Chciałem zrobić animację z mass effect ale brakuje wtyczki importującej modele postaci z mass effect 3, 2 i 1. Dlatego chciałem prosić was o:
-Model rudowłosej femshep. ()korekta: powiększony biust o dwa rozmiary)
-Model Asari(korekta: troszkę większy biust, kilka zbroi)
-Model turianina(garrus np.)
-modele radnych
-modele lokacji, czyli: cytadeli, eden prime, ziemi z mass effect 3 z początku gry, pokład normandi, model sur kesh, model ziemskiej dżungli(jeśli ktoś mógłby zrobić)
-modele broni
-animacje wszystkich powyższych modeli.
-Model Andersona, Hacketta, żołnierzy przymierza, cerberusa, model Interceptora 4(gwiezdne wojny. najlepiej z SWEAW)
gdy uzyskam te pliki, będę mógł rozpocząć pracę nad filmem: Mass Gothic. Film wystąpi też jako mod a protagonistą będzie femshep. Wiem że to trochę dziwne, ale nie mam dobrego kompa. Nowe części pod pixel shader 3.x dostanę na święta więc już niedługo, ale potrzebuję ich na teraz, by choć w marnym stopniu nacieszyć się "trójką". Grałem na laptopie u kolegi i gra mnie wciągnęła. Potrzebuję też modelu myśliwca przymierza jako personalny statek bojowy protagonistki. Przydały by się też modele gestykulacji podmienić.
P.S Proszę też o dodanie ich do Erol's Moda albo jego modyfikację pod te modele.
Bardzo mi są potrzebne gdyż chcę zrealizować pewien projekt. Dodam też, iż jest taka wtyczka do 3DS Maxa i nazywa się ActorX a do blendera jej nie ma. Po za tym, mam kartę graficzną z pixel shader 2.1. Integrę w dodatku. To wszystko. Jeszcze raz byłbym wdzięczny za pomoc.
P.S 2: Blender ostatnio wywala mi błąd po uruchomieniu i się zamyka.