Przestałbyś się w końcu kompromitować. Nie będę nawet komentował tych bzdur co napisałeś, ale fajnie popatrzeć jak dupcia piecze.
Jeśli kogoś piecze, to tylko autora na krytykę, która jest konstruktywna. Nie jestem fanem modyfikacji graficznych przez fanów i nigdy nie będę. Te wszystkie "ultrarealistyczne mody w 8K" to przejaskrawione gówno, to nie dla mnie.
W twoim przypadku to zwykły remaster, który przypomina bardziej wyostrzenie tekstur. Dodam, że nie interesuje mnie za bardzo wersja komputerowa, bo dodawanie takiego fanowskiego moda na PC'ty jest trochę bezsensem. Nie chcę jako użytkownik konsoli, posiadacz gry, którą kupiłem, mieć w aktualizacji coś, co stworzył fan i nie wnosi to praktycznie żadnej różnicy <-- ale reszta poprawek, jeśli mają w planach jest spoko, bo wydajnościowo Novigrad to dalej padaka, ale to już wina chujowej optymalizacji, redzi chyba po prostu nie potrafią w konsole.
Poczytaj Halk komentarze ludzi, którzy mają takie samo zdanie. Wiem, że Youtube nie odzwierciedla dokładnego stanu rzeczy, widziałem twój mod w akcji u znajomego na kompie (pół roku temu, żeby nie było, że odnoszę się do nowszych wersji), bo jemu się akurat podoba - ja nic do niego nie mam, ale różnica jest mikroskopijna. I jeśli twierdzisz inaczej, to jak uważasz.
PS. Z tą ogromną różnicą to bym nie przesadzał, to już trochę stara gra.
PS2. Obczaj sobie Halk ten Mass Effect: Legendary Edition. Tam według mnie fajnie widać różnicę, tutaj niestety nie mam takiego wrażenia.