Problemy z fabułą/zadaniami 489083 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 489083

Odpowiedzi 1539

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
U kupców. Nie pamiętam. Poszukaj. Jest dużo kupców. Na chłopski rozum(nie zawsze dobry XD) może być u: Zurisa, Baltrama, Goraxa, Erola

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

ZarzaPL

Problemy z fabułą/zadaniami
#61 2012-09-28, 22:24(Ostatnia zmiana: 2012-09-29, 10:37)
To jedyne wyjście? W takim razie będe musiał wydawać po 1500, 1000...

Następny problem:

Zadanie dla Baal Tyon'a, etap drugi. Musze zdobyć składniki z listy:
-Jajo pełzacza
-Szczaw królewski
-Serce kamiennego golema
-Język ognistego jaszczura
W ruskim poradniku (tak też piszą inni gracze) jest napisane że wszystkie te rzeczy ma Lutero. Jednak zamiast jaja pełzacza ma on ŻUWACZKI pełzacza. W oknie dialogowym u Baal Tyon'a nie ma opcji oddania mu składników (Do tych co napiszą: "Nie masz Szczawiu Królewskiego"  Mam ich dwa). I pytanie oczywiste: Gdzie zdobyć jajo pełzacza?

Pozdrawiam

@UP
Z góry przepraszam za double post.

@EDIT Dobra, problem rozwiązany. Szkoda że nie ma opcji usuwania postów.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
problem rozwiązany? Sam mam problem z jajem. Wiem, że jest też przy pełzaczach w jaskini obok tej z pustą runą(drugi szyb). Jak dla mnie pełzacze są za silne. Powiesz jak je zdobyłeś?

Spoiler

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Napisz jaką masz postać. W sensie na co "dajesz". (jednoręczna, siła czy zręczność itd.)

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Token

#64 2012-09-30, 15:42(Ostatnia zmiana: 2012-10-01, 11:55)
Mam problem z areną Haradrimów. Powiedzialem Terinaksowi, że jestem gotów walczyć, a ten mi kazał przejść przez teleport do areny, gdyż tam ma na mnie czekać mój przeciwnik. Wszystko ładnie pięknie, tylko że tam nikogo nie ma na arenie... co robić?

Edit: Jakby ktoś również trafił na tego buga to proszę rozwiązanie:
Mówimy Terinaksowi, że chcemy walczyć po czym wchodzimy na arenę i przyzywamy przeciwnika kodem : insert xor_12206_warriornature, po czym czekamy aż przywołana postać do nas zagada. Walczymy, wygrywamy i cieszymy się zbroją oraz mieczykiem.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Hej, mam pytanie.

Wiecie jak zdobyć młot Adanosa? Oglądałem na Youtube że ten młot jest w dolinie, tam gdzie "na wejściu" jest Czarny Troll z zębaczami. Byłem już (chyba) w pozostałych czterech świątyniach:

-Na Pustyni
-Świątynia z pełzaczami (niedaleko Eremity)
-U Kruka (pełno zombie)
-Na bagnach (zadanie od Franko)

i w prawie każdej z tych świątyń (na pustyni nie ma) jest "Starożytny Ołtarz", jednak jak na niego klikam to jest że "brak mi odpowiedniego przedmiotu". Może te ołtarze są powiązane z jakimś zadaniem? A może nie trafiłem jeszcze do pozostałych 4 świątyń (na pustyni nie ma ani tabliczki, ani ołtarza). Prosze o szybką odpowiedź. Planuje zdobyć młot przed pokonaniem Kruka.

Pozdrawiam :)

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
a byłeś w tej OSTATNIEJ?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

ZarzaPL

#67 2012-10-03, 14:24(Ostatnia zmiana: 2012-10-03, 15:39)
Chodzi o Franko? To tak. Ale coś zauważyłem w dzienniku. Skąd zdobyć żółtą tabliczke? Odrazu pisze że w bibiotece (pustynia) nie znalazłem.

Ponawiam:

Wiecie jak zdobyć młot Adanosa? Oglądałem na Youtube że ten młot jest w dolinie, tam gdzie na wejściu jest Czarny Troll z zębaczami. Byłem już (chyba) w pozostałych czterech świątyniach:

-Na Pustyni
-Świątynia z pełzaczami (niedaleko Eremity)
-U Kruka (pełno zombie)
-Na bagnach (zadanie od Franko)

i w prawie każdej z tych świątyń (na pustyni nie ma) jest Starożytny Ołtarz, jednak jak na niego klikam to jest że brak mi odpowiedniego przedmiotu. Może te ołtarze są powiązane z jakimś zadaniem? A może nie trafiłem jeszcze do pozostałych 4 świątyń (na pustyni nie ma ani tabliczki, ani ołtarza). Prosze o szybką odpowiedź. Planuje zdobyć młot przed pokonaniem Kruka.

Zaprawdę powiadam wam: nie róbcie double postów

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Ja znalazłem go w starej bibliotece.. tam gdzie są orkowie

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Fajnie że ja w RZADNEJ świątyni jego nie znalazłem. A wiecie jak zdobyć zółtą tabliczke? Bo zrobiłem zadanie dla Riordiana z budynkami, ale brakuje mi jednej tabliczki dla Saturasa.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tam gdzie eremita są dwa światynie 1 z pełzaczami w której już byłeś a 2 jest obok, przeteleportuj się do doliny i idź tym zawalonym postem potem w prawo i idź tam cały czas ścieżką aż nie dotrzesz do tej budowli

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Wiem że niedaleko Eremity są dwie świątynie, byłem w obydwu.
(Dowód:
-W jednej były pełzacze
-W drugiej zombie, z bagiennym golemem "na wejściu")
Jednakże w obydwu nie było młota. A napiszecie czy może coś trzeba zrobić z tymi ołtarzami, które są w każdej świątyni?

I trzeci raz powtarzam to pytanie:
Skąd zdobyć zółtą tabliczke, skoro w bibliotece nie ma?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
młot jest w 1 ze świątyń, to poprostu ślepota z twojej strony, nie zależnie od poziomu trudności (poza tym najtrudniejszym chyba) młot będzie, tylko się różni jego położeniem jak się weźmie inny poziom trudności, a co do kapliczki przecież jest w bibliotece, szukaj do skutku

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Wielkie dzięki. Jedyne co moge zrobić to walnąć się w czoło i powiedzieć: "jak mogłem być tak głupi i tego nie zauważyć".

Sprawa rozwiązana :)

Marysio

Marysio

Użytkownicy
posty28
Propsy4
  • Użytkownicy
Witajcie przyjaciele. Ja mam taki problem odnośnie moda z taka misją otoż :

- Przejście do Górniczej doliny (Jestem członkiem straży miejskiej i klikając na zdanie w rozmowie z Lordem Hagenem " Jak mam się dostać przez przełęcz? " . On zaś mowi że najpierw musze pomóc magom wody a potem że mam zdobyć wyższe doświadczenie, A wracając do Magów wody ...

- ... Zrobiłem wszystko jak należy. Znalazłem list z rozkazami dla Dextera od Kruka ale po oddaniu go Vatrasowi, nic.

nie można ogolnie nic zrobić, zatem stoje w miejscu z zadaniami. Proszę o pomoc. O! Właśnie co z spolszczeniem do ReBalance v2.1? Jest takie? można prosić o link?

Z góry Dziekuje. Pozdrawiam.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
To jest tylko wątek bandytów. Żeby Hagen dał ci klucz musisz najpierw przejść cały Jarkhendar, zabić Kruka (Ruscy pomyśleli).

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Wiem w czym problem. Miałem to samo. Musisz oddać magom ornamenty, gdy go złożą Saturas będzie ci kazał zgłosić się do Vatrasa. Idziesz do niego, potem do taverny i jesteś w kręgu :)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
:facepalm:  Gościu napisał, w jaki sposób może dostać się do GD, a nie jak się dostać do kręgu :ayfkm:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
On zaś mowi że najpierw musze pomóc magom wody a potem że mam zdobyć wyższe doświadczenie, A wracając do Magów wody ...

- ... Zrobiłem wszystko jak należy. Znalazłem list z rozkazami dla Dextera od Kruka ale po oddaniu go Vatrasowi, nic.

:facepalm:

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
On zaś mowi że najpierw musze pomóc magom wody a potem że mam zdobyć wyższe doświadczenie, A wracając do Magów wody ...

:facepalm:

:facepalm: :facepalm::facepalm:
Ok. Ale co z tego, że zrobi to co mówiłeś, jak i tak musi przejść CAŁY WĄTEK Z NOCY KRUKA, żeby móc zacząć drugi rozdział. Nie wystarczy dołączyć do nich. Wiem, bo sam się z tym tak męczyłem

Spoiler

0 użytkowników
Do góry