nie w wieży znajdziesz jakiś napój który ma specjalną nazwę, potem idziesz do OR do jakiegoś alchemika i on zbada ten napój, myślę że dalej sobie poradzisz, aha i zapraszam na mój temat tam znajdziecie odpowiedzi na często zadane pytania, link kilka postów wcześniej
Napój znalazłem już wcześniej, byłem z tym u magów, ale jednak to nie u nich. Dopiero później sobie przypomniałem o ziomkach z Bractwa.
Wracając do Rączki, na ten jego przedmiot jest jakiś kod, czy w ogóle nie zostało to wprowadzone do gry?
Kod: Fingers_Lockpick, przedmiot powinien być... w jakiejś skrzyni Będę musiał to poprawić
I jeszcze nie wiem co zrobić w zadaniu z tym przyzwanym demonem. To pozbierałem kamienie, byłem w tym grobowcu i odprawiłem ten rytułał, później demona przyzwaliśmy, demon uciekł... Co dalej?
Spoiler
Biegnij za demonem, Cavalornem.
Wczoraj to zrobiłem. Biegliśmy za Cavalornem, potem gadałem z Cavalornem/Ratfordem/magiem i już się dialogi skończyły. Miałem na myśli, co robić, aby go znaleźć?
No i znowu poważniejszy problem. Biegnę sobie z Rodericem do Klasztoru, otwiera ten teleport i znika (teleportuje się). Wchodzę w teleport, do tego czegoś tam "Zagłady" (chyba), a Roderica tam nie ma. Co mam robić? Wpisać kod na miecz runiczy i zwyczajnie wyjść za pomocą kodów? Tyle, że nigdzie nie ma Roderica, więc co robić, aby były postępy w tym zadaniu?