Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4408331 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4408331

Odpowiedzi 14149

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dawniej nie było wcale jednostek dystansowych, wreszcie jakieś mega utrudnienie :D

Jest w końcu coś co trzeba unikać, lub kombinować jak do tego podejść, teraz to już Bezio nie jest takim rambo.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale bez przesady, żeby harpia ubijała trolla :)

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ty się ciesz, że chrząszcze nie żądają jeszcze jakiś dmg bo by to było podłe :) swoją droga ciekawe czy da się zrobić by i w GI potwory strzelały, w sensie, czy to da się w skryptach?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie wiem, ale silnik gry chyba nie został w G2 aż tak bardzo zmodyfikowany, więc chyba tak. Ale niech się najlepiej ktoś bardziej obeznany w temacie wypowie :)

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Chrząszczy aż tak dużo nie ma więc mogą bić xd

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szału dostanę -.- od godziny nie mogę ogarnąć błotnego golema -.- mam słabą broń obuchową ale golemy są łatwe lecz oczywiście muszą strzelać jakimś gównem i jak wale prawo-lewo to się odsuwają i walą z czarów (1 czar=zabicie mnie). czarami próbowałem i zauważyłem, że czary wody (sprawdzałem błyskawice i gejzer) są fajne na niego lecz zanim zabije go czarami to on raz mnie zdąży trafić (strzelałem zaklęciem, potem się chowałem) udało mi się zabrać mu pół hp ale w końcu mnie on też trafił ;/
macie jakiś na niego sposób? (wiem że z góry można skoczyć na niego tak blisko, że w nas nie strzeli ale wtedy ucieka się podczas mojego ataku i strzela)
bron sieczna ponad 30 proc umiejetnosci dopchodzisz a potem atak wyglada tak : w,w,e i w kolko moim zdaniem najlepsze kombo nie da sie go przerwac a sila rzeczy bd ciagle sie zblizac do golema i choj mu da jegol cofanie.. koniecznie sieczna tak jak na pelzacze wojownikow

mam jeszcze pytanko.. czy zmniejszenie potwora dziala na smoki w rebelance 2.1?? bo nie wiem czy sie oplaca uczyc tej runy.. a i jeszcze... u galahada .. jakie czary on uczy, do ktorego kregu??? i czy warto inwestowac w kregi powyzej 2???? gram wojem jako straznik swiatynny u szajbusow...
podbijam pytanie.. wie ktos?

widze duzo pytan na ktore mam odp .. moze sie komu przyda moze nie... rozkminilem sposoby na niektore stwory w rebalance 2.1 poziom normalny..
pelzacz wojownik: sieczna bron i pada jak dziecko...
szkielety, to wiadomo.. obuch
ognisty demon: sieczna
jesli mowa o siecznej broni ja mam siekacza i 120 sily no to tyle...

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania. Zacząłem po raz enty grać w returninga. I od zawsze mnie ciekawiły dwie rzeczy:
1. Po co jest ten Maxi na targowisku w khorinis?
2. Obok targowiska jest jedno puste stanowisko(stragan obok vatrasa) czy ktoś tam będzie później czymś handlował czy to jest tylko dla ozdoby?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: Witcherr
Mam 2 pytania. Zacząłem po raz enty grać w returninga. I od zawsze mnie ciekawiły dwie rzeczy:
1. Po co jest ten Maxi na targowisku w khorinis?
2. Obok targowiska jest jedno puste stanowisko(stragan obok vatrasa) czy ktoś tam będzie później czymś handlował czy to jest tylko dla ozdoby?
1. Jest on nie koniecznie potrzebny, ale w zadaniu od gildii kupców, on MOŻE mieć kluczowe znaczenie (choć nie polecam, bo się nie opłaca)
2. Co do tego stoiska - Będziesz miał miłą niespodziankę w piątym rozdziale :) Nie będę psuł ci klimatu.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja też mam fajną ciekawostkę odnośnie targowiska. Wydałem Canthara straży miejskiej, kiedy chciał wrobić Sarę. Później wziąłem od Asmala zlecenie na zabicie go i teraz Canthar stoi przy jednym straganie razem z Sarą i nie ma do mnie pretensji o wsadzenie go do kicia :)

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bron sieczna ponad 30 proc umiejetnosci dopchodzisz a potem atak wyglada tak : w,w,e i w kolko moim zdaniem najlepsze kombo nie da sie go przerwac a sila rzeczy bd ciagle sie zblizac do golema i choj mu da jegol cofanie.. koniecznie sieczna tak jak na pelzacze wojownikow

Genialne!broń sieczna na golema?

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: hubert231
Genialne!broń sieczna na golema?
Jeśli weźmiemy pod uwagę że jest to golem z błota - to chyba lepiej posiekać nić tłuc ;)

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up czyli lepsza sieczna?! a ja się męczę kosturem sędziego

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sam już nie pamiętam czym zabijałem te golemy, ale chyba był to miecz. W każdym razie, nie działa jedno - warto spróbować czegoś innego ;)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na golemy zawsze, obuch i magia wody. :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jakie polecacie czary na szkielety i zombie oprócz zniszczenia ożywieńca, które to jak dla mnie jest zupełnie nie warte użycia ze względu na połowe otrzymywanego doświadczenia. Czy guru ma w 2 / 3 kręgu jakiś czar zadający duży dmg?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na szkieleciki to wedlug mnie magia ognia, na zombiaka wystarczy ognista strzala, na szkielety juz  mala burza ognista. Jesli masz duzo inta to burza ognista ma ten plus, ze to czar obszarowy, czyli wylap wszystkich uderz raz/dwa z czaru i parnastu wrogow lezy :)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak poprawić sobie karmę u Innosa, bez składania ofiar? Trochę to bez sensu, że nawet jak ma się tylko -1, to trzeba już płacić 500 baksów :facepalm:

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: HellVard
Jak poprawić sobie karmę u Innosa, bez składania ofiar? Trochę to bez sensu, że nawet jak ma się tylko -1, to trzeba już płacić 500 baksów
Modlisz się przy kapliczkach innosa i wybierasz opcje "po prostu się módl" i tak codziennie.

Cytat: Wyzysk11
Na szkieleciki to wedlug mnie magia ognia, na zombiaka wystarczy ognista strzala, na szkielety juz  mala burza ognista. Jesli masz duzo inta to burza ognista ma ten plus, ze to czar obszarowy, czyli wylap wszystkich uderz raz/dwa z czaru i parnastu wrogow lezy
No tak wiem, że magia ognia ale raczej nie starczy mi tych zwojów aby wybić wszystko. Potrzebuje raczej nauczyć się jakieś runy zadającej spory dmg. Niestety z tego co się orientuje to Galahad takiej nie posiada a runy guru również nie zadają dużo dmg.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech to to ja wiem. Ale mam już na minusie i zwykła modlitwa nic nie daje, dostaje komunikat "Innos nie usłyszał twoich modłów".

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: HellVard
Ech to to ja wiem. Ale mam już na minusie i zwykła modlitwa nic nie daje, dostaje komunikat "Innos nie usłyszał twoich modłów".
Ktoś wie jaki jest tego powód? Bom sam jest ciekaw.

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry