Dubbing do Złotych Wrót 194616 603

O temacie

Autor Sentarion

Zaczęty 24.05.2012 roku

Wyświetleń 194616

Odpowiedzi 603

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

Dubbing do Złotych Wrót
#260 2012-08-27, 16:32(Ostatnia zmiana: 2012-08-27, 16:33)
Namówiłem znajomą by podesłała wam swoja próbkę głosu. :)  Niebawem powinniście dostac  (do środy maks) :)  Co ile sprawdzacie poczte ?
Super, pocztę będziemy sprawdzać codziennie.

Nastąpiła drobna zmiana w organizacji dubbingu
Martinos się wycofał?
Nie, ale ostatnio jest z nim strasznie utrudniony kontakt (mówi, że ma bardzo słaby net), na gg prawie wcale nie odpisuje, więc stwierdziłem, że tak będzie lepiej, na bieżąco będzie widać co kto przysłał.

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Staram się być jak najczęściej mogę, ale mój internet 1kb/s mi na to nie pozwala, strasznie długo włączają się strony oraz internet wyłącza się o tak na kilka minut/godzin. Żeby nie tracić na czasie, sprawdzam nagrany dubbing czy nie brakuje jakiegoś dialogu albo czegoś innego.

compl

compl

Użytkownicy
posty21
Propsy9
  • Użytkownicy
Chyba 1mb/s, bo 1kb/s to nawet w latach 90 mieli(nawet więcej).

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
z 1 mb/s jeszcze da się jakoś przeżyc  :lol2:

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

Dubbing do Złotych Wrót
#264 2012-08-30, 05:59(Ostatnia zmiana: 2012-08-30, 06:00)
Dobra już przesłałem swoje wszystkie kwestie na waszego maila. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jeśli, któryś z głosów załapie się na "Prezentacje dubbingu cz.II" :P to podajcie moją nazwe - "Smolo".  :lol:

Elo

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Jasne, będziemy pamiętać, dzięki za bardzo fajne nagrania.

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Nie mogę gadać w godzinach 6:00-22:00, gdy gadam o tych godzinach w jakiejś grze to ping idzie do 800, nie wyszukuje mi serwerów o pewnych godzinach, 1 strona włącza się 5min, filmy ładują się bardzo długo, gra 3GB pobiera się 6-9 dni, nie wiem co jeszcze wymienić..a i sam się wyłącza co jakiś czas.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Pozostaje tylko jak najszybciej zmienić dostawcę neta;)

YetoKnight

YetoKnight

Użytkownicy
posty125
Propsy114
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pewnie internet mobilny ;/
Kolega i moja siostra, mając mobilny internet, bili rekordy prędkośc w pobieraniu różnych rzeczy (np. ~300 b/s - nie kb).

Ja się nie znam, to chętnie się wypowiem.
https://www.youtube.com/user/YetoKnight

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Pewnie internet mobilny ;/
Kolega i moja siostra, mając mobilny internet, bili rekordy prędkośc w pobieraniu różnych rzeczy (np. ~300 b/s - nie kb).
To samo chciałem napisać :D

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Wymień może sprzęt od internetu, zadzwoń do dostawcy aby przysłali technika który wszystko sprawdzi mi to pomogło

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Ja mam internet kompletnie innego rodzaju, zwykły koleś założył sieć i jest w niej 20MB, a ogólnie w sieci jest 30 osób i taki chaos jest. Jak byłem młodszy to było z 6 osób i internet był bardzo dobry. Gdyby nie ta cholerna szkoła to całe pieniądze przeznaczyłbym na nowy internet, ale trzeba kupić niestety książki, ciuchy i inne drobiazgi.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
internet to kwestia 100 zl nie wiecej :P  no i umowa :D

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
ja w rzeczywistości mam umowę na 1 mb/s mam ale jako iż mam ruter i mam podłączone do kompa przez kabel sieciowy o mam 100 mb i internet mi śmiga  :lol2:

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Trochę czasu już ten dubbing robicie, podjął się ktoś wkońcu roli Bezia...? Jeśli tak, to jak to wyszło?

Elo

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Jeszcze nie wiadomo jak z tym Bezim będzie. Co do informacji dla was to Sentarion wyjechał, a ja sprawdzam nagrany dubbing, oprócz tego muszę przejrzeć naszą oficjalną pocztę bo coś tam się nazbierało :D  Ile jeszcze zostało postaci?
Zostało tylko trochę mężczyzn, orkowie i kobiety. No i oczywiście korekta oraz sprawdzanie dubbingu :wink:

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

Dubbing do Złotych Wrót
#276 2012-09-04, 16:31(Ostatnia zmiana: 2012-09-05, 18:26)
Jeszcze nie wiadomo jak z tym Bezim będzie.

Jak dla mnie wystarczyłoby, żeby Bezia nagrał kolo jak w Mrocznych Tajemnicach, albo nawet i testowy, który podkładał głos w "Próbce dubbingu" na youtube. Można wtedy by zaznaczyć opcje podczas instalacji dubbingu, że chcesz, lub nie chcesz zainstalować dubbing PC_Hero. Nienawidzę tej ciszy podczas dialogów, kiedy machają rękami, a nie ma żadnego dźwięku. Nie grałem w żadnego moda, w którym go nie ma i na pewno nie będe, bo tylko się denerwuje... Oczywiście najlepiej jeśli Bezi będzie miał jak najlepszy głos i jakość nagrań też będzie dobra. Tak więc nagrajcie głównego bohatera, najwyżej ludzie odznaczą jego instalacje. Ja tego na pewno nie zrobie  :lol:

Elo

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ja bym zagral w moda bez dubbingu :)  tak naprawde :0

Sernik

Sernik

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Ja dziś albo jutro wyśle próbki  :lol:   ale mogę miec głos trochę dziecinny. :pokerface:

bicz pliz

Xardas96

Xardas96

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Czy mod wyjdzie w okolicach października ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry