Wakacyjne plany 30912 124

O temacie

Autor Leinnan

Zaczęty 1.07.2012 roku

Wyświetleń 30912

Odpowiedzi 124

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
-popić
-pojarać
-pojebać
-popracować

4P. Tak w skrócie. No i może nauczyć sie robić swaggerskie bity. I nauczyć się rapować. Również offbeatowo. I zarabiać potem na koncertach więcej niż wy przez cały miesiąc zapierdalania, robaki.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Na pewno nie będę grał :F

makin' bacon

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Wakacyjne plany
#22 2012-07-02, 06:27(Ostatnia zmiana: 2012-07-02, 06:29)
W te wakacje:
[list=a]
  • skończę enviro (WWZ, goń się :D )
  • zrobię sobie wzmacniacz 2x50W, skończę zestaw 2.1 70W i parę drobnych pierdół
  • będę napieprzał w ASG
  • pozostały czas spędzę prymitywnie - Wieszbowe 4P.
To taki plan minimum.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Assassin's Creed

Tomb Raider

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Jako że już mam wakacje od maja co nie co zrobiłem. Trochę pracowałem robiąc grafikę, byłem już na fajnym wyjeździe w Szklarskiej. Za tydzień chcę jechać do kumpla na rowerze przez pół Polski, mam nadzieję że wszystko wypali. Poza tym chcę skończyć pepeszę i później podłapać trochę zleceń. Jako, że zaczynam studia, muszę zająć się szukaniem mieszkania, ogarnięciem wszystkiego itd.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Wakacyjne plany
#25 2012-07-02, 12:40(Ostatnia zmiana: 2012-07-02, 12:56)
Cała masa planów i roboty mnie czeka. Z fajniejszych to na pewno Bałtyk, Woodstock, w zeszłym tygodniu byłem już na spływie kajakowym - było fajnie więc może powtórzę, na pewno czeka mnie dużo wycieczek 50 km+ na rowerze, jazdę konną zaniedbałem w ostatnim czasie więc i tu się trochę zmobilizuję, no i oczywiście masa wody i plażowania XD. Z mniej przyjemnych to na pewno wykonać jakieś zlecenie w 3d za kasę, remont nowo wynajętego mieszkania (bo jako, że mój poprzedni zleceniodawca troszkę się na mnie wypiął to musiałem ciąć koszty i wynająć jakąś zapuszczoną chatę XD) no i muszę ogarnąć jebanego goticzka XD.

@Edit: Aha, byłbym zapomniał... I grę! Chcę koniecznie zagrać w jakąś grę XD

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby nie skończyło się tylko na tym ostatnim... :lol:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Wakacyjne plany
#27 2012-07-02, 16:16(Ostatnia zmiana: 2012-07-02, 16:16)
ogarnac jebanego goticzka  :lol2:   rozjablo mnie to.
Tego sie nie da ogarnac bo to inny stan umysłu  :lol:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Cała masa planów i roboty mnie czeka. Z fajniejszych to na pewno Bałtyk, Woodstock, w zeszłym tygodniu byłem już na spływie kajakowym - było fajnie więc może powtórzę, na pewno czeka mnie dużo wycieczek 50 km+ na rowerze, jazdę konną zaniedbałem w ostatnim czasie więc i tu się trochę zmobilizuję, no i oczywiście masa wody i plażowania XD. Z mniej przyjemnych to na pewno wykonać jakieś zlecenie w 3d za kasę, remont nowo wynajętego mieszkania (bo jako, że mój poprzedni zleceniodawca troszkę się na mnie wypiął to musiałem ciąć koszty i wynająć jakąś zapuszczoną chatę XD) no i muszę ogarnąć jebanego goticzka XD.

Znajdę Cię :F
Ja tam pierwszy miesiąc praca :| ale w drugim zażyje pierwsze 3p vierzby xD

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
pojebac? chyba sam ze sobą, ręką, Edek. :F

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
z Renatą Rączkowską

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Powiedział co wiedział. Własne doświadczenie wwz? Z tą twarzą się nie dziwie :F

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Powiedział co wiedział. Własne doświadczenie wwz? Z tą twarzą się nie dziwie :F

Jesli to ma być aluzja do mięsnego jeża, to

wypierdalaj

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie frustruj się Wojtek, on też chce być sławny. ;d

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

istnieje 27 procentowe prawdopodobieństwo że w koncu pojawię się na bródstoku.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Wakacyjne plany
#35 2012-07-02, 19:24(Ostatnia zmiana: 2012-07-02, 19:27)
Znajdę Cię :F
istnieje 27 procentowe prawdopodobieństwo że w koncu pojawię się na bródstoku.
Super im nas więcej tym weselej XD

Żeby nie skończyło się tylko na tym ostatnim... :lol:
Jeśli braknie czasu wtedy najwyżej ograniczę się do tych przyjemnych rzeczy XD

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Będę napierdzielał w Cabala,WoW#msg1042988a i inne gry,które mam na stanie :lol:  
Mogę z tobą ponapierdzielać w Cabala jak grasz na Jupiterze : D
Niestety,ale gram na Marsie  :naughty:

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Planujecie, planujecie, a i tak na tM zostaniecie.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Planujecie, planujecie, a i tak na tM zostaniecie.

Powiedział co wiedział

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wakacyjne plany

Napierdalać.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry