Witam.
Przedstawię wysokości oraz miejsca do FlyHack'a [FH].
Informuję ,że w całej sieci jest to pierwszy poradnik który ukazuje wysokości na każdym teleporcie. Nigdzie więcej nie znajdziecie wysokości dla: Snowy Alpine ,The Coliseum ,Stonehenge ,Windy Meadows. Pokazuję też lepszego SpeedHacka[Double] który nie przyśpiesza pracy przeglądarki ,a prawdziwą prędkość naszej postaci przez co jest lepszy.
(Tacky Tiki oraz Midnight Glade można znaleźć w sieci - Do MG podam wysokości oraz dokładne miejsca ,a do TT tylko wysokości bez zdjęć iż jest temat na forum - link niżej.)
http://themodders.org/index.php?/topic/18686-club-marian-flyhack-speedhack-by-trzynasty/
Link wyżej zawiera link do gry oraz do programu ,a mianowicie do Cheat Engine.
Wzorować się na tym ponieważ robimy tak samo tylko zmieniamy miejsca oraz teleporty przy czym wartości value.
Dałem w cytat by się wyróżniało.
Teraz przedstawię SpeedHack[Double]
Value Type - Double
1. W pasku VALUE wpisujemy 0.1500 (powinno wyskoczyć 4 adresy)
2. Po wyskoczeniu adresów dajemy je na dół.
3. Jeżeli mamy już adresy to zmieniamy wszystkim value na jakie chcemy.
Wszystko odkryłem sam. Wszystkie wysokości sam znalazłem ,screeny wykonałem. Zabraniam kopiowania. Jeżeli ktoś chce zrobić poradnik na YT to pytać o zgodę - GG 39892186. Jeżeli znajdę coś na co nie wydałem zgody korzystam z praw autorskich. W grze pod nickiem Zmahauem××. Dziękuję i pozdrawiam.