Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 869429 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 869429

Odpowiedzi 2478

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#420 2012-07-24, 15:19(Ostatnia zmiana: 2012-07-24, 15:19)
Jak wykonac Questa Biały kieł ? :)  No idziemy sobie przed oboz, dialog, wpis w dzienniku ze idziemy na polowanie a tutaj kolega wraca do swojej wierzy :D  Gdzie jest ten wilk ?

Wilk jest nie opodal wzgórza na, którym byli radtford i drax w gothic 1 tylko idź prosto ale nie wiem czy uda Ci się tego questa wykonać gdyż Pacho musi być obok po zabiciu wilków.

Prawdopodobnie będzie bug to sobie odpuść.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Demoniszcze, Szkoda :)

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Mam taki problem : Dostałem zad od Laresa na zabicie paru uciekinierów i na znalezienie jego toporu.Ok 5 min póżniej  zabiłem czterech uciekinierów, zabrałem ich głowy i znalazłem jego topór. Wracam, a On gada, że się spóżniłem... WTF? A, na koniec rozmowy on mówi, że O wilku mowa, cholera już nie ucieknę itp. mimo to, że Fletchera nie ma i stoi tam, gdzie w G1 był Lee.

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam taki problem : Dostałem zad od Laresa na zabicie paru uciekinierów i na znalezienie jego toporu.Ok 5 min póżniej  zabiłem czterech uciekinierów, zabrałem ich głowy i znalazłem jego topór. Wracam, a On gada, że się spóżniłem... WTF? A, na koniec rozmowy on mówi, że O wilku mowa, cholera już nie ucieknę itp. mimo to, że Fletchera nie ma i stoi tam, gdzie w G1 był Lee.

Tak ma być, zaliczyłeś zadanie.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie mam  :)  Czy Zaczety Quest Bezimienny jest bardzo wazny dla fabuly ?

Niestety cos mi sfiksowało, stoje na warcie dla toniego, zabijam scierwojady (nie ruszam sie z miejsca same podeszly) orka (to samo) i zabilem wystraszonego typa za pomoca uderzenia burzy, (czyli tez sie nie ruszylem) Po tym zapisalem sobie gre, zeby znow sie nie bawic.. a tutaj blad.. stoje cana noc nie pojawia sie poczatek questa Bezimienny, Do tego Tony jest zly ze opuscuilem posterunek ( czas jakos wolno leci strasznie sie wsciekalem ze tyle zajmuje) no i teraz jest problem. Wiem ze tam poiwinien zaczac sie quest Bezimienny, ale sie nie zaczal bo cos sie skopcilo.

Wiec podsumowywujac, czy ten q jest wazny czy bede mogl sobie bez niego grac ? :)

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#425 2012-07-26, 09:23(Ostatnia zmiana: 2012-07-26, 09:26)
Pytanie mam  :)  Czy Zaczety Quest Bezimienny jest bardzo wazny dla fabuly ?

Niestety cos mi sfiksowało, stoje na warcie dla toniego, zabijam scierwojady (nie ruszam sie z miejsca same podeszly) orka (to samo) i zabilem wystraszonego typa za pomoca uderzenia burzy, (czyli tez sie nie ruszylem) Po tym zapisalem sobie gre, zeby znow sie nie bawic.. a tutaj blad.. stoje cana noc nie pojawia sie poczatek questa Bezimienny, Do tego Tony jest zly ze opuscuilem posterunek ( czas jakos wolno leci strasznie sie wsciekalem ze tyle zajmuje) no i teraz jest problem. Wiem ze tam poiwinien zaczac sie quest Bezimienny, ale sie nie zaczal bo cos sie skopcilo.

Wiec podsumowywujac, czy ten q jest wazny czy bede mogl sobie bez niego grac ? :)

Będziesz mógł kontynuować fabułę z tym, że Tony Ci questa nie zaliczy, zrób resztę zadań dla OR, jeśli nie spartaczysz jakiegoś innego zadania powinno być dobrze i nie powinieneś mieć większych problemów z dołączeniem do obozu :)

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
A z Bezim jeszcze się spotkasz, to questa będziesz miał, więc luzik  :ok:

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a jednak jest problem :)  Mam tylko 1 quest nie zaliczony, reszte zrobilem

Cavalorn mowi cos tam ze od teraz hestem jednym z nich ze zasluzylem sobie na ich poprarcie, po czym nastepnie wyskakuje ze jestem juz bardzo blisko.

Przyprowadzilem rekrutow, Zostaly mi sie zadania:
Nie ma to jak zemsta,
Magowie,
Piraci,
Zaufanie Rebeliantow.

Czemu nadal nie moge dolaczyc ? :>

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
1.Którego questa nie zaliczyłeś?

Zadania nie ma to jak zemsta, magowie i piraci nie są ci potzebne.

2.Chodzi chyba o zaufanie rebeliantów, którym rebeliantom już pomogłeś?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cavalorn wymienia komu pomoglem kto mnie wspiera:
Swistak, Ratford, Drax. Aidan, Raczka, Tony(nie ma nic przeciwko ale zepsulem jego warte), Vam, Fox, Snaf, Fisk, Hanis
Nie wiem czemu nie wspomina o Quentinie, brak opcji dialogowych, (pokonalem go w walce, pogadalem z nim mowil ze wesprze)

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
musisz nauczyć się 30 procent z albo 1h albo 2h i będziesz miał poparcie quentina

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Nie wiem o co może chodzić z tego co piszesz wszystko wygląda ok.

Musisz pokombinować może, wczytaj ,napraw zadanie z Tonym, spróbuj jeszcze raz z Quentinem.
Jak to zrobisz pogadaj z Cavalornem i nie przerywaj.

Jeżeli za drugim razem nie zadziała to już nie mam pomysłu.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Cavalorn wymienia komu pomoglem kto mnie wspiera:
Swistak, Ratford, Drax. Aidan, Raczka, Tony(nie ma nic przeciwko ale zepsulem jego warte), Vam, Fox, Snaf, Fisk, Hanis
Nie wiem czemu nie wspomina o Quentinie, brak opcji dialogowych, (pokonalem go w walce, pogadalem z nim mowil ze wesprze)

Ale to nie możesz przez to do obozu dołączyć ?

U mnie było tak samo ani słowa o Quentinie lecz ja wykonałem quest z nocną wartą.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie wiem czy przez to, no po prostu Cavalorn zglupiał, mowi cos w stylu :" zdobyles nasze zaufanie od teraz jestes jednym z nas" po czym w nastepnej chmurce cos w stylu " jestes juz blisko celu" i o ;d  zaczne od nowa ostatni raz. I bede sejvowal na kilku slotach nie na jednym xD

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Jak zaczniesz od nowa, to postaraj się zaliczyć wszystkie misje. A kilka slotów na save polecam, bo CZ to w końcu beta, występuje masa bugów.

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam zadanie z podbiciem starej kopalni. Cóż wyruszam z obozu z Cavalornem w grupie pojawia się Hanis , Angus , Abel i Cavalorn ,ale w istocie nagle Angus i Hanis znikają z obozu i na miejsce kopalni dochodze tylko z Cavalornem i Ablem.
Po zabiciu strazników widze ciało Hanisa ,topór Angusa i miecz Williama (na terenie kopalni).
Tak ma być ze oni się teleportują odrazu z obozu do kopalni i muszą umrzeć czy wczytywać poprzednie savy i probowac inaczej ? A i btw. gdyby nie udało mi się zrobic tak aby przeżyli to czy są potrzebni w dalszej fabule ?

Jelly Roger

Jelly Roger

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Mam zadanie z podbiciem starej kopalni. Cóż wyruszam z obozu z Cavalornem w grupie pojawia się Hanis , Angus , Abel i Cavalorn ,ale w istocie nagle Angus i Hanis znikają z obozu i na miejsce kopalni dochodze tylko z Cavalornem i Ablem.
Po zabiciu strazników widze ciało Hanisa ,topór Angusa i miecz Williama (na terenie kopalni).
Tak ma być ze oni się teleportują odrazu z obozu do kopalni i muszą umrzeć czy wczytywać poprzednie savy i probowac inaczej ? A i btw. gdyby nie udało mi się zrobic tak aby przeżyli to czy są potrzebni w dalszej fabule ?

Angus pojawia "respi" się zaraz obok Williama często przy tym ginąć ponieważ potrafi umrzeć od 3-4 ataków. Jeżeli od razu pobiegniesz w jego kierunku powinieneś go uratować, jeśli to się nie uda to pozostaje urzycie kodów ( wtopienie się w jego ciało poporzez klawisz "o" odrodzenie się poprzez "f8" i powrót to swojego ciała)

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O CB ? :> Szpieg Gomeza...

Otoz, na starszej wersji moda zrobilem tego questa, a teraz no nie moge ;d  Pogadalem z Rączka, Ratfoldem, Aidanem, Foxem, Vamen, Rączka, Tonym, Swistakiem, Tym przy bramie (prostym jak jego klinga) Fiskiem.. potem znow z Cavalornem, on mi mowi ze za bardzo zucam sie w oczy pogadalem z wszystiki w obozie nawet ze snafem i Cavalornowi brakuje daleszej kwesti i tego wyboru kto jest zgnitym jablkiem :)  co robic?

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
O CB ? :> Szpieg Gomeza...

Otoz, na starszej wersji moda zrobilem tego questa, a teraz no nie moge ;d  Pogadalem z Rączka, Ratfoldem, Aidanem, Foxem, Vamen, Rączka, Tonym, Swistakiem, Tym przy bramie (prostym jak jego klinga) Fiskiem.. potem znow z Cavalornem, on mi mowi ze za bardzo zucam sie w oczy pogadalem z wszystiki w obozie nawet ze snafem i Cavalornowi brakuje daleszej kwesti i tego wyboru kto jest zgnitym jablkiem :)  co robic?

Powinieneś wybrać się z Tonym nad jeziorki obok Głębii. Uwaga, spotkanie z Tonym = Głębia :D  Ale tak musi być.

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy
Gdzie jest kopacz Grim w SO ??? Nie moge go znalezc w tym miejscu gdzie jest normalnie w G1 ,a obóz przelecialem 3 razy i nie znalazlem go. Jeśli nie jest ukryty to moze jakis cheat na niego ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry