Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 868235 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 868235

Odpowiedzi 2478

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Czytasz dziennik, zchodzisz do piwnicy magnatów, uciekasz tędy aż wyjdziesz z zamku i za pomocą kodów uciekasz z obozu i idziesz zdać raport Ratfordowi.

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
w rzeczywistości mieliśmy uciekać przez tajne przejście który ma się znajdować w niższych poziomach więzienia, ten tunel to nowy zen ale zła wiadomość jest taka, że ten świat nie został w ogóle zrobiony

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ja to bym zrobil taka dziure w jednej z cel jakbysmy wskoczyli w nia to by nas tp w polowie obozu do rebeliantow :D

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
już to zaplanowane jest z tego co czytałem wyjście ma być gdzieś na ziemiach orków

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
to znowu ja i znow mam problem z zadaniem "Marzenia Rodneya" bylem na cmentarzu orkow i powiedzialem rodneyowi o tym i pisze w dzienniku ze mam sie z nim spotkac jutro wiec sie przespalem do nastepnego dnia i z rodneyem nie moge pogadac na ten temat, przespanie sie o jeszcze jeden dzien nic nie pomoglo i wczytanie gry tez

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie wiem czy to błąd gry czy błąd tekstu dialogowego, to nic ważnego następnym twym krokiem będzie udanie się na wieże mgieł, chyba że wcześniej to zrobiłeś już kolejność tego zadania nie pamiętam dobrze.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#506 2012-08-15, 12:55(Ostatnia zmiana: 2012-08-23, 11:57)
do wiezy trzeba bylo udac sie wtedy co pisalem wczesniej, ze gadalem z duchem i znalazlem ta miksture
czytajac kilkanascie stron wczesniej widzialem cos zwiazanego z klasztorem zmiennoksztaltnych i chyba o jakis podziemach, ale jak sie do nich dostac?

dobra najprawdopodobnie problem rozwiazany, bo nie porozmawialem ponownie z rodericiem

//edit.aztek: używaj następnym razem opcji edytuj
Edit :
Mam kolejny problem. Teraz nie moge sie wydostac z podziemi klasztoru. Gdy wchodze w teleport, zaczyna ladowac,a potem jestem na terenie zamku w SO i po 1 sek crash gry. Gram na najnowszej wersji. Wie ktos co jest grane? Zbugowany save?

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
jak zrobic miksture dla pacho i skorpiona albo czy to mozliwe a jak jest do kupienia w obozie rebeliantow to prosze napisac jaki to gosciu
z góry Dzieki  :D

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jeśli masz aloes to idź to tarana jeśli dobrze jego imię wymawiam, poza tym od problemów z questami jest ten temat

http://themodders.org/index.php?/topic/16530-pomoc-w-zadaniach/

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
wszystko git dzieki i sora za 2 temat ale niekcaca napisalem 2 bo myslalem ze niema tego sora

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
gdzie mam wyprowadzic kretoszczury snafa i gdzie jest jego łyzka tak mowiac Help

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
gdy wyjdziesz z obozu rebeliantów (w kierunku SO) idziesz lekko na ukos w lewo po jakimś czasie będą biegać w twoją stronę wilki będzie wpis i wtedy wracasz z powrotem do obozu, co do łyżki jest przy pniaku wokół SO ale nie pamiętam który

PS. może być najpierw kombinował a potem pytał?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
idz z nimi w strone jaskini Gilberta :)  i niedaleko tej jaskini przy uschnietym pniaku (takim jak w podstawce byly nasiona) lezy wazecha(?) Snafa

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
dzieki wam wykonałem Questa leci props

jeszcze poczebuje pomocy w rekrutach dla cavalorna do obozu rebeliantow przyprowadzilem : 1 gesthata jakos tak czyli brata cavalorna 2 jack aligator 3 pacho i skorpion 4 kowal i tyle kto jeszcze helppppp

a i cavalorn nie wspomnial o pacho tylko o skorpionie

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Coś źle zrobiłeś, przy wejściu Pacho miał z tobą porozmawiać i wtedy pojawia się wpis w dzienniku i cav mówi, że przyprowadziłeś Pacho.

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
lol a gdzie przebywa pacho bo jak gadalem z skorpionem to on uciekl gdzies ?

jeszcze raz helpa mam problem z dolaczeniem do rebeliantow cavalorn mowi ze jestem bardzo blisko celu a mam poparcie gosci czyli
cavalorna
raczke
ratforda
fiska
foxa
snafa
aidana
jakiegos goscia na q co nas uczy jedno i dwureczna bronia zrecznosc i regerenacje zycia qentin jakos tak
vama
i chyba tyle
swistaka i draxa olalem swistakowi powiedzialem ze nie bede latal po koloni za tymi a draxowi 2-3 ze bylem w tym obozie i niewiem co moge wykonac ? jest quentin jakis ? a jak tak to gdzie on jest
?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Pewnie misji od tony'ego nie zrobiles, jest na wiezy obok chaty raczki. Dodam, ze masz sie nie oddalac z miejsca gdzie bedziesz misial stac dopoki nie pojawi sie troll, wtedy bedziesz mogl isc obudzic tony'ego

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
a to mam tonego zapomnialem go dodaca to mam tonego zapomnialem go dodac

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Jeszcze gor hanis

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
i znowu zapomnialem kurwa moja pamiec mam zajebista pamiec nie ?  :lol:  a jego to tez mam wykonanego questa tak samo jak u kagana

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry