Mam kilka pytanek ;)
1.Co jest w budynku za młodymi trollami? Zrobiłem save, włączyłem Marvina i za pomocą przycisku "k" wszedłem tam lecz od razu padłem ;d
2.Spotkałem się na forum z czymś takim, trochę poczytałem, poprzeglądałem w filmikach na yt- "let's play returning" i dalej nie wiem to co chciałbym. Nie zdradzajcie wszystkiego ale powiedźcie mi kiedy się wchodzi, co tam jest, bo nie wiem z jakim poziomem tam iść i jak wejść do: Doliny Cieni, Zapomniana Wyspa i Fort Azgan (wiem tylko, że to jest koło siedziby bandytów Dextera)
3.W Let's play returning widziałem jakąś Wyspę Etlu czy jakoś tak. Też chciałbym wiedzieć kiedy tam się wchodzi i co tam jest oraz czy jest inny sposób niż kradzież Hagenowi klucza (na filmiku widziałem ten sposób lecz nie mam zręczności więc mu nic nie ukradnę)
4.Miecz Uriziel-gdzie jest ;) wyczytałem, ze to ma związek jakiś z Gothic 1 (wiem, ze tam był i zgaduję, że pewnie gdzieś w Górniczej Dolinie) ale ja w Gothica 1 grałem bardzo dawno temu i to tylko raz nie do końca przeszedłem, bo dopiero w Gothica 2 zacząłem grać więcej ;)
5.Sprawdzałem wasze zapisy na forum i pytanko: skąd tyle hp? 0_o wiem, że jagody dają, miksturki ale po 800 w 3 rozdziale? ;o
Nie piszcie wszystkiego, bo nie będzie dla mnie żadnej niespodzianki ale boję się, że przegapię te rzeczy dlatego chcę coś o ty wiedzieć ;)