Dobra, teraz wróćmy do tematu. Chodzi mi głównie o Talibów. Ich faktycznie(moim zdaniem) trzeba tępić. Między innymi, chodzi o narzucanie swojej woli wbrew sprzeciwowi. A i faktycznie. Nie będę się dostosowywał do tej "tolerancyjności" bo Islam jest chory! Dlaczego? A to, że każą kobietom, jak niewolnicom, nosić ciuchy, odpowiadające skromności a facet może sporo. No to tak, jak by Europejce, która idzie na imprezę, założyć to. No to by się wszyscy śmieli. Jestem tolerancyjny co do Japonii - ze względu głównie na historię no i panienki

- oraz Hinduizmu i Świadków Jechowych, bo poznałem się na nich. Z reguły mili ale odbiegam od tematu. Chińczyków może i jest coraz mniej, więcej. Nie sprawdzałem. Bo już wolę, by Korea Północna z tym swoim komunizmem stała się częścią NATO, niż Islam się rozprzestszenił. To by wyglądało tak:
Talib podchodzi do premiera i narzuca mu, by zmienił religię Polski bo innaczej śmierć w imię allaha. Już wołałbym prawosławie niż Islam. Kolejny powód. Chrześcijanie mają u nich przesrane. Za samo przyznanie, jest kara. No to szczyt wszystkiego, panowie. Nie jestem jakiś wierzący, ale serio. Widziałem na necie, jak Islamiści gwałcili na targu, w biały dzień 2 koptyjskie kobiety, krzycząc Allah Akhbar - czy jak to się czyta -.Zaraz dam linka
P.S może to nie to, ale da obraz, jacy to "tolerancyjny" są ci wariaci.
https://www.youtube.com/watch?v=4kN7mMjtWK4
Niech oni się dostosują, bo mnie krew zalewa, jak widzę coś takiego. Osobiście stworzyłbym skafander z Iron Mana i wszystkich rozdupczył. To tak, jak by chrześcijanie, gwałcili za wiarę Arabki. No to jest... Pomyślcie trochę.
Wiem, że bez sensu, ale chciałem jak najlepiej pokazać, że Islam nie jest religią odpowiadającą prawom człowieka jak i Europy.