Co z tego, ze nie ma duzo, jak to bedzie brzmiec komicznie i tandetnie.
To napisz maila do Mikołajczaka z zapytaniem, czy nie chciałby aby przypadkiem, charytatywnie podłożyć głos pod Bezimiennego w amatorskiej modyfikacji do Gothica- skoro tak bardzo zależy Ci na poważnym i profesjonalnym brzmieniu.
Co to za argument z dupy? po co mialbym do niego pisać skoro dubbing głównej postaci nie jest potrzebny, co udowodnił już Avallach kilka postów wyżej. Jak narazie dubbing w ogole nie trzyma kupy i brzmi pizdowato, a to głównie przez gimbiarskich #msg1048889pseudo#msg1048889 dubbingerów, który próbują na siłe modulować głosem (sztuczna chrypa, zniżenie głosu). Nie wiem jak to się odbije na ogólnym wizerunku moda. Osobiście jeśli wiem, że w modzie biorą udział postacie z oryginalnego uniwersum Gothica, staram się unikać włączenia dubbingu (jeśli takowy jest) bo to psuje cały klimat i zarys postaci, którą znamy z oryginału. Nie sądzicie, że bezimienny z MT brzmi głupio z takim trollowatym głosem? Albo inne postacie?
GDYBY jeszcze mod był całkowicie inną historią, to jeszcze dubbing nowych postaci byłby do zaakceptowania. Ale tu tak nie jest! Co krok będą znane wam postacie, co krok kolejny głupi, niepasujący głos psujący rozgrywkę. Nie mam racji?