Żale o metalach i o wyglądzie edka 40255 163

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 31.10.2012 roku

Wyświetleń 40255

Odpowiedzi 163

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:pokerface:

brudas

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
@down i chuj :D  jak ktoś chce obejrzeć moje focie zapraszam na facebooka :D
Fejs

[mod=Avallach]No bez przesady, jak będzie chciał to sam da link. Odgraniczajmy to co forumowe od tego co dotyczy prawdziwych danych osobowych.[/mod]

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Wyglądasz jak Jezus z tym, że on miał koronę cierniową na głowie, a nie na szyi

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
zetnij wlosy bedziesz wygladal jak czlowiek.

Albo worek na glowe, tez pomoze

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
@wwz lepiej brudas niż typ od mięsnego jeża :F
@woyo spierdalaj że tak się wyrażę

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Obroże ma skubany :D

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
typ od miesnego jeza>gowno>brudas.

makin' bacon

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Rozwala mnie takie myślenie, czemu metale/goci są uważani z brudasów? Kurwa widziałem chyba z 1000 takich ludzi i żaden nie był brudny, jeśli już brudasami są punki. Choć co się dziwić jak 80% forum to Ci dla których gorzkie żale raperów to jedyna słuszna muzyka. Fahren Twojej mordy nie miałem okazji widzieć ale po tym komentarzu łatwo się domyślić jaki to z Ciebie JP na 100% i każdy kto wygląda inaczej jest brudasem. Kurwa ludzie ogarnijcie się, gadacie jak gimbusy, albo żyjecie w jakiejś kloace gdzie jedynym metalem jest jakiś brudny menel z pod sklepu (i stad ten stereotyp) albo po prostu jesteście ograniczeni.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Edek, nie spinaj się. Takie teksty się przemilcza, albo traktuje z dystansem, bo w 90 procentach ludzie mówią to właśnie po to, żeby ktoś się wkurwił.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
ej myslalem ze moderator musi wyrozniac sie dodatnim IQ. niestety edek nie spelnia tych kryteriow

Rozwala mnie takie myślenie, czemu metale/goci są uważani z brudasów? Kurwa widziałem chyba z 1000 takich ludzi i żaden nie był brudny, jeśli już brudasami są punki. Choć co się dziwić jak 80% forum to Ci dla których gorzkie żale raperów to jedyna słuszna muzyka. Fahren Twojej mordy nie miałem okazji widzieć ale po tym komentarzu łatwo się domyślić jaki to z Ciebie JP na 100% i każdy kto wygląda inaczej jest brudasem. Kurwa ludzie ogarnijcie się, gadacie jak gimbusy, albo żyjecie w jakiejś kloace gdzie jedynym metalem jest jakiś brudny menel z pod sklepu (i stad ten stereotyp) albo po prostu jesteście ograniczeni.
co ty kurwa na forum od wczoraj jestes?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Ja się nie wkurwiam ;d  ale chcę ich trochę wyedukować xD

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierdolisz. Polej.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
edek, ty z takim wygladem w ogole masz dziewczyne?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja się nie wkurwiam ;d  ale chcę ich trochę wyedukować xD

Jakbym słyszał ThorusOrca
A akurat na tamtym zdjęciu potwierdzasz stereotyp

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Żale o metalach i o wyglądzie edka
#15 2012-11-01, 09:26(Ostatnia zmiana: 2012-11-01, 09:34)
Ale które?

To?

Zdaje się on coś pisał, żalił się że go ludzie na mieście zaczepiają i chcą uprawiać wpierdol. Przecież z takim "image" wpierdol ma się wpisany w życiorys ale spoko. Znaną od wieków prawdą jest, że z długich włosów, bycia "metalem" i innych zboczeń zwyczajnie się wyrasta.

Choć co się dziwić jak 80% forum to Ci dla których gorzkie żale raperów to jedyna słuszna muzyka.

A co ma muzyka do wyglądu? To jest jedynie opium dla takich gimbonastolatków jak ty, którzy czują potrzebę atencji ze strony podobnych sobie. Dorosły, samodzielnie myślący człowiek, niezależnie od poglądów i rodzaju muzyki jakiej słucha zwyczajnie nie ma potrzeby obwieszczania tego dookoła całemu światu poprzez fryzurę menela, dziwne ubrania i noszenie kolczastej obroży. Ale jak mówiłem, jeszcze z tego wyrośniesz i z zażenowaniem będziesz wracał wspomnieniami do czasów, gdy wyglądałeś jak na wyżej wymienionym zdjęciu :ok: .

ale chcę ich trochę wyedukować xD

A ile ty masz chłopcze lat? 16? W najgorszym wypadku chcesz "wyedukować" ludzi odrobinę starszych od Ciebie, którzy już okres buntu i przebieranki w mhroczne szaty rycerzy ciemności mają już jakiś czas temu za sobą i zdążyli nabrać do tego dystansu a na na takich jak ty patrzą już z zażenowaniem.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Edek, tak wygląda ewolucja przeciętnego metalowca na moim przykładzie. Sprawdza się w 95 procentach.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Fahren Twojej mordy nie miałem okazji widzieć ale po tym komentarzu łatwo się domyślić jaki to z Ciebie JP na 100%
:lol2:  
jestem chudszy od wowoza, już widzę siebie napierdalającego się w bramach xD
człowieku, czy dla ciebie każdy kto uważa noszenie obroży za durne i nazywa "brudasami" tych którzy je noszą jest dresem? Czy ty myślisz że na świecie istnieją tylko dwie grupy - dresy i brudasy?
Nie należę do żadnej subkultury. Gdybyś się uparł patrząc na sposób w jaki się ubieram mógłbyś naciągając rzeczywistość nazwać mnie hipsterem, ale i to jest w chuj nietrafione - kaszkiet to jedyne co mam z hipstera.
Dalej - być może się myjesz, ale to nie zmienia faktu że jesteś "brudasem". Bo tak ludzie z zewnątrz was postrzegają. Nie, nie jako mhrocznych rycerzy ciemności, na których trzeba uważać żeby nie złożyli obserwatora w ofierze szatanowi, tylko jako zbuntowanych nastolatków uciekających matce gdy ich woła pod prysznic.

a poza tym moja morda jest gdzieś na forum, wystarczy umieć szukać. Podpowiem że jak ją wrzuciłem Thoro mnie zgnoił za "podpinanie się pod fakty", zresztą uważam że niesłusznie :C

A co ma muzyka do wyglądu? To jest jedynie opium dla takich gimbonastolatków jak ty, którzy czują potrzebę atencji ze strony podobnych sobie. Dorosły, samodzielnie myślący człowiek, niezależnie od poglądów i rodzaju muzyki jakiej słucha zwyczajnie nie ma potrzeby obwieszczania tego dookoła całemu światu poprzez fryzurę menela, dziwne ubrania i noszenie kolczastej obroży.

Lepiej bym tego nie ujął.

Rozwala mnie takie myślenie, czemu metale/goci są uważani z brudasów? Kurwa widziałem chyba z 1000 takich ludzi i żaden nie był brudny, jeśli już...
Ja się nie wkurwiam ;d
ależ oczywiście że nie :lol:

makin' bacon

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Thoro pierdoli jak zwykle, ale czego się spodziewać po człowieku, który nigdy nie nosił szatana w sercu. Takich typków masz na pęczki w zapuszczonych kamienicach. Długie włosy są zajebiste i każdy kto wyjebał kiedyś na parkiet / koncert ulubionego zespołu z rozpuszczonymi kudłami wie o czym mówię. Każdy kto miał długie włosy i sytuacja życiowa pozwala mu mieć wyjebane na zdanie szarego plebsu nie ściął nigdy włosów gdyż są one złotem - przedłużeniem duszy. Ludzie, którzy ścinają długie włosy są słabi! Muszą podporządkowywać swoją aparycję do wymogów płaskiego społeczeństwa by być odbieranymi przez nie jako normalni co niestety w wieku dorosłym staje się niezbędne jeśli się nie jest jakimś celebrytą. Sraj na opinię ludzi, którzy nigdy nie pojęli piękna szatana, słuchaj się mnie - zakonspirowanego sługi ciemności i... zetnij włosy, schowaj obrożę :(

Wiwat Lucyfer, Wiwat Belial!

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
I jak tu młody człowiek ma się odnaleźć, skoro wszędzie dekonstruują jego tożsamość...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry