Komentarze do screenów 93405 135

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 93405

Odpowiedzi 135

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Komentarze do screenów
#80 2009-02-06, 18:40(Ostatnia zmiana: 2009-02-06, 18:42)
Ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby to poprawić ;]

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
Czy jest szansa, że w modzie pojawią się twierdze w stylu Faring z G3.Skoro wzorujecie się na trzeciej części, dobrze by było gdybyście zaprojektowali znajomo wyglądające lokacje.Do nowych screenów nie mam żadnych zastrzeżeń, jak zwykle kawał dobrej roboty, tak trzymac. :D

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Staramy się, aby nowy świat był w klimacie G3, ale na pewno nie będziemy tworzyć takich samych czy podobnych lokacji, bardziej chodzi o oddanie klimatu i odmianę w stosunku do G2.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

Komentarze do screenów
#83 2009-05-15, 03:09(Ostatnia zmiana: 2009-05-15, 03:09)
oglądałem teraz screeny z obozu piratów i jedna rzecz tam nie pasuje: ziemia która wygląda jakby smok ją spalił ( tak jak w Górniczej Dolinie w G2) a przecież obóz piratów znajdywał się na "złotym" :)  piasku no ale to w końcu wasza sprawa

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

Komentarze do screenów
#84 2009-06-03, 23:59(Ostatnia zmiana: 2009-06-04, 00:03)
Coś mi ten klasztor strasznie przypomina ten z G2. Niech zgadnę - ci w tych krótszych łachach to nowicjusze wody? A ten pomnik coś mi przypomina... No tak, przecież taki sam ma powstać w moim mieście, tylko że z koroną. :lol2:  Magowie wody to chrześcijanie? :D

EDIT: Ten klasztor coś mi nie pasuje do wizerunku magów wody przedstawionego w serii. A, że mod jest z nią ściśle powiązany, to...

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mi się podoba :D   jakims cudem na pewno tam wejde :]   :lol2:

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ladne screeny :lol2:

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy
Screeny jak zwykle prezentują wysoki poziom. klasztor trochę przypomina ten z G2. Jak ktoś już wspomniał to czy Magowie Wody to chrześcijanie?

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Magowie wody są wyznawcami Adanosa, a dlaczego został ukazany ten symbol, to może odpowie na to Sentarion...albo i nie :lol2:

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Fajnie wyszedł ten klasztor gratulacje :lol2:

ChudyJohn

ChudyJohn

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
wspomniał to czy Magowie Wody to chrześcijanie?
Tak, a Gomez jest władcą polski...

Po screenach widzę że umiecie się popisać modelami oraz teksturami, oby tak dalej. Wygląda to lepiej niż w podstawce... Ale wciąż możecie dodać dynamiczne cienie i nVidijskie oświetlenie na modelach... Przydało by się jeszcze dać odbicia twarzy na modelach... Oczywiście to żart, ZenGin i tak tego nie udźwiga :P

Dziś mam nastrój do robienia z siebie idioty!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ładny klasztor, prosty, taki... gotycki? Jednak filary z cegieł średnio mi się podobają. Przydałoby się również więcej śmieci, kamieni, trawy rozwalone dookoła, oraz skompilowanie cieni, czy jak to się zwało - chodzi mi o to, żeby przy ścianach, itepe. stworzyły się cienie. W każdym razie bez tego to wygląda strasznie sterylnie, a chyba jakoś się da, chyba kojarzę taką opcję (zresztą, skoro Piranie zrobili tak w Gothicu...).

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przydałoby się również więcej śmieci, kamieni, trawy rozwalone dookoła, oraz skompilowanie cieni, czy jak to się zwało - chodzi mi o to, żeby przy ścianach, itepe. stworzyły się cienie. W każdym razie bez tego to wygląda strasznie sterylnie, a chyba jakoś się da,

Popieram w 100 procentach... no chyba ze ich nowicjusze sie nie opierdzielaja tak jak w klasztorze Innosa i oni maja tam sterylnie :P

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
A ja powiem wprost. Ten klasztor jest zbyt cukierkowy ! i niewiem co tam robią posągi Jezusa nieda się ich zastąpić posągami innymi ? bo chrześcijanin może to uznać za obrazę :P

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

Komentarze do screenów
#94 2009-06-05, 08:50(Ostatnia zmiana: 2009-06-05, 09:06)
Coś mi ten klasztor strasznie przypomina ten z G2. Niech zgadnę - ci w tych krótszych łachach to nowicjusze wody? A ten pomnik coś mi przypomina... No tak, przecież taki sam ma powstać w moim mieście, tylko że z koroną. :(  Magowie wody to chrześcijanie? :D

EDIT: Ten klasztor coś mi nie pasuje do wizerunku magów wody przedstawionego w serii. A, że mod jest z nią ściśle powiązany, to...
Magowie Wody to nie chrześcijanie, są wyznawcami Adanosa, aczkolwiek kto wie, być może w ich "religii" pojawią się pewne inklinacje do wiary w jedynego Boga.. :P  Oczywiście nie każdemu musi to odpowiadać, ale mod jest naszym dziełem, więc mamy prawo do własnej inwencji i pomysłów :P  

Cytat: Deso link=topic=179.msg52290#msg52237 date=Jun 5 2009, 06:25 AM\'
A ja powiem wprost. Ten klasztor jest zbyt cukierkowy ! i niewiem co tam robią posągi Jezusa nieda się ich zastąpić posągami innymi ? bo chrześcijanin może to uznać za obrazę ;p
Każdy ma swój gust, jak dla mnie taki klasztor wygląda bardzo dobrze, choć może, jak już ktoś wcześniej wspomniał, przydałoby się więcej śmieci, kamieni, trawy itp, zobaczymy, być może to dodamy. Co do posągu to nie będę ukrywał, że konceptem na podstawie którego był tworzony (dzięki dla Gumena za wymodelowanie) była figura Chrystusa z Rio de Janeiro z góry Corcovado http://i42.tinypic.com/saxnr5.jpg Zawsze mnie on fascynował, więc pomyślałem, że może być to ciekawy symbol dla przedstawienia Adanosa. Tak więc to Adanos będzie czuwał nad okolicą obejmując swymi ramionami cały świat :P

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Swientna koncepcja :P  z tym

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Wszystko jest wykonane na bardzo przyzwoitym poziomie, chciałbym jeszcze pochwalić autorów za przywiązanie do szczegółów (nie takich jak śmieci czy walające się dookoła rekwizyty - na to zawsze znajdzie się miejsce, ale nic na siłę) mam na myśli np. średniowieczny obraz na ścianie jednego z pomieszczeń, dzięki takim elementom widać, że twórcy wychodzą poza zwykłe dodawanie nowych modeli, a nawet czynią je unikatowymi i wpasowują we własne koncepcje wzbogacjąc tym samym moda (przykład posągu Adanosa i całego klasztoru). Naprawdę można spać spokojnie w oczekiwaniu na Złote Wrota.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Screeny ładne choć gdzieniegdzie źle dobrana tekstura oraz w niektóre miejsca wyglądają trochę dziwacznie

piterrr

piterrr

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
fajne screeny, tylko nie wiem, do czego będzie służyć magiczna bariera  ;p

Thronos

Thronos

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Kilka  słów odnośnie klasztoru i różnych jego pomieszczeń, cała "placówka" jest bardzo ładna i dobrze zaprojektowana, ale troszkę mnie boli to, że pomieszczenia i główny plac wyglądają trochę "sterylnie". Brak mi w nich różnych detali i szczegółów, nie wiem jakiś dywanów i innych pierdółek, wszystko jest zrobione strasznie pedantycznie. Jakbyście mogli troszkę to poprawić to by było super :lol2:  To jest tylko moje skromne zdanie nie miałem tu na myśli, że wszystko jest złe i fu, wiem jak dużo trudu włożyliście w stworzenie tego wszystkiego.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry