle ze tu utrudnia bardziej, zaprzyjaźnić się z nią nie da ale trzeba z nią żyć i mieć ja na uwadze bo gdy masz jej 0 zaczynasz się sam zabijać
2. Na Bł dostajesz 85% expa returningowem ale dostajesz bossta do statystyk odpowiadającemu postaci na 10 lvl na łatwym masz 100% expa ale bez boosta zasadniczo na bł zawsze będziesz miał lepsza postać niż na Łatwym mimo ze na łatwym na końcu skrupulatnej gry na max będziesz miał ewentualnie 2 lvl więcej niż na bł ale za to staty będą lepsze na bł ( jeśli chodzi o walke i resztę oba poziomy są takie samo trudne i jak każdy te tez są trudniejsze od nk i to dość sporo ) ( ja na 1 raz polecam BŁ ten boost życia ratuje nieraz dupę )
3. Prosta piłka na 1 raz grasz, chcesz woja to najemnik chcesz maga to mag ognia reszta jest dużo mniej efektywny od tych 2 gildii w swoich dziedzinach ale ofc wybór jest twoja indywidualna kwestia każda gildia może bezkarnie wchodzić i kraść na swoich terenach na innych trzeba trochę kombinować na forum znajdziesz milion sposobów jak można to robić niezależnie od gildii
4. Zależy od poziomu ale dopiero przy 200 nie będzie żadnych wontow ofc mowa o niższych poziomach na wyższych to pewnie i przy 300 będą się pluli
( chociaz np zeby zdobyć Krwawe Kielichy na BŁ starczy już 35 zręczności i trochę wczytywania )
5. Głupie pytanie głupia odpowiedz przecież za questy jest exp to już się opłaca reszta wyjdzie ci w grze oni są główna linia fabularna returna
6. Ja zawsze w nk wychodzę z 20+ z 1 rozdziału tu ze ogranicza mnie wytrzymalosc i prze kozaczone szkielety musiałem się ograniczyć do 18 na BŁ chociaz jakby się ktoś uparł na Łatwym by nawet 23 wbił tyle ze to bym wieki trwało
7. Ządło skorpiona to jedyna lepsza bron na zrzeczonosc od betty
ale fajna to nie jest
8. No raczej ze 2H z początku można trochę 1h ale szybko wpadna ci mocne 2h które ponad dwukrotnie bija na głowe 1h