[modele i animacje] Mass Effect 3 i Gothic 2 3413 6

O temacie

Autor

Zaczęty 22.03.2013 roku

Wyświetleń 3413

Odpowiedzi 6

sopel332

sopel332

Użytkownicy
posty1
ProfesjaReżyser
  • Zbanowany
Chciałem zrobić animację z mass effect ale brakuje wtyczki importującej modele postaci z mass effect 3, 2 i 1. Dlatego chciałem prosić was o:

-Model rudowłosej femshep. ()korekta: powiększony biust o dwa rozmiary)
-Model Asari(korekta: troszkę większy biust, kilka zbroi)
-Model turianina(garrus np.)
-modele radnych
-modele lokacji, czyli: cytadeli, eden prime, ziemi z mass effect 3 z początku gry, pokład normandi, model sur kesh, model ziemskiej dżungli(jeśli ktoś mógłby zrobić)
-modele broni
-animacje wszystkich powyższych modeli.
-Model Andersona, Hacketta, żołnierzy przymierza, cerberusa, model Interceptora 4(gwiezdne wojny. najlepiej z SWEAW)
gdy uzyskam te pliki, będę mógł rozpocząć pracę nad filmem: Mass Gothic. Film wystąpi też jako mod a protagonistą będzie femshep. Wiem że to trochę dziwne, ale nie mam dobrego kompa. Nowe części pod pixel shader 3.x dostanę na święta więc już niedługo, ale potrzebuję ich na teraz, by choć w marnym stopniu nacieszyć się "trójką". Grałem na laptopie u kolegi i gra mnie wciągnęła. Potrzebuję też modelu myśliwca przymierza jako personalny statek bojowy protagonistki. Przydały by się też modele gestykulacji podmienić.

P.S Proszę też o dodanie ich do Erol's Moda albo jego modyfikację pod te modele.

Bardzo mi są potrzebne gdyż chcę zrealizować pewien projekt. Dodam też, iż jest taka wtyczka do 3DS Maxa i nazywa się ActorX a do blendera jej nie ma. Po za tym, mam kartę graficzną z pixel shader 2.1. Integrę w dodatku. To wszystko. Jeszcze raz byłbym wdzięczny za pomoc.

P.S 2: Blender ostatnio wywala mi błąd po uruchomieniu i się zamyka.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
-Model rudowłosej femshep. ()korekta: powiększony biust o dwa rozmiary)
-Model Asari(korekta: troszkę większy biust, kilka zbroi)
nic tylko cycki ci w glowie

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

sopel332

sopel332

Użytkownicy
posty1
ProfesjaReżyser
  • Zbanowany
No cóż. Wiek ma swoje prawa. Ale nie o to chodzi. Uważam, że uroda to różne czynniki, zwłaszcza "górne partie ciała" kobiety. Na to ludzie też zwracają uwagę, zwłaszcza męska część społeczeństwa. Planuję użyć gothica jako narzędzia do tworzenia machinim z mass effecta gdyż ZENgin jest bardzo modowalny. Pozwala to na importowanie takich modeli, animacji i umieszczenia ich w grze by wykorzystać do swoich celów.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
ZENgin jest bardzo modowalny.
NO KURWA PROSZE CIE

1. piszesz na forum i chcesz zeby ktos ci wyciagnal 50 modeli, pewnie ze 300 animacji i dodanie do jakiegos zjebanego moda a w zamian oferujesz "wdziecznosc" :facepalm:
2. za sama chec przenoszenia czegokolwiek do zengina powinienes zostac powieszony za jajca za degradacje umyslowa
3. moddujesz gothica przez co stawiam cie w rankingu istot myslacych miedzy piachem a planktonem
4. KROLICZEK PLEJBOJA MA DLA CIEBIE CYCKI. DUZE:
Spoiler

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

sopel332

sopel332

Użytkownicy
posty1
ProfesjaReżyser
  • Zbanowany
Nie chodzi mi o setki animacji a kilka animacji czyli gestykulacja, animacje gestykulacji i strzelania(pewnie tego trochę jest) cycki można zostawić. już nie będę się tego czepiał. I dlaczego się denerwujesz. Chodzi o modele: broni, poziomów i postaci. mam modele asari ale mój komputer nie odpala 3ds maxa. ściągnięte z neta. Oczywiście to same modele. bez animacji. A mój złomiak coraz częściej się zacina i muszę kupić nowe części.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Temat jest absurdalny. Wczoraj go kasowałem, ale net mi nawalał i jak widać nie wyszło. Treckowiec, Gothic soę do czegoś takiego nie nadaje. Nie udźwignie takich modeli, a przeniesienie i zanimowanie ich i tak byłoby gigantyczną ilością pracy, nawet na wiele miesięcy. Zamykam.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry