Witam. Przejde od razu do rzeczy. Przeniosłem z g1 do g2 dwie zbroje - guru oraz przepaske nowicjusza wraz z teksturami przerobionymi, działają idealnie. Powrzucalem do poszczególnych katalogów dane pliki animacje do animacji, tekstury do tekstur oraz modele do meshów. Przemieniłem w plikach .asc BITMAP'e dopisując nazwy moich tekstur w formacie .tga. Dopisalem nowe pancerze do pliku IT_Armor. Działają idealnie, ale mam problem z trzecią zaimportowaną zbroją - to Ciężka zbroja nowicjusza, ta z metalowym naramiennikiem. Miałem w planach nałożyć moją przerobioną teksture juz na instniejący model w g2 czyli model zbroi lestera Itar_lester ale nie chciałem by Lester łaził w mojej przerobionej zbroi, wiec zaimportowałem model .3ds, teksture .tga i animacje .asc z g1. Zrobiłem wszystko dokładnie tak jak z powyższymi zbrojami guru i przepaską, ale nie działa to, nadal mam starą teksture nowicjusza (zbroi lestera), chociaż w w pliku .asc w linijce BITMAPA dopisałem moją teksture. Moja tekstura ma nazwe Hum_NovH_Armor_V0.tga a ta Lestera Hum_NovS_Armor_V0.tga. Tekstury guru i przepaski działają normalnie. Nie ogarniam tego, przecież Zbroja lestera ma inną nazwe modelu oraz tej tekstury .tga od mojej zaiportowanej.