jak przejsc podziemia zmienno ksztaltnych? ;/
Nie moge zabic ognistych ognikow. Nie moge dostac sie do jednej z dzwigni otwierajacej drewnianie drzwi, (sprawdzilem na kodach bo sie zdenerowwalem juz xD) Poszedlem dalej.. odpalilem swiece.. golemy mi wyskoczyly.. ich takze nie da sie zabic, ani wprowadzajc do wody (nie mam zadnych czarow wodnego typu) przeszedlem przez brame jedna.. nieumarli orkowie.. ich takze nie moglem zabic (tak na kodach polecialem juz sprawdzac jak to tam wyglada wogole)
Moglby ktoś napisac taka mini solucje podziemi zmiennoksztaltnych? 1 brame otwieram.. to nie jest problem juz dla mnie (kombinacje znam na pamiec)
(3,1,2,6,4,5) liczac od lewej
Poszedlem z bezim na cmentarzysko i utknalem w pewnym momencie.
Przeszukałem je całe i poszedlem w koncu do głownej swiatyni (tam gdzie w podstawce szlo sie z Baalem pod koniec misji)
Bezi cos tam do mnie zagadal i pojawia sie zapis w dzienniku zeby przeszukac górne piętro. Myśle OK.
Wchodze na góre i przeszukuje. Nic nie znalazłem. OK przeszukam jeszcze raz , to samo,a Bezi nic do mnie nie zagadał.
Więc pytam czy to bug ? Czy trzeba tam coś znaleźć ? Moze bezi powinien zagadac w odpowiednim miejscu tam na wyzszym pietrze?
Tam powinien byc duch orka
Ale go ni ma kod na niego jesli dobrze pamietam to orc_ghost