Problemy na tle egzystencjalnym 77843 283

O temacie

Autor zdzichorowerzysta

Zaczęty 17.03.2013 roku

Wyświetleń 77843

Odpowiedzi 283

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Przed chwilą pisałeś że nie lubisz wina, teraz sam sobie zaprzeczasz :lol2:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

mówiłem o tobie. abstrahując, nie rozumiem jak można lubić wino. robione wino jest całkiem spoko jak chcesz sie najebać, ale takie zwyczajne?

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Tanie wina smakują mi bardziej niż piwa wszelkiej maści. Ciężkie jest życie ulicznego gimbusa :D

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Lepsze" to niż nad Odrą pić najtańszą wódę z gwinta :lol2:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
bo lubie  :ok:  bo sprawia mi to przyjemnosc  :ok:  bo odstresowuje  :ok:  bo wcale nie jest bardziej szkodliwe niz palenie bierne  :ok:  bo jak zarabiasz to ta paczka na poltora tygodnia to nie jest duzo  :ok:

Bo chuja się znasz jesteś uzależniony fizjologicznie i psychologicznie od nikotyny i reszty gówna które pompują w papierosy. Sam się zakłamujesz że to luksus który w rzeczywistości to powolna śmierć, wszystko aby tylko w myślach zaprzeczyć szkodliwe efekty papierosa, który cię zabije jak nie rzucisz palenie na czas.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
a skoncz pierdolic. nigdzie nie napisalem, ze uzalezniony nie jestem.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
a skoncz pierdolic. nigdzie nie napisalem, ze uzalezniony nie jestem.

Ile papierosów palisz na dzień?

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator

Leinnan
Administrator

Problemy na tle egzystencjalnym
#167 2013-04-15, 22:00(Ostatnia zmiana: 2013-04-15, 22:01)
Żelazko pierwszy raz dał link do artykułu w języku polskim. Jestem w szoku niczym ukrzyżowany Jezus.

Ile papierosów palisz na dzień?                                       
Zależy ile postów tego dnia napiszesz :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
zelazek naucz sie czytac tematy to przestaniesz zadawac glupie pytania

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Problemy na tle egzystencjalnym
#169 2013-04-15, 22:01(Ostatnia zmiana: 2013-04-15, 22:02)
Bo chuja się znasz jesteś uzależniony fizjologicznie i psychologicznie od nikotyny i reszty gówna które pompują w papierosy. Sam się zakłamujesz że to luksus który w rzeczywistości to powolna śmierć, wszystko aby tylko w myślach zaprzeczyć szkodliwe efekty papierosa, który cię zabije jak nie rzucisz palenie na czas.

Okej, ktoś na stronce napisał że w fajkach jest ołów, benzyna, ptasie gówno i plastik z odzysku. Ja w tym poście piszę, że do chleba dorzuca się TONY zużytych prezerwatyw żeby był bardziej seksowny, czemu nie wierzysz mi jednocześnie wierząc im? Dlaczego ktoś miałby ładować ołów do fajek zawierających teoretycznie pokruszone liście (liście?), papier i filterek?

Poważnie, wszędzie widzę informacje o tym jak bardzo ludzie srają do kontenerów z tytoniem w fabrykach a nigdzie nie widzę jakiejś porządnej analizy sławnych jajogłowych. Z drugiej strony oczywiście nie żebym jakoś specjalnie szukał.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
zelazek naucz sie czytac tematy to przestaniesz zadawac glupie pytania
Omijasz odpowiadanie na bezpośrednie pytania by zaprzeczyć że jesteś uzależniony.

Okej, ktoś na stronce napisał że w fajkach jest ołów, benzyna, ptasie gówno i plastik z odzysku. Ja w tym poście piszę, że do chleba dorzuca się TONY zużytych prezerwatyw żeby był bardziej seksowny, czemu nie wierzysz mi jednocześnie wierząc im? Dlaczego ktoś miałby ładować ołów do fajek zawierających teoretycznie pokruszone liście (liście?), papier i filterek?

Poważnie, wszędzie widzę informacje o tym jak bardzo ludzie srają do kontenerów z tytoniem w fabrykach a nigdzie nie widzę jakiejś porządnej analizy sławnych jajogłowych. Z drugiej strony oczywiście nie żebym jakoś specjalnie szukał.

Oni dorzucają ten syf bo sama nikotyna tak nie uzależnia jak bez tego syfa.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
omijam odpowiadanie na pytanie udzielając odpowiedzi pare postów wcześniej.  :facepalm:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
omijam odpowiadanie na pytanie udzielając odpowiedzi pare postów wcześniej.  :facepalm:

Przeglądnąłem ostatnie 3 strony tego tematu. Pokaż mi gdzie napisałeś ile palisz na dzień, bo tego nie widzę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Szczególnie, że nie pale dużo to też trzeba zaznaczyć. Czasem wychodzi na to, że przez cały tydzień nawet nie pale, by potem zapalić 2-3 papierosy dziennie.
ciezko?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
innym zasranym polskim kiblu wraz z kilkunastoma innymi osobami.
co ty tam z nimi robisz ?

hehehe ehehehe na mistrzów xDDDDDDDD

Spoiler
a teraz wypierdalaj :facepalm:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Papieros do piwa jest niezbędny  :ok:  kolejny argument. Ja np rzadko potrafie sobie odmowic czegos co sprawia mi przyjemnosc m.in. sa to papierosy. Potrafilem palic rok, rzucic na poltora i znowu palic tak jak teraz. Może dlatego, że u mnie w rodzinie większość pali? Nie wiem. Po prostu lubie. Tak jak ktos lubi wypić wino, którego ja nie lubie, tak ja lubie palić. Szczególnie, że nie pale dużo to też trzeba zaznaczyć. Czasem wychodzi na to, że przez cały tydzień nawet nie pale, by potem zapalić 2-3 papierosy dziennie.

Znalazłem. Balansujesz pomiędzy abstynencją a uzależnieniem typowe dla ludzi nieświadomych swoich uzależnień.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
nie, wcale nie jestem swiadomy swoich uzaleznien oficjalnie sie do nich przyznajac. prosze cie - wypierdalaj  :facepalm:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
nie, wcale nie jestem swiadomy swoich uzaleznien oficjalnie sie do nich przyznajac. prosze cie - wypierdalaj  :facepalm:
Odpowiadasz agresją bo nie chcesz się przyznać w sowich myślach jak na prawdę jest. Agresja daje poczucie siły i wyższości aby przyćmić myśli o tym że się jest uzależnionym - tą słabą myśl.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
slabe prowo zelazek jesli o to ci chodzilo.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Kurwa, oczy więdną od czytania tych postów żelazka. Już nawet Sawik miał więcej rozumu...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry