szału dostanę -.- od godziny nie mogę ogarnąć błotnego golema -.- mam słabą broń obuchową ale golemy są łatwe lecz oczywiście muszą strzelać jakimś gównem i jak wale prawo-lewo to się odsuwają i walą z czarów (1 czar=zabicie mnie). czarami próbowałem i zauważyłem, że czary wody (sprawdzałem błyskawice i gejzer) są fajne na niego lecz zanim zabije go czarami to on raz mnie zdąży trafić (strzelałem zaklęciem, potem się chowałem) udało mi się zabrać mu pół hp ale w końcu mnie on też trafił ;/
macie jakiś na niego sposób? (wiem że z góry można skoczyć na niego tak blisko, że w nas nie strzeli ale wtedy ucieka się podczas mojego ataku i strzela)
bron sieczna ponad 30 proc umiejetnosci dopchodzisz a potem atak wyglada tak : w,w,e i w kolko moim zdaniem najlepsze kombo nie da sie go przerwac a sila rzeczy bd ciagle sie zblizac do golema i choj mu da jegol cofanie.. koniecznie sieczna tak jak na pelzacze wojownikow
mam jeszcze pytanko.. czy zmniejszenie potwora dziala na smoki w rebelance 2.1?? bo nie wiem czy sie oplaca uczyc tej runy.. a i jeszcze... u galahada .. jakie czary on uczy, do ktorego kregu??? i czy warto inwestowac w kregi powyzej 2???? gram wojem jako straznik swiatynny u szajbusow...
podbijam pytanie.. wie ktos?
widze duzo pytan na ktore mam odp .. moze sie komu przyda moze nie... rozkminilem sposoby na niektore stwory w rebalance 2.1 poziom normalny..
pelzacz wojownik: sieczna bron i pada jak dziecko...
szkielety, to wiadomo.. obuch
ognisty demon: sieczna
jesli mowa o siecznej broni ja mam siekacza i 120 sily no to tyle...