Wiedźmin 3: Dziki Gorn 774288 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 774288

Odpowiedzi 1986

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wlasnie skonczylem Bound By Flame. A wlasciwie prawie skonczylem, bo ostatnia walka z końcowym bossem jest tak trudna, że meczylem sie pol godziny po czym powiedzialem dosyć, nie bede tyle czasu poswiecal na gre. A gralem na najnizszym poziomie trudnosci. Podczas gdy moja gra w Wiedzmina 3 na najwyzszym stopniu trudnosci wygladala tylko na nawalanie w lewy przycisk myszy, czasami w prawy. Redzi, uczcie sie!

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie wiem co to za poziom, ale moja walka w w3 nigdy nie wyglądała jak nawalanie 1 przycisku. Musisz być wybitnie utalentowanym graczem. Może jakieś e-sporty?  Nie musialbys malować europalet tylko zarabialbys setki tysięcy na turniejach gamingowych.  Przemysl to sobie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dla mnie e-sport to nie zaden sport. Po prostu W3 ma zwalony poziom trudnosci. Na szczescie naprawiają to modyfikacje calkowicie zmieniające balans itemów, postaci, przeciwników :P Jeszcze szukam jakiegos moda który by poprawiał AI przeciwnikow ludzkich i bedzie git. Nawet bylbym zadowolony gdyby postacie, które mają petardy zaczely ich uzywac, ale takie cos to chyba niemozliwe bez Redkita?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

Wiedźmin 3: Dziki gon
#1443 2016-05-13, 15:51(Ostatnia zmiana: 2016-05-13, 16:19)
Jednego+spacje, ot co :I

Prawda jest taka że w podstawce walka to żadne wyzwanie, pod tym względem cdpr poległo totalnie, wszystko co trzeba zrobić to wyuczyć się schematu walki na zasadzie gwałcenia zamiennie spacji i myszy i stosować go do każdego przeciwnika aż do końca gry. Po jakimś czasie nawet na najwyższym poziomie trudności walka staje się po prostu gównem, bo żadna to nowość ani przyjemność.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dokladnie tak. Ale jak widać wciąż są osoby którym walka sprawia problemy i uwazaja ja za trudną xD

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
https://www.youtube.com/watch?v=yvQYNZmWHqY

świetny dziennik deweloperski. Swiat wygląda przepięknie i jest gigantyczny a sporo rzeczy zapowiada się mega intrygująco. No, do premiery zostały 3 tygodnie. Akurat skończe jeszcze raz "Serca z kamienia" i uzbieram pieniądze na nowe zbroje i rozwijanie winnicy.
Joł, móglbyś mi podesłać sejwa ?
Mi podczas instalacji poszły się jebać, a troche nie chce mi się od nowa robić większości gry  :D
Z drugiej strony nie chciałbym też sejwa 100% : p

Z PS4? Nie bardzo :D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Dokładnie strasznie brakuję mi mrocznego poziomu z wiedźmina 2 w wiedźminie 3, mam nadzieję, że w dodatku będą znacznie, ale to znacznie trudniejsi przeciwnicy.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Poziom trudność był już wysoki w Sercach a walki były mega satysfakcjonujące i ciekawie zaprojektowane. Z tego co widać z KiW w walkach z bruxą, szarlejem i gigantem, tutaj będzie podobnie. Poziom trudności będzie wysoki a walki widać, że zostały kapitalnie zaprojektowane. Zwłaszcza taka walka z bruxą. Nie mówie, że będzie niesamowicie trudno bo mój Geralt na 40 lvl pewnie sobie poradzi bez większych problemów, ale jednak.....same walki szykują się mega ciekawie.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poziom trudność był już wysoki w Sercach a walki były mega satysfakcjonujące i ciekawie zaprojektowane
Był dokładnie taki sam, z tą różnicą że przeciwnicy mieli x razy więcej hp, co za tym idzie, wystarczyło powtórzyć schemat następne x razy i to wszystko. Kwestia przygotowania do walki, o ile będzie wykonana prawidłowo, powinna jednak wprowadzić jakieś urozmaicenie, przerwać tą monotonię i umilić grę, zobaczymy.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Kłóciłbym się, ale niech ci będzie.

Według dziennikarzy np. przy bruxie mówili, że jeśli będziemy badać wszystkie zwłoki (a nie trzeba) to tylko wtedy Geralt ustali rodzaj potwora, nie trzeba robić spekcjalnego eliksiru, ale można jeśli doczytamy o potworze w bestiariuszu a eliksir jak i petarda bardzo pomagają. Bez nich wygrać prawie się podobno nie da. Redzi obiecali też, że bestariusz generalnie będzie się bardziej przydawał.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota

Kuba
Złote Wrota

#1450 2016-05-16, 17:54(Ostatnia zmiana: 2016-05-17, 15:52)
W tym tygoniu schodzi embargo YT i wysypie sie masa materiału od Youtuberów. ;) Ja osobiście nie oglądam bo ci to straszni spoilerzyści. To co wiemy czyli Regis mi w zupełności wystarczy.

Post połączony: 2016-05-17, 15:52
Mam świetne kolejne newsy. Podobno kompletnie przebudowno SI oraz zmieniono kwestie pytajników. Każdy taki znacznik po za jakąś robotą zapewni nam sporo notatek, książek, listów oraz informacje fabularne i kilka smaczków czy sekrecików, każdy będzie więc inni i fani lore powinni z chęcią je odwiedzać.

Spis aktywności pobocznych w dodatku:

- Lebioda
- zadania z winnicami
- rozbudowa winnicy
- zadania poboczne
- gwint
- bitwy na pięści
- turniej rycerski
- wyścigi konne
- rzemiosło

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
https://www.youtube.com/watch?v=_x3HjkUmOkE

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Genialny trailer. Level design Toussaint to mistrzowski poziom, najlepsze lokacje w serii to widac już teraz. Powiem więcej, dawno w żadnej grze czegoś takiego niewidziałem. Klimat wylewa się z ekranu a wampiry....o kurde! Swietnie się to zapowiada.

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Dla mnie ten zwiastun pokazuje tylko jedno - Krainę która kilkukrotnie przebije to co do tej pory było w Wiedźminie 3 no po prostu mistrzostwo. Już nie mogę się doczekać aż zagram! I powiem więcej jest to naprawdę piękna adaptacja Toussaint z Sagi Wiedźmina - Redzi stanęli na wysokości zadania i przebili moje wszelakie oczekiwania!
Wampiry? No epickość po prostu.
Spoiler
Nie wiem czemu ale widok tych wiatraków i pól skojarzył mi się z Holandią i jej malowniczymi polami wiatraków

COLORBLIND

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Generalnie sprowadzę na siebie krytykę wiadomych person, ale Redzi tym dodatkiem załatwią Piranhie Bytes, BioWare, Bethesde i innych tak jak Goliat ten młyn :D Oczywiście zrobili to już Wiedźminem 3, ale teraz dobiją jeszcze lepszym level designem i fabułą.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co? Krew i wino sprawi, że Piranie, BioWare i Bethesda zbankrutują?

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota

Kuba
Złote Wrota

#1456 2016-05-19, 19:58(Ostatnia zmiana: 2016-05-19, 20:09)
Nie. Sprawi, że nikomu się ze wstydu już RPG-ów wypuszczać nie będzie chciało :P

Post połączony: 2016-05-19, 20:09
I tak, tak wiem. Wiedźmin ma nie dojrzałe dialogi, gimbusiarski humor, zrypany gameplay, kiepską i niespójną fabułę i kompletny brak powagi i generalnie jest przereklamowany, ale....
Spoiler
Regis

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomijam juz to, że statystyki Skyrima notują, ze gra wiecej osob niz w Wiedzmina 3, ale ok xD

(nawet teraz na steamie jest niecale 27,500 graczy w grze Skyrim i ledwo 12 tys w Wiedzminie 3) xDDDDDDDDDDDDDDD

KOMPUTER:
Spoiler

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Może dlatego, że Skyrim nie jest wymagającą grą? :|

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Skyrim to gówno, nic tam specjalnego.

0 użytkowników
Do góry