Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867715 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867715

Odpowiedzi 2478

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tutaj błąd(właściwie w niczym nie przeszkadza, co do bugu to szczegółów nie zdradze) poprostu wyłaź z obozu i do ratforda

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
wziełem zadanie od jarvisa poszedłem do corda i wrocilem w to miejsce gdzie byl wczesniej jarvis ale go tam nie bylo gdzie mam go szukac?

ggrabias

ggrabias

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
wziełem zadanie od jarvisa poszedłem do corda i wrocilem w to miejsce gdzie byl wczesniej jarvis ale go tam nie bylo gdzie mam go szukac?
Jarvis po otrzymaniu zadania znajduje się w jaskini która znajduje się w środku lasku, po wyjściu z starego obozu skręcasz w stronę obozu bagnie jest mostek na mostku praktycznie cały czas idziesz prosto aż zobaczysz małe urwisko a w niej jaskinie zamkniętą na klucz. on tam jest. klucz znajduje się w kufrze piwosza w karczmie a cord jest w cytadeli tam gdzie pomagał nam lester z kamieniem ogniskującym

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Już mam z tym Harkiem. Gada się z nim -> traci się piwo -> mówi się, że nie walczymy, zamiast tego, Hark chce sprowokować Kubła -> lecą wyzwiska pomiędzy nimi, za naszym pośrednictwem (jak w G2 ci bracia na farmie Akila ; d) -> Hark zabija Kubła, zadanie "Tajemnica żula" mamy wykonane i przy okazji zaliczyliśmy zadanie od Fiska, z tą bójką w karczmie.

Gdzie dokładnie znajdę receptę dla Aidana? Zadania dla Łowców Troli, muszę Nikolasowi przynieść jego kasę od dłużników.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Już mam z tym Harkiem. Gada się z nim -> traci się piwo -> mówi się, że nie walczymy, zamiast tego, Hark chce sprowokować Kubła -> lecą wyzwiska pomiędzy nimi, za naszym pośrednictwem (jak w G2 ci bracia na farmie Akila ; d) -> Hark zabija Kubła, zadanie "Tajemnica żula" mamy wykonane i przy okazji zaliczyliśmy zadanie od Fiska, z tą bójką w karczmie.

dziwne, przecież ten błąd poprawiliśmy, gdy pokonamy Harka to powinienen się wyświetlić dialog po czym jest zakończenie misji

Gdzie dokładnie znajdę receptę dla Aidana? Zadania dla Łowców Troli, muszę Nikolasowi przynieść jego kasę od dłużników

gdybyś uważnie czytał dialogi to byś wiedział, że on i aidan mieli się spotkać w opuszczonej cytadeli orków, tam szukaj

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Jak robiłem wcześniej to Harka pobiłem i miałem cały czas zadanie "Tajemnica żula".

A to, że o cytadelę chodzi to wiem, bo czytam dialogi. Przeglądałem cytadelę i nie znalazłem. Może nie tę samą lokację mamy na myśli? Chodzi o cytadelę, w której w G1 pierwszy raz spotykamy Ur-Shaka?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tak, jest gdzieś w pobliżu

wloczykij

wloczykij

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Sekret Piwosza, znalazłem jego skrytkę jednak nie mogę otworzyć jednej skrzyni, mimo iż mam klucz od piwosza. Co mam z tym zrobić ??
Jak można dostać się do Xardasa, nie używając kodów ??
I ostatnie pytanie, jak dostać zadanie od Jacka Aligatora z wykopywaniem skarbów, gram 4 raz i ani razu go nie dostałem. Dlaczego ??

Konios

Konios

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy w zadaniu marzenie Rodneya trzeba pojsc po dowod zdrady na ten cmentarz orkow kolo obozu na bagnie ? Jesli tak to jak otworzyc to wejscie( kolowrot nie dziala)

wloczykij

wloczykij

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
jak pojdziesz z bezim to zadziala :)  a bezi bedzie wtedy w obozie rebeliantow

Konios

Konios

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
A gdy juz jestem w srodku ? Przeszedlem caly cmentarz w jednym pomieszczeniu bezi mowi zebym poszedl na gore. Ale tam nic nie ma tylko jakas jedna komnata

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
jak mam pomóc diego dostać się do starego obozu?

Konios

Konios

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
Zapytaj kucharza a on Cie wysle do Miltena

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
a co mam zrobić z zpreparowanym listem fletchera?W dzienniku nie ma nic na ten temat.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?/topic/17678-odpowiedzi-na-czesto-zadane-pytania/

zapraszam na ten temat, tutaj znajdziecie nie które odpowiedzi na wasze pytania, ale ten temat jest od pytań do questów a nie tamten

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
a co mam zrobić z zpreparowanym listem fletchera?W dzienniku nie ma nic na ten temat.
podejdz z nim do straznikow bramy i powiedz im ze jestes od fletchera

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
że tak jeszcze się wtrące :lol:co mam zrobić po dotarciu do informatora urta ?Ani bezi ani cavalorn i ratford nie mają żadnej kwestii dialogowej.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
zabiłeś informatora i 3 strażników? (tutaj jest lekko bugnięte, ale wczytywj aż do skutku), jak nie no to zrób

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
all is ok!  :naughty:

dostałem od foxa miecze dla rebeliantów ale u nikogo nie ma opcji dialogowej :D

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
bo nie z każdym możesz o tym zagadać, uważnie czytaj dialogi (chyba że przez głupotę pozbyłeś się mieczy)

0 użytkowników
Do góry