eksport waypointow z zena pomoc 2769 5

O temacie

Autor Gothicek

Zaczęty 26.12.2012 roku

Wyświetleń 2769

Odpowiedzi 5

Gothicek

Gothicek

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Czesc czy da rade wyeksportowac wzystkie waipointy z zena tak by nałozyc je potem na inny swiat o tym samym modelu?

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
What? oO  ......Nigdy o czymś takim nie słyszałem prawde mówiąc Ale to jest wgl nie możliwe raczej

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie wiem czy plugin zen Kerraxa do Blendera pozwala na takie operacje, możesz kombinować. Ewentualnie można by próbować rozgryźć strukturę zapisu danych w nieskompilowanych plikach .zen, powinna być dość łatwa, już parę razy kilka osób miało ochotę się za to zabierać (i szybko ją straciło).

Gothicek

Gothicek

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
A mam jeszcze 2 pytania
1. czy jak dałem domki w spacerze to przez nie deszcz przechodzi, wiec jak ten zen z domkami w spacerze dam do 3ds a pozniej dam na zen to bedzie dobrze czy beda bledy
2. czy da rady zapisac voby tak by je wczytac w swiecie z 1 punktu

Jaeger

Jaeger

Użytkownicy
posty162
Propsy55
  • Użytkownicy

Jaeger

eksport waypointow z zena pomoc
#4 2012-12-26, 15:02(Ostatnia zmiana: 2012-12-26, 15:02)
A mam jeszcze 2 pytania
1. czy jak dałem domki w spacerze to przez nie deszcz przechodzi, wiec jak ten zen z domkami w spacerze dam do 3ds a pozniej dam na zen to bedzie dobrze czy beda bledy

1. Jeśli dodasz domek do siatki w jakimś programie do grafiki 3d, zapiszesz w 3dsie, otworzysz mesha i zapiszesz jako zen to domek bedzie przylegał do siatki czytaj: Nie będzie przechodzić przez niego deszcz.
Jednak jeśli dodasz domek jako vob do zena to nie zapisze się on w meshu.

3. Pamiętaj, kolorek, ranga i ilość postów na forum świadczy o długości penisa!

Towarzysz Karabynier

Gothicek

Gothicek

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
A jak wezme model 3ds np koloni karnej dam te elementy przez ktore woda ma nie przenikac czyli domy, dachy i usune model swiata i zapisze pozniej eksportuje do zen i połącze w spacerze to bedzie dobrze czy tez bedzie ten sam efekt

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry