Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 861409 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 861409

Odpowiedzi 2478

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
No byłem w cytadeli, później rozmawiałem z duchem. I w dzienniku jest, że powinienem poszukać czegoś w Wieży Mgieł, prawdopodobnie coś powiązane ze Szkieletem Magiem. Problem w tym, że wcześniej, przed spotkaniem ducha, wybiłem całą Wieżę Mgieł  :pokerface:

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie w wieży znajdziesz jakiś napój który ma specjalną nazwę, potem idziesz do OR do jakiegoś alchemika i on zbada ten napój, myślę że dalej sobie poradzisz, aha i zapraszam na mój temat tam znajdziecie odpowiedzi na często zadane pytania, link kilka postów wcześniej

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Wracając do Rączki, na ten jego przedmiot jest jakiś kod, czy w ogóle nie zostało to wprowadzone do gry?
Kod: Fingers_Lockpick, przedmiot powinien być... w jakiejś skrzyni :D  Będę musiał to poprawić :D

I jeszcze nie wiem co zrobić w zadaniu z tym przyzwanym demonem. To pozbierałem kamienie, byłem w tym grobowcu i odprawiłem ten rytułał, później demona przyzwaliśmy, demon uciekł... Co dalej?
Spoiler
Biegnij za demonem, Cavalornem.

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
nie w wieży znajdziesz jakiś napój który ma specjalną nazwę, potem idziesz do OR do jakiegoś alchemika i on zbada ten napój, myślę że dalej sobie poradzisz, aha i zapraszam na mój temat tam znajdziecie odpowiedzi na często zadane pytania, link kilka postów wcześniej

Napój znalazłem już wcześniej, byłem z tym u magów, ale jednak to nie u nich. Dopiero później sobie przypomniałem o ziomkach z Bractwa.

Wracając do Rączki, na ten jego przedmiot jest jakiś kod, czy w ogóle nie zostało to wprowadzone do gry?
Kod: Fingers_Lockpick, przedmiot powinien być... w jakiejś skrzyni :D  Będę musiał to poprawić :D

I jeszcze nie wiem co zrobić w zadaniu z tym przyzwanym demonem. To pozbierałem kamienie, byłem w tym grobowcu i odprawiłem ten rytułał, później demona przyzwaliśmy, demon uciekł... Co dalej?
Spoiler
Biegnij za demonem, Cavalornem.

Wczoraj to zrobiłem. Biegliśmy za Cavalornem, potem gadałem z Cavalornem/Ratfordem/magiem i już się dialogi skończyły. Miałem na myśli, co robić, aby go znaleźć?

No i znowu poważniejszy problem. Biegnę sobie z Rodericem do Klasztoru, otwiera ten teleport i znika (teleportuje się). Wchodzę w teleport, do tego czegoś tam "Zagłady" (chyba), a Roderica tam nie ma. Co mam robić? Wpisać kod na miecz runiczy i zwyczajnie wyjść za pomocą kodów? Tyle, że nigdzie nie ma Roderica, więc co robić, aby były postępy w tym zadaniu?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#384 2012-07-18, 17:13(Ostatnia zmiana: 2012-07-18, 17:15)
Po prostu wpisz kod na miecz runiczny i oddaj go Lerenowi, i wówczas Rodney stanie się magiem i będziesz mógł dalej kontynuować fabułe

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Po prostu wpisz kod na miecz runiczny i oddaj go Lerenowi, i wówczas Rodney stanie się magiem i będziesz mógł dalej kontynuować fabułe

Dobra, udało się. Tylko najpierw trzeba było podadać z Rodneyem a później z Lerenem.

po odparciu ataku na obóz rebeliantów u nikogo nie ma dialogu - błąd gry (adanos już nad tym pracuje), ratford powinien do nas zagadać, ale tak nie jest a jednocześnie ma się u niego pojawić 4 rozdział i na razie na tym się beta kończy

Że niby na tym koniec gry, póki co? ;/

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tak, ale na pocieszenie dodam że ten bug został poprawiony i będzie w następnym patchu (były jeszcze kilka poważnych błędów związanych z atakiem, ale to już zostało poprawione)

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Ok. Póki co, pobawię się w NO i postaram się naładować miecz runiczny. No i dzięki za dotychczasową pomoc w zadaniach  :D

Twoja stara

Twoja stara

Użytkownicy
posty52
Propsy16
  • Użytkownicy
Ja mam takie pytanie, co to są te freddy textures?

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Ja mam takie pytanie, co to są te freddy textures?
To taki mod co poprawia grafike.

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Jak wsadzić runę w miecz runiczny, żeby miał jakiś efekt? Da się w ogóle w wersji beta?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie jestem pewien ale tego dowiesz się w 5 rozdziale

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
nie jestem pewien ale tego dowiesz się w 5 rozdziale

Nice, a na becie się nie da do 4 dojść. Trochę dziwne, w 3 rozdziale się zdobywa mieczyk, a dopiero w 5 się go ładuje?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
fabuła jest nie co pomieszana, w tym rebelia w NO, tak nie da się dojść do 4 rozdziału ale zostało to już poprawione,a 5 rozdział będzie, kiedy ten miecz naładujesz

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Ale to dopiero po patchu czy już można?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
po patchu, jeszcze błędy poprawiamy i trzeba jeszcze nie które wątki fabularne do kupy złożyć

Centis

Centis

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mam pytanie, wydostałem się z Głębi i mam teraz zobaczyć co się dzieje w Nowym Obozie, jednak stoi tam strażnik, który mnie wygania, a wejście od strony starej kopalni sprawia, że opcja rozmowy z każdym z strażników ma tylko opcje "ende". Co należy zrobić i czy ma na to jakiś wpływ, że w 1 rozdziale nie odwiedziłem NO?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Olej na razie NO. Zadanie to powinno być zlecone w późniejszej części gry. Zajmij się innymi wątkami.

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Od 3 rozdziału jest NO dostępny ;p

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Co mam zrobić w zadaniu "Triumwirat" jeżeli rozmawiałem już z Wilkiem, Laresem i Torlofem i odnośnie każdego mam wpis, że będzie walczył jeżeli Lee stanie na czele najemników?
I druga sprawa - gdzie jest Almanach Odrodzenia?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry