Arabowie, Islam itd. 32350 109

O temacie

Autor Berserker

Zaczęty 4.01.2013 roku

Wyświetleń 32350

Odpowiedzi 109

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
A mi bandę pustynnych kurw i złodziei:F
Nasza cywilizacja nie liczy się od czasów Jezusa :pokerface:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
O ile wg mnie Szyici(spokojniejsza wersja muzułmaństwa) żyją spokojnie i ich szanuję, to jednak uważam, że Sunnici(Arabi) mogą stanowić zagrożenie. Gdzie u nas nic nie można zrobić Sunnicie, bo przecież trzeba być "tolerancyjnym", to Chrześcijanin ma u nich za przeproszeniem przesrane. Wystarczy powiedzieć, że coś takiego zrobiono, czy innego i już chcą ściąć za Allaha. Pamiętam sprawę gdzie wyjątkowo uniewinnili malutką dziewczynkę Katoliczkę. Jeden z ich kapłanów oskarżył ją o coś i chcieli zabić bez dowodów. Nie wiem, czy to prawda, ale słyszałem, że w którymś tam kraju Muzułmanie mogą gwałcić i wydawać również za mąż Chrześcijanki siłą, chociaż nie są Arabkami. To już dzicz.
Do Szyitów którzy są w Europie nic nie mam. Koran jest o tyle wg mnie hipokrytyczny, że Muzułmanie się podzielili na Szyitów i Sunnitów. Różnice polegają np. na tym: Raz pisze, że należy szanować innowierców i żyć z nimi w zgodzie, a potem, że wszystkich heretyków trzeba zabić w imię zasady "Allah Akbar". Szyici to ci spokojniejsi i nie szejcy a normalni ludzie. Sunnici fakt- zaczynają nas wykupować. Co do nich trzeba szukać rozwiązania

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Arabowie, Islam itd.
#22 2013-01-04, 20:03(Ostatnia zmiana: 2013-01-05, 14:32)
Gdzie kończy się światło, tam zaczyna się Luk

[mod=Aztek]Luk Cię zaraportował za obrażenie. Normalnie taki tekst puściłbym koło uszu, ale dla Ciebie zrobię wyjątek :lol: [/mod]

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
https://www.youtube.com/watch?v=ZJDzFGCJxSw

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Co ciekawe, przez jakiś czas nas wyprzedzali. W przeciwieństwie do europejskiego średniowiecza mieli doskonale rozwiniętą medycynę (brak zakazu sekcji zwłok) i twórczo odtwarzali starożytne księgi, a nie tylko przepisali jak nasi mnisi.

Wszystko to do czasu pojawienia się islamu w obecnej konserwatywnej formie. Od tamtego czasu dno i metr mułu, po dzień dzisiejszy. Islam nie jest religią postępową.

To, że są młodsi nie ma żadnego znaczenia, jako że i tak właściwie od kilkuset lat żyjemy w świecie globalnej cywilizacji co pozwala się rozwijać w oparciu o dorobek całej ludzkości a nie cuda kilku lokalnych mędrców. Nie zmienia to również faktu, że oni ten dorobek mają głęboko w dupie. Nie wiem o czym my w ogóle rozmawiamy. 2013 rok i banda pojebów, których baby muszą chodzić w workach a oni sami nie mogą się golić bo im religia zabrania. No kurwa :facepalm: . Nie wspominając już o najbardziej konserwatywnych odłamach (ci słynni talibowie), którzy nie akceptują np. aparatów fotograficznych bo allah zabronił. Właściwie nie akceptują niczego poza ruskimi automatami i moździerzami, których łaskawy allah nie zabronił.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Arabowie, Islam itd.
#25 2013-01-04, 20:53(Ostatnia zmiana: 2013-01-04, 21:00)
O ile zachód by się wcale nie interesował światem arabskim o tyle by dalej by sobie żyli w izolacji. Pokazaliście im ekspansje globalizacyjną to teraz za jej pomocą chcą wyeksportować swoją ideologię i wykopać wpływy zachodu. Blame the petroleum industry.

BTW u mnie nie ma strachu jak w Europie że muzułmanie zislamizują kraj. A jest ich dużo, naprawdę dużo.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Arabowie, Islam itd.
#26 2013-01-04, 21:01(Ostatnia zmiana: 2013-01-04, 21:08)
Wszystko to do czasu pojawienia się islamu w obecnej konserwatywnej formie. Od tamtego czasu dno i metr mułu, po dzień dzisiejszy. Islam nie jest religią postępową.

Z pewnością łatwiej lepiej (?) byłoby pójść drogą 'a' niż 'b'.
Droga A: cofnąć ich (tak!) wstecz do czasów islamu postępowego czasów Awicenny. Nadzy, głupi, ale już nie ślepi. Budują od nowa swój światek w oparciu o islam, ale zrekonstruowany, od korzeni, który byłby do przyjęcia (po pewnym czasie) w cywilizowanym świecie. Czyli wyciąć wszystko co chore poza zdrowym zarodkiem i patrzeć, jak przez lata goją się blizny, wychodząc z założenia, że lepsze to niż obecny rak. Krok w tył, by potem dwa naprzód.
Droga B: namawiać tę ludność, w ich obecnej formie, do przestawienia się z ich zacofania na drogę postępu, a więc konwersji obecnego (!) islamu na islam postępowy. Nie uda się to zarówno jako nagły 'skok', jak i też postęp, gdyż obecny islam jest w ślepym zaułku. może się cofnąć albo przepychać ścianę.
aż szkoda, że punkt 'a' to moje mrzonki.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Arabowie, Islam itd.
#27 2013-01-05, 00:35(Ostatnia zmiana: 2013-01-05, 00:37)
Po mojemu to niech tam sobie żyją, ino niech naszym dzieci nie robią. Niby nic tam do ciapatych, czy tam różnych arabów nie mam, niby tolerancyjny jestem, znaczy staram się, ale... srał to pies.

Gdy napisałem posta wywaliło mi błąd, więc napisałem drugi raz to samo. Nie wiem czy mi dwóch postów przypadkiem nie wrzuci.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Tak sracie jak nie wiem poparzcie na waszą religię (chrześcijaństwo) parę set lat do tyłu, konkwistadorzy, Krzyżacy, teraz arabowie są w takim wieku, za jakiś czas im przejdzie i zaprzestaną islamizacji świata.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Rozumiem żeby  ci nie przeszkadzało jakby grupa ciapatych robiła ci z dupy jesień średniowiecza? W końcu za kilkaset lat się ustatkują:facepalm:

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czego się spodziewałeś po Edku ? Przecież to człowiek który z dupy bierze te swoje filozofię, nie obeznając się nawet z tematem

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
No nie wcale... Cedrik Ty jak coś napiszesz nie wiadomo czy śmieć się czy płakać. Jakoś Inkowie czy inni Aztekowie nie mogli nic zrobić jak chrześcijanie rozpieprzali ich kraj. To samo robią dziś arabowie tylko w mniej morderczy sposób trzeba się z tym pogodzić bo nic z tym nie zrobimy.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Arabowie, Islam itd.
#32 2013-01-05, 13:14(Ostatnia zmiana: 2013-01-05, 13:15)
...Jakoś Inkowie czy inni Aztekowie nie...

Odwal się od Azteka on ciapaty chyba nie jest z tego co wiem.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A jakby ktoś podpierdolil Ci samochód, to poszedlbys na policję, a nie się z tym godził.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
W końcu o kim mówimy cyganach czy arabach?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie wcale... Cedrik Ty jak coś napiszesz nie wiadomo czy śmieć się czy płakać. Jakoś Inkowie czy inni Aztekowie nie mogli nic zrobić jak chrześcijanie rozpieprzali ich kraj. To samo robią dziś arabowie tylko w mniej morderczy sposób trzeba się z tym pogodzić bo nic z tym nie zrobimy.

I vice versa koleżko
Skąd wiesz co mogą zrobić jakieś araby za paręset lat, skoro jesteś europejczykiem ? Owszem, wszyscy jesteśmy ludźmi i możemy uczyć się na błędach, ale przecież ludzie z innych części świata mają inną mentalność, czy może się też mylę ?
To tak jakbyś powiedział, że jakiś dresik przygłup może wyjść na człowieka, cały czas stojąc w tej samej kloace umysłowej.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Edek już dawno pokłócił się z myśleniem i jego przejawami

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jakoś Inkowie czy inni Aztekowie nie mogli nic zrobić jak chrześcijanie  rozpieprzali ich kraj. To samo robią dziś arabowie tylko w mniej  morderczy sposób trzeba się z tym pogodzić bo nic z tym nie zrobimy.                                      
Mogli zrobić i robili co mogli, po prostu byli słabsi. Gdyby Europejczycy myśleli by jak ty, już dawno bylibyśmy mongolską, turecką albo arabską prowincją. Dziś też trzeba z tym walczyć, a nie pierdolić że trzeba się z tym pogodzić.:facepalm:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Z pewnością łatwiej lepiej (?) byłoby pójść drogą #msg1066051a#msg1066051 niż #msg1066051b#msg1066051.
Droga A: cofnąć ich (tak!) wstecz do czasów islamu postępowego czasów Awicenny. Nadzy, głupi, ale już nie ślepi. Budują od nowa swój światek w oparciu o islam, ale zrekonstruowany, od korzeni, który byłby do przyjęcia (po pewnym czasie) w cywilizowanym świecie. Czyli wyciąć wszystko co chore poza zdrowym zarodkiem i patrzeć, jak przez lata goją się blizny, wychodząc z założenia, że lepsze to niż obecny rak. Krok w tył, by potem dwa naprzód.
Droga B: namawiać tę ludność, w ich obecnej formie, do przestawienia się z ich zacofania na drogę postępu, a więc konwersji obecnego (!) islamu na islam postępowy. Nie uda się to zarówno jako nagły #msg1066051skok#msg1066051, jak i też postęp, gdyż obecny islam jest w ślepym zaułku. może się cofnąć albo przepychać ścianę.
aż szkoda, że punkt #msg1066051a#msg1066051 to moje mrzonki.

Koziek to jest wszystko pierdolenie kotka za pomocą młotka. Biały człowiek sobie może wymyślać najróżniejsze cuda, które i tak idzie o kant dupy rozbić z faktu, że oni w dupie mają ten twój rozwój i integracje. Jedyne rozwiązanie to bardziej restrykcyjne podejście do szuszwoli w europie i nie ingerowanie w świat zachodu pomijając kwestie typu afganistan, gdzie wbrew pozorom dla normalnej ludności udało się zrobić wiele dobrego. Tam jedynie talibowie narzucają reszcie kraju swój jedyny słuszny tryb życia anno domini 1542 allah akbar i takie gówna faktycznie trzeba piętnować. Jeśli jakieś nacje chcą dobrowolnie żyć w mentalnej etiopii to ich sprawa a lamusy dupa cicho. Inna sprawa, że po przyjeździe do europy to oni powinni się dostosowywać a nie na odwrót i jest to jedyna kwestia o jakiej przy temacie szmatogłowych należy dyskutować.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Tak sracie jak nie wiem poparzcie na waszą religię (chrześcijaństwo) parę set lat do tyłu, konkwistadorzy, Krzyżacy, teraz arabowie są w takim wieku, za jakiś czas im przejdzie i zaprzestaną islamizacji świata.

1. Fryzjer
2. Umyj się
3. Zdejmij obroże
4. "Wasza religia" - faktycznie, themodders od zawsze jest pełne katolików :facepalm:
5. Cała kultura i dziedzictwo europy zbudowane na chrześcijaństwie, ale chuj tam - jesteśmy pareset lat do tyłu (do tyłu za kim, wobec czego?)
6. Nikt nie zaprzestanie islamizacji bo zrozum idioto, że jest to jedno z głównych założeń tej religii.

Edek, poważnie. Napiszesz jeszcze raz coś równie głupiego, wypełnionego populizmem i gimboateizmem po brzegi, do tego w tonie powyższej wypowiedzi a będę postulował o bana, bo zwyczajnie przykro czyta się tu takie głupoty. Idź się buntować gdzie indziej, dorośnij i zmądrzej a dopiero później dyskutuj o rzeczach o których nie masz obecnie pojęcia, prezentując poglądy rodem z jakiegoś satan.pl

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry