@KolegaZWojska
Gdybyśmy ich nie szanowali, nie umieścili byśmy tego nagrania, bo wtedy modyfikacja nie była by warta poruszenia żadnego tematu.
Ten mod ma ambicje na coś dużego i dobrego, ale na obecna chwilę jak widać - pierwsze wrażenie jest cholernie słabe.
Jak już pisałem wcześniej, może przyszli twórcy, bardziej zdyscyplinowani i poważniejsi (wnioskując z tego, co mówił Thoro) wezmą pod uwagę nasz rant.
@Thoro
Absolutnie nie patrzymy na modyfikacje pod kątem innych gier. Gwarantuje Ci, że jeżeli modyfikacja wyszła by 2-3 lata temu i wyglądała by tak jak teraz zrobilibyśmy zupełnie taki sam rant czy to pisemnie czy za pomocą takiego nagrania.
Co do samej gry Gothic, do dzisiaj czasami sobie lubię przypomnieć tą gierke, zagrać pól godzinki i wyłączyć. Co do oczekiwań, na pewno zrobimy jeszcze jakiś audiolog przy następnym naszym spotkaniu bądź już po przejsciu modyfikacji (Oczywiście do momentu, do kiedy będzie można ją przejść) i wtedy powiemy dogłębnie co nam się podobało a co nie. Poki co jest to tylko pierwsze wrażenie - nic więcej
Co do oczekiwań przed wydaniem bety, chciałem poważnej ciekawej, zajmującej historii i ciekawych rozwiązań technicznych. Żywego i ciekawego świata. Poki co otrzymałem coś, co ma mega potencjał i wiele ciekawych elementów, ale to wciąż niewielka część tego, czego się spodziewałem.