Witam, mam kolejny problem.
Jestem w 5 rozdziale. Stanąłem na etapie zbierania załogi. Rozmawiałem o wszystkim z Pyrokarem:
-O tym że zobaczyłem mapę wyspy.
-O tym że otworzyłem księgę Xardasa.
-O Łzach Innosa (nieistotny wpis)
On mi mówi że muszę mieć statek i załogę.
Jak wiadomo, jak się wychodzi przed klasztor to zagaduje do nas Milten:
Milten: Podobno sporo czasu spędziłeś w klasztornych podziemiach. Dowiedziałeś się czegoś nowego?
I bezimienny powinien odpowiedzieć:
...: Wiem już gdzie kryje się nieprzyjaciel!
A za to, jak Milten do mnie zagada, to nie mam powyższego dialogu Bezimiennego, tylko jedyną opcją jest kradzież kieszonkowa.
To nie wszystko, ja nie mogę NIKOGO zabrać do załogi. Gdy chciałem wykonać zadanie Jack'a z Brian'em, to u
Brian'a nie ma żadnego dialogu poza kradzieżą kieszonkową i nauką ostrzenia.
Gadałem nawet z Lee o całej sprawie. Wyjaśnił że potrzebuje załogi i kapitana, jednak także nie mogę go zabrać jako towarzysza, jak było w Gothic'u 2.
I nie piszcie że to problem ze statkiem - przeciwnie. Zdobyłem już Statek (Od Baal Orun'a).
Więc wszystko wychodzi na jedno:
Jakieś zadanie, lub wpis blokuje wszystkie dialogi związane z wypłynięciem z Khorinis.
Oto jakie mi zostały zadania w dzienniku:
-Potrzebuję okrętu. (wiadome)
-Nocny Łowca (zadanie od myśliwego, nie chciało mi się robić)
-Orkowi pułkownicy wokół zamku (Nie zdołałem zrobić, jednak to zadanie jest chyb bardziej poboczne)
-Ucieczka kucharza. (zadanie z 4 rozdziału. Jednak trzeba było zbyt kombinować i też mi się nie chciało go robić.)
-Hordy orkowych wojowników (Zleca Hagen. Nie jest to chyba zbyt istotne zadanie. Zabiłem wielkiego przywódce tych orków i nie było jakiś ogromnych zmian w dzienniku.)
-Dziwna prośba Constantino (prosi on nas o truciznę. Nigdzie nie mogłem jej znaleźć i sobie odpuściłem)
-Specjalna broń dla Raff'a. (Raczej sposób na zarobek, niż zadanie)
-Poszukiwania (szukanie notatek dziadka Bena - przywódcy myśliwych)
-Chromanin (znalazłem 2 książki, więcej mi się nie chciało)
-Ur-Skak (Ostatni Wpis: Zaklęcie zapomnienia podziałało! Znów z Ur-Skak'iem jesteśmy przyjaciółmi!)
-Długi Luthero (zadanie z 1 rozdziału, nie zdołałem wtedy okraść Lehmara i sobie odpuściłem to zadanie.)
-Krwawe puchary (nieistotny quest gildi złodziei)
-Opiekunowie (Ostatni wpis: Przywódca (nie pamiętam jego imienia) przyjął mnie! Teraz jestem wojownikiem żywiołów!)
Trochę się rozpisałem. Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuje