Club Marian - Wysokości do [FH] + SpeedHack [Double] by Zmahauem 4622 13

O temacie

Autor Trzynasty

Zaczęty 12.01.2013 roku

Wyświetleń 4622

Odpowiedzi 13

Trzynasty

Trzynasty

Użytkownicy
posty2
Propsy2
  • Użytkownicy
Witam.

Przedstawię wysokości oraz miejsca do FlyHack'a [FH].
Informuję ,że w całej sieci jest to pierwszy poradnik który ukazuje wysokości na każdym teleporcie. Nigdzie więcej nie znajdziecie wysokości dla: Snowy Alpine ,The Coliseum ,Stonehenge ,Windy Meadows. Pokazuję też lepszego SpeedHacka[Double] który nie przyśpiesza pracy przeglądarki ,a prawdziwą prędkość naszej postaci przez co jest lepszy.

(Tacky Tiki oraz Midnight Glade można znaleźć w sieci - Do MG podam wysokości oraz dokładne miejsca ,a do TT tylko wysokości bez zdjęć iż jest temat na forum - link niżej.)

http://themodders.org/index.php?/topic/18686-club-marian-flyhack-speedhack-by-trzynasty/

Link wyżej zawiera link do gry oraz do programu ,a mianowicie do Cheat Engine.
Wzorować się na tym ponieważ robimy tak samo tylko zmieniamy miejsca oraz teleporty przy czym wartości value.
Dałem w cytat by się wyróżniało.

Tacky Tiki

Scan 1 - 1710
Scan 2 - 1686

Midnight Glade

Scan 1 - 1015 - Screen
Scan 2 - 1828 - Screen

The Coliseum

Scan 1 - 684 - Screen
Scan 2 - 1165 - Screen

Windy Meadows

Scan 1 - 1398
Scan 2 - 2007

!! TYLKO JEDEN SCREEN !!

Snowy Alpine

Scan 1 - 1212 - Screen
Scan 2 - 1656 - Screen

Stonehenge

Scan 1 - 684 - Screen
Scan 2 - 1548 - Screen

Teraz przedstawię SpeedHack[Double]

Value Type - Double

1. W pasku VALUE wpisujemy 0.1500 (powinno wyskoczyć 4 adresy)
2. Po wyskoczeniu adresów dajemy je na dół.
3. Jeżeli mamy już adresy to zmieniamy wszystkim value na jakie chcemy.

Wszystko odkryłem sam. Wszystkie wysokości sam znalazłem ,screeny wykonałem. Zabraniam kopiowania. Jeżeli ktoś chce zrobić poradnik na YT to pytać o zgodę - GG 39892186. Jeżeli znajdę coś na co nie wydałem zgody korzystam z praw autorskich. W grze pod nickiem Zmahauem××. Dziękuję i pozdrawiam.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Trzynasty

Trzynasty

Użytkownicy
posty2
Propsy2
  • Użytkownicy
Po to by ludzie co grają w tę grę mogli sobie w google znaleźć i nauczyć się to robić. A ,że jestem użytkownikiem tM to chyba mogę sobie w spamie założyć tematu prawda ?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Tylko po chuj. Nie wiem, czy to SP, czy MP(nie gram w to- nie wiem). Jeżeli drugie, to powinieneś dostać bana, za wrobienie nieświadomych użytkowników w bana/warny w grze, a jeżeli SP, to i tak idiota żeś. Zamiast dawać rady jak zrobić jakieś sztuczki bez kodów/modów, pokazujesz jakieś gówno do szybkiego ruchu :ayfkm:

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Trzynasty

Trzynasty

Użytkownicy
posty2
Propsy2
  • Użytkownicy
To gra towarzyska i sam jesteś idiotą. Zagraj pajacu i nie pisz. Gra jest MP. Tylko piszesz ze znajomymi. Bana w tej grze nie można dostać. Jeżeli jesteś mało wtajemniczony to prosiłbym Cię byś głosu nie zawierał.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Po co ktoś miałby kiedykolwiek grać w tą "grę"?
Po co ktoś miałby chcieć latać w tej "grze"?
Po co ktoś miałby to czytać?
Po co KTOKOLWIEK W CAŁYM JEBANYM ŚWIECIE miałby chcieć "zrobić poradnik na YT" i naruszać twoje "prawa autorskie"

rozumiem że "trzynasty" to rok twojego życia, bo nie wiedzieć nawet co to są i jak działają prawa autorskie? nigga pls

Spoiler
luk zamknij się

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
To nie powód do pobierania jakiś hacków. Hack, to hack. Jeżeli twórca nie miał, takiego ułatwienia w swojej głowie, to znaczy, że nie chciał takiego ułatwienia. Rozumiem urozmaicenia, a nie hacki na szybkość i inne pierdoły. Boli przejście paru sekund w inne miejsce?

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Trzynasty

Trzynasty

Użytkownicy
posty2
Propsy2
  • Użytkownicy
Po co ktoś miałby kiedykolwiek grać w tą "grę"?
Po co ktoś miałby chcieć latać w tej "grze"?
Po co ktoś miałby to czytać?
Po co KTOKOLWIEK W CAŁYM JEBANYM ŚWIECIE miałby chcieć "zrobić poradnik na YT" i naruszać twoje "prawa autorskie"

rozumiem że "trzynasty" to rok twojego życia, bo nie wiedzieć nawet co to są i jak działają prawa autorskie? nigga pls

Zdziwiłbyś się ile mam lat i ile wiem o prawach autorskich. Nie wiem gdzie przeczytałeś ,że każę komukolwiek w to grać... Zrobiłem to by ludzie co grają w CM *NIE CI Z FORUM tM TYLKO LUDNOŚĆ TAMTEJ GRY* mogli sobie to zrobić.

To nie powód do pobierania jakiś hacków. Hack, to hack. Jeżeli twórca nie miał, takiego ułatwienia w swojej głowie, to znaczy, że nie chciał takiego ułatwienia. Rozumiem urozmaicenia, a nie hacki na szybkość i inne pierdoły. Boli przejście paru sekund w inne miejsce?

Nie pobierasz Hack'a tylko program do ich robienia. Czy te hacki dają jakieś materialne korzyści ? Nikomu nie przeszkadzają więc nie wiem co Cię w nich boli. Bawię się programem oraz wartościami gry dla zabawy. Nic nie uszkadzam ,nie edytuję. Robię to u siebie.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Luk, cokolwiek nie myślałbyś o tej grze, twoja wypowiedź kwalifikuje się na warna, także się powstrzymaj. Temat na pewno ma jakąś wartość merytoryczną, nawet jeśli jest bezużyteczny dla stałych użytkowników tego forum. Zawsze jednak może natrafić na niego z Google ktoś kto po prostu poszukuje zawartych w nim informacji.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
ale oso chosi? Koleś ma 1 post poza offtopem i zakłada topic o cheatach do gry w którą nawet nie wiadomo czy tu ktoś gra. No i jeszcze uzasadnia założenie topicu tym, że jest userem tM. Kurna... masz jednego posta, a żeby założyć topic chyba musisz być zarejestrowany na forum, więc ten argument to kompletna porażka.

A co do cheatów. Cheaty są dla lamerów  :lol:  .

Popisuje się ciągle menda jedna...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zawsze jednak może natrafić na niego z Google ktoś kto po prostu poszukuje zawartych w nim informacji.
Zastanów się najpierw, czy na pewno chcemy takich userów :lol2:  Tak czy siak zły dział, przenoszę i nagradzam :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Trzynasty

Trzynasty

Użytkownicy
posty2
Propsy2
  • Użytkownicy
Kurna... masz jednego posta, a żeby założyć topic chyba musisz być zarejestrowany na forum, więc ten argument to kompletna porażka.

Argument mi się wydaje być dobry - za to Ty go źle rozumiesz.

A co do cheatów. Cheaty są dla lamerów   .

No dobra... Też tak uważam ,ale gdy mam z tego jakąkolwiek przewagę nad drugim graczem. Ja w tym przypadku jej nie mam iż gra nie posiada rankingu czy nawet poziomów.

Zastanów się najpierw, czy na pewno chcemy takich userów  Tak czy siak zły dział, przenoszę i nagradzam  

Daj jeszcze jednego bo mam jeszcze jeden temat w off topie :*

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry