O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 869429
Odpowiedzi 2478
Draco The Modders
Jak wykonac Questa Biały kieł ? No idziemy sobie przed oboz, dialog, wpis w dzienniku ze idziemy na polowanie a tutaj kolega wraca do swojej wierzy Gdzie jest ten wilk ?
Niebieskooki
Pawci0W
Rezer
Mam taki problem : Dostałem zad od Laresa na zabicie paru uciekinierów i na znalezienie jego toporu.Ok 5 min póżniej zabiłem czterech uciekinierów, zabrałem ich głowy i znalazłem jego topór. Wracam, a On gada, że się spóżniłem... WTF? A, na koniec rozmowy on mówi, że O wilku mowa, cholera już nie ucieknę itp. mimo to, że Fletchera nie ma i stoi tam, gdzie w G1 był Lee.
Pytanie mam Czy Zaczety Quest Bezimienny jest bardzo wazny dla fabuly ? Niestety cos mi sfiksowało, stoje na warcie dla toniego, zabijam scierwojady (nie ruszam sie z miejsca same podeszly) orka (to samo) i zabilem wystraszonego typa za pomoca uderzenia burzy, (czyli tez sie nie ruszylem) Po tym zapisalem sobie gre, zeby znow sie nie bawic.. a tutaj blad.. stoje cana noc nie pojawia sie poczatek questa Bezimienny, Do tego Tony jest zly ze opuscuilem posterunek ( czas jakos wolno leci strasznie sie wsciekalem ze tyle zajmuje) no i teraz jest problem. Wiem ze tam poiwinien zaczac sie quest Bezimienny, ale sie nie zaczal bo cos sie skopcilo. Wiec podsumowywujac, czy ten q jest wazny czy bede mogl sobie bez niego grac ?
Smokmen
koksikmajor
Cavalorn wymienia komu pomoglem kto mnie wspiera:Swistak, Ratford, Drax. Aidan, Raczka, Tony(nie ma nic przeciwko ale zepsulem jego warte), Vam, Fox, Snaf, Fisk, HanisNie wiem czemu nie wspomina o Quentinie, brak opcji dialogowych, (pokonalem go w walce, pogadalem z nim mowil ze wesprze)
Pjontka
Jelly Roger
Mam zadanie z podbiciem starej kopalni. Cóż wyruszam z obozu z Cavalornem w grupie pojawia się Hanis , Angus , Abel i Cavalorn ,ale w istocie nagle Angus i Hanis znikają z obozu i na miejsce kopalni dochodze tylko z Cavalornem i Ablem.Po zabiciu strazników widze ciało Hanisa ,topór Angusa i miecz Williama (na terenie kopalni).Tak ma być ze oni się teleportują odrazu z obozu do kopalni i muszą umrzeć czy wczytywać poprzednie savy i probowac inaczej ? A i btw. gdyby nie udało mi się zrobic tak aby przeżyli to czy są potrzebni w dalszej fabule ?
O CB ? :> Szpieg Gomeza... Otoz, na starszej wersji moda zrobilem tego questa, a teraz no nie moge ;d Pogadalem z Rączka, Ratfoldem, Aidanem, Foxem, Vamen, Rączka, Tonym, Swistakiem, Tym przy bramie (prostym jak jego klinga) Fiskiem.. potem znow z Cavalornem, on mi mowi ze za bardzo zucam sie w oczy pogadalem z wszystiki w obozie nawet ze snafem i Cavalornowi brakuje daleszej kwesti i tego wyboru kto jest zgnitym jablkiem co robic?