Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3988446 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3988446

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
No jeżeli dało by się mieć małą burze ognistą to gra wyglądała by zupełnie inaczej.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Użyć możesz tylko tych run, które umiesz robić, a bug z bryłą lodu tu nie działa :D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bug działa bo to se sprawdziłem, chciałem tylko wiedzieć czy to prawda czy nie teraz wiem :P
Ale sprawdzałeś to magiem czy coś bo to ze pisze w opisie returna to dla mnie mało
Próbowałeś magiem użyć stworzenia strażnika bez poświęcania szponu itp ? chyba ze magia beliara jest wyjęta z pod tej zasady

Bo to nie jest tak proste
Jego ma zabić te 2 dmg na 1 sec ale przed końcem bryły lodu przez to on nie upadnie i można mu zabrać wszystko poza zbroja :P
Brzmi to prosto, wykonać to piekielnie trudno :P sam się z tym bawiłem na 2 kompie z dobre 30 minut gdyż tam mogę się bawić z cheat godem w celu sprawdzania rożnych bajerów na poważnej grze tego nie robię bo za duże ryzyko na dead sava :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Też teraz sprawdzałem i nie działa poszukiwacz upada kiedy nie ma już hp. Chyba, że jakoś inaczej to się robi...

Cytat: Kartograf
Użyć możesz tylko tych run, które umiesz robić, a bug z bryłą lodu tu nie działa
To nie jest prawda, gdyż używałem runy stworzenia kamiennego strażnika...

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Runy znikają podczas próby ich użycia.
By je stosować trzeba się tego nauczyć.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Dobra, ale musisz je zdobyć w sposób legalny, np w wyniku wykonania zadania a znalezienie runy strażnika jest z tym równoznaczne... 
Spróbuj przywołać kodem Szpon rune ... Dopóki nie wykonasz questu z nim tzn. otrzymasz go od Beliara, nie możesz go użyć...

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dwa pytanka:
Jakie bronie można dawać Reinarowi i czy się opłaca je sprzedać?
Gdy zrobię zbroję dla tego gościa od myśliwych muszę mu od razu ją oddać czy mogę pochodzić i jak w 3 rozdziale będę mieć lepsza to dopiero oddać? Nie chce mi się szukać pełzaczy do drugiej

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Takie które mała własne nazwy płaci więcej niż kupcy bo daje bodajże 30% wartości broni nie jak kupcy 10% 
Ta chociaz już w 2 masz lepsza ale lepiej poszukać tych pełzaczy ponieważ wilk zrobi druga tylko w 1 rozdziale potem opcja przepada na amen
A barem w nagrodę daje śpiwór pozwalający kimać gdzie popadnie jak żul :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
podpuściłeś mnie nagrodą ;d

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem czy jakiś bug mnie dopadł czy co innego ale nie mogę znaleźć ognistego łuku. Jego lokalizacja to ponoć jaskinia koło słonecznego kręgu. Jest tam jakiaś skrytka czy też sekretne przejście? Gdzie dokładnie ten łuk się znajduje?

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No ta jaskinia miedzy kręgiem z ornamentem co się z laresem szło a słonecznym kręgiem jak idziesz po tych schodach to masz taka kopalnie tam masz 2 szkielety i 2 pełzacze wojownicy :P no i skrzynkę i ponoć to w tej skrzynce jest :P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra jest w tej skrzynce... Wszystko przez to, że itemsów nie widać w tych okienkach...Obalam teorie iż Wilk robi zbroje z płytek pełzacza tylko w pierwszym rozdziale. Mam obecnie trzeci rozdział i moge sobie taką zamówić.

Psalm 19

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy grając Nekromantom albo magiem ognia będę miał problem z nabiciem karmy u odpowiednich bogów.Chodzi mi głównie o zadanie z Gomezem ?

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy37
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W tym zadaniu to z tego co wiem, jedynie musisz uważać na karmę u Innosa - musi być dodatnia. Beliar ma nas w 4 literach ;)

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki a jako mag ognia trudno będzie nabić odpowiednią karmę na szpon beliara  ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A czemu miałbyś mieć? Modlisz się do innosa codziennie i masz u niego + 1 karmy na dzień zabijasz npców i za każdego dostajesz + 1 karmy u beliara

Psalm 19

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy37
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wyspa Paladynów i w razie czego wybicie "zbędnych" fabularnie bandytów z Jarka ( Thorus, Scatty, Snaf, Miguel i Fisk mają przeżyć jeśli dobrze pamiętam) i powinieneś nabić ile potrzeba :)

PS. ( co prawda jestem już na zaginionej wyspie, ale go nie znalazłem ) Gdzie pojawia się Scatty w Khorinis w V rozdziale ? Thorusa, Snafa, Migueal i Fiska znalazłem.

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Scatty siedzi sobie na ławce niedaleko Wulfgara

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytanek ;)
1.Co jest w budynku za młodymi trollami? Zrobiłem save, włączyłem Marvina i za pomocą przycisku "k" wszedłem tam lecz od razu padłem ;d
2.Spotkałem się na forum z czymś takim, trochę poczytałem, poprzeglądałem w filmikach na yt- "let's play returning" i dalej nie wiem to co chciałbym. Nie zdradzajcie wszystkiego ale powiedźcie mi kiedy się wchodzi, co tam jest, bo nie wiem z jakim poziomem tam iść i jak wejść do: Doliny Cieni, Zapomniana Wyspa i Fort Azgan (wiem tylko, że to jest koło siedziby bandytów Dextera)
3.W Let's play returning widziałem jakąś Wyspę Etlu czy jakoś tak. Też chciałbym wiedzieć kiedy tam się wchodzi i co tam jest oraz czy jest inny sposób niż kradzież Hagenowi klucza (na filmiku widziałem ten sposób lecz nie mam zręczności więc mu nic nie ukradnę)
4.Miecz Uriziel-gdzie jest ;) wyczytałem, ze to ma związek jakiś z Gothic 1 (wiem, ze tam był i zgaduję, że pewnie gdzieś w Górniczej Dolinie) ale ja w Gothica 1 grałem bardzo dawno temu i to tylko raz nie do końca przeszedłem, bo dopiero w Gothica 2 zacząłem grać więcej ;)
5.Sprawdzałem wasze zapisy na forum i pytanko: skąd tyle hp? 0_o wiem, że jagody dają, miksturki ale po 800 w 3 rozdziale? ;o

Nie piszcie wszystkiego, bo nie będzie dla mnie żadnej niespodzianki ale boję się, że przegapię te rzeczy dlatego chcę coś o ty wiedzieć ;)

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Tam jest kilka zombie(quest dla nekromantów)
2.do doliny cieni musisz iść jak chcesz Uriziel 
   Zapomniana wyspa -tam dojdziesz z fabułom 
   Fort Azgan - tu wejdziesz albo w 7 rozdziale albo jak będziesz robił questy dla gildii kupców
3. Z tego co wiem wystarczy umieć retorykę i podczas kradzieży zapłacisz za klucz,żeby się tam dostać klucz musisz mieć 
4. Uriziel jest w świątyni śniącego(musisz zrobić Dolinę Cieni żeby tam wejść)

0 użytkowników
Do góry