Cóż ja mam inny problem. Poprostu stanąlem z fabułą i mam wrażenie ,że juz nic nie moge zrobić...
Jestem w 2 rozdziale. Oto lista moich zadań:

Zadanie "Hrabia" jest nie do ruszenia po wykonanym zadaniu z Pacho i Skorpionem.
"Nie ma to jak zemsta" - zbugowane zadanie z konfiturami Draxa
"Biały Kieł" - zad. się nie dokończyło pomimo ze pobiłem Herka i do niego zagadalem potem ,chociaż nie dało mu się nic powiedzieć.
"Rebelia w NO" - zadanie robi się w 3 rozdziale
"Suwenir" - w tym zadaniu mam wątpliwości ,bo mam odzyskać coś dla Rączki z SO ,ale nie da się tam dostać ,a gdy wszedlem tam na kodach to w jego domu nie było nic specjalnego co mógłbym mu oddać.
"Zycie w OR" - tu zadanie się chyba zacięło tzn. oddałem Aidanowi młot i stal ,za co ten miał mi dać broń nazajutrz.
Przespałem 1 dzień i nie dał mi broni ,OK poszedlem spać znowu na 1 dzień ,a ten dalej nie ma żadnej opcji dialogowej.
(zadanie z gulaszem zrobiłem).
"Bezimienny" - tego zadania nie da rady ruszyć.
"Piraci" - tego też nie da rady ruszyć ,zaden z piratów nie ma zadnej opcji dialogowej ,ani nie daje mi zadnego questa.
"Najemnicy" - zad. z 3 rodziału.
"Magowie" - również zadanie z późniejszych etapów
Cóż więc typowo nie wiem co zrobić zeby cokolwiek ruszyc ,wydaje mi sie ze to wina Aidana ,że nie daje mi tego miecza i quest "Zycie w OR" się buguje ,ale jeśli ktoś ma jakieś pomysły co z tym zrobić to proszę o odp.