@Sawik
Masz racje, to beta. Ale tak jak mówiłem, publikowanie bety z debuggerem to dla mnie czysta głupota.
Ponadto, mój głowny zarzut do modyfikacji mimo, że w becie to fakt, że fabuła tworzona ponad 4 lata jest poprowadzona na poziomie niektórych modyfikacji tworzonych przez głąbów wyznających zasade:
Jebne moda -> jebłem
@all
Widzę tu masę młodych osób, które odbierają nasze nagranie, które miało posłużyć do zaczęcia dyskusji na temat modyfikacji jako atak w ich stronę. Proszę tak nie brać do siebie wszystkiego co jest w internecie, to tylko rancik dwóch miłośników serii, ot nie przemyślane, chaotyczne nagranie, którego można wysłuchać i zgodzić się albo nie.
Ponadto widzę masę ludzi, którzy nie mają pojęcia czym jest hejter. Przdstawiliśmy w miare konstruktywną krytykę, oczekujemy ciekawych, pouczających nas mądrych odpowiedzi, a nie debilnych komentarzy w stylu "O BOŻE ON POWIEDZIAŁ COŚ NIE TAK O BÓZE OBRAZIŁ MUJ KOFFANY CÓDOFNY MOD, SPALIĆ, ZABIĆ!"
Więc jeszcze raz proszę o normalną dyskusję i nie rzucanie mięchem na lewo i prawo.