Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 858737 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 858737

Odpowiedzi 2478

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Poszedlem z bezim na cmentarzysko i utknalem w pewnym momencie.
Przeszukałem je całe i poszedlem w koncu do głownej swiatyni (tam gdzie w podstawce szlo sie z Baalem pod koniec misji)
Bezi cos tam do mnie zagadal i pojawia sie zapis w dzienniku zeby przeszukac górne piętro. Myśle OK.
Wchodze na góre i przeszukuje. Nic nie znalazłem. OK przeszukam jeszcze raz , to samo,a Bezi nic do mnie nie zagadał.
Więc pytam czy to bug ? Czy trzeba tam coś znaleźć ? Moze bezi powinien zagadac w odpowiednim miejscu tam na wyzszym pietrze?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak przejsc podziemia zmienno ksztaltnych? ;/

Nie moge zabic ognistych ognikow. Nie moge dostac sie do jednej z dzwigni otwierajacej drewnianie drzwi, (sprawdzilem na kodach bo sie zdenerowwalem juz xD) Poszedlem dalej.. odpalilem swiece.. golemy mi wyskoczyly.. ich takze nie da sie zabic, ani wprowadzajc do wody (nie mam zadnych czarow wodnego typu) przeszedlem przez brame jedna.. nieumarli orkowie.. ich takze nie moglem zabic (tak na kodach polecialem juz sprawdzac jak to tam wyglada wogole)

Moglby ktoś napisac taka mini solucje podziemi zmiennoksztaltnych? 1 brame otwieram.. to nie jest problem juz dla mnie (kombinacje znam na pamiec)

(3,1,2,6,4,5) liczac od lewej

Poszedlem z bezim na cmentarzysko i utknalem w pewnym momencie.
Przeszukałem je całe i poszedlem w koncu do głownej swiatyni (tam gdzie w podstawce szlo sie z Baalem pod koniec misji)
Bezi cos tam do mnie zagadal i pojawia sie zapis w dzienniku zeby przeszukac górne piętro. Myśle OK.
Wchodze na góre i przeszukuje. Nic nie znalazłem. OK przeszukam jeszcze raz , to samo,a Bezi nic do mnie nie zagadał.
Więc pytam czy to bug ? Czy trzeba tam coś znaleźć ? Moze bezi powinien zagadac w odpowiednim miejscu tam na wyzszym pietrze?
Tam powinien byc duch orka :)  Ale go ni ma kod na niego jesli dobrze pamietam to orc_ghost

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Co trzeba znaleźć w wieży mgieł w wyżej wymienionym zadaniu ?. Bo byłem już w cytadeli i dałem to coś (papier) Magowi i On Mnie wysłał do Wieży Mgieł. Przeczesałem całą wieżę ale nic tam nie było prócz szkieletów i Szkieleta maga z wierzy mgieł...

czego szukać w wieży mgieł? - znajdziecie tam pewnego ducha, ale on się pojawia dopiero po zmroku
Aha już mam odpowiedź :D

Moglby ktoś napisac taka mini solucje podziemi zmiennoksztaltnych? 1 brame otwieram.. to nie jest problem juz dla mnie

Jest wyjście ale na kodach. Powinieneś dojść do takiego mostu gdzie jest taki mały wodospad i na kodach przejść za ten wodospad i tam powinieneś zauważyć takie niebieskie pole i tam wchodzisz ;) Ale za to nie zdobędziesz miecza runicznego chyba że za pomocą kodu: itmw_2h_runeswd_01 A i To teleportuje cię do zamku w SO także musisz szybko stamtąd wiać :D

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem dla Aidana.
1. Nie moge znalesc ciała Skrzeka w pobliżu ruin.
2. Gdy oddam recepture Aidanowi(kody) i odczekam te 3 dni. Aidan nie oddaje mi rudy.
Robie coś zle czy to zadanie jest zbugowane ?

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Nie wiem czy robisz coś źle ale pokaże miejsce gdzie jest skrzek:

Tak wiem nie ma go tam ale w zadaniu powinien być.

P.S. Jeżeli dalej nie odda ci to zapłać za niego.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Nie ma go tam u mnie. Cale szczescie bez wykonania tej misji zostalem przyjety do łowców.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
A którą masz wersje?

Bo w starej był taki problem.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Z tego co się orientuje to mam najnowszą. 11.07
Mam kolejne pytanie. Gdzie znajde posążek beliara na plazy gdzie rozbil sie statek. Pojawil sie na niej kosciej lecz nie posiadał tego posążka :P

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mam kolejne pytanie. Gdzie znajde posążek beliara na plazy gdzie rozbil sie statek. Pojawil sie na niej kosciej lecz nie posiadał tego posążka :P
Musisz wpierw pogadać z tym szkieletem. On powie ci, gdzie jest posążek.

Kod na szkieleta: SkeletonMage_Beliar
Kod na posążek: tri_beliar_statue

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
A ja mam buga... Mianowicie. Gdy za 1 razem udało mi się odeprzeć atak to normalnie szła fabuła dalej i się pokazał 4 rozdział. Ale za to Rodney (Chyba tak się zwie) Ten co został Magiem chce Mnie zabić a za chwilę pozostali piraci. Mam save gdzie jest moment tuż przez bitwą ale niestety... Albo nie mogę pogadać po odparciu ataku z tym gościem (zapomniałem jak on się zwie ale wiem z którym trzeba pogadać - po prostu nie ma dialogu) Albo nie zalicza mi że odparłem atak i tak w kółko... sam już nie wiem co mam robić... Pomoże ktoś ?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Na tym w sumie kończy się gra w tej wersji moda. Musisz poczekać na patcha.

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Ech a myślałem że jakoś da się iść dalej. Byłem w 4 rozdziale w NO z ciekawości i widziałem jak strażnicy zabijają Niewolników. Ale wracając do mojego pytania. Czy po wydaniu nowego patcha mogę kontynuować fabułę z aktualnym zapisem czy bym musiał rozpocząć grę od nowa ?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Niestety, trzeba grać od nowa. Nie wszystkie zmiany zostają wprowadzone na starych zapisach.

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
A Teraz jest tworzona wersja finalna czy kolejna beta ? O ile to nie jest tajemnica ;)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Głównym celem jest skończenie moda. Trudno powiedzieć, czy następna wersja będzie ostateczną. Prawdopodobnie kolejna (kolejne?) wersje będą jeszcze betami.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Mam pewnego buga, a mianowicie. Dostałem zad. od Cavalorna na pójście do Kiry i powiedzienie Jej, że mają uderzyć na tyły wojsk Gomeza, gdy oni będą atakować Obóz Rebeliantów. Sęk w tym, że u Kiry nie mam opcji dialogowych... Wie ktoś co zrobić?

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
Do Kiry idziemy gdy...

...Rodney zostanie magiem

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Mam pewnego buga, a mianowicie. Dostałem zad. od Cavalorna na pójście do Kiry i powiedzienie Jej, że mają uderzyć na tyły wojsk Gomeza, gdy oni będą atakować Obóz Rebeliantów. Sęk w tym, że u Kiry nie mam opcji dialogowych... Wie ktoś co zrobić?

Polecam przeczytać wcześniejsze posty.

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Jak wydostać się z Głębi?
Edit: dobra udało się. Dla tych co nie wiedzą: przejście jest w rurze pod wodą.

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Gomezio

Gomezio

Użytkownicy
posty5
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam.
Gdzie znajde alkohol? Potrzebny jest do zadania zeby zostac magiem

0 użytkowników
Do góry