Czas Zapłaty 67045 174

O temacie

Autor xendix

Zaczęty 16.12.2011 roku

Wyświetleń 67045

Odpowiedzi 174

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Nie. Nie popieram. Wolę cisnąć bekę, bo temat jest zabawny.  :lol2:

Комиссар RBT

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
av ma racje. nie robmy z tego drugiego bagna....

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=m8gtdC6-Z14
[/media]
OHOHOHOHOHOHOHOHOHO

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Czas Zapłaty
#142 2012-01-30, 20:37(Ostatnia zmiana: 2012-01-30, 20:39)
av ma racje. nie robmy z tego drugiego bagna....
Już się tak nie chwal tym bagienkiem. I tak szambo z niego prędzej. :lol2:

Nikok

Nikok

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
lol i co nie ma żadnych newsów, ani nic przez ponad rok, bo nie macie kontaktu z orkiem.. to co w końcu on sam robił tego moda do chuja.. weźcie kogoś na jego miejsce, wiedziałem, że prędzej czy później CZ i tak nie powstanie, chociaż byście tą wersję którą macie wydali, jako Demo.. albo bete, cokolwiek, bo ten prolog to o kant chuja, nie dość, że ma on już pare lat to jeszcze nic się w nim ciekawego nie dzieje. Fuck this shit.. Chociaż byście mieli odwage powiedzieć, że nie będzie moda i koniec -.-

Szaromrok

Szaromrok

Użytkownicy
posty71
Propsy65
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Szaromrok

Czas Zapłaty
#144 2012-02-17, 22:49(Ostatnia zmiana: 2012-02-17, 23:00)
lol i co nie ma żadnych newsów, ani nic przez ponad rok, bo nie macie kontaktu z orkiem.. to co w końcu on sam robił tego moda do chuja.. weźcie kogoś na jego miejsce, wiedziałem, że prędzej czy później CZ i tak nie powstanie, chociaż byście tą wersję którą macie wydali, jako Demo.. albo bete, cokolwiek, bo ten prolog to o kant chuja, nie dość, że ma on już pare lat to jeszcze nic się w nim ciekawego nie dzieje. Fuck this shit.. Chociaż byście mieli odwage powiedzieć, że nie będzie moda i koniec -.-
Ok, inaczej. Mody należy traktować jako ciekawostkę. Przynajmniej przed premierą. Nikt ich nie opłacał, nikogo nie okradli (o ile mi wiadomo). To ich mod i mogli go sobie zawiesić w dowolnym momencie. Mają prawo. Trzeba uszanować, zrozumieć i ewentualnie marzyć, że kiedyś wznowią prace.
Nikt nie powie "nie będzie moda", nikt tego tak naprawdę nie wie. Nikt. No one.
Chyba, że całość to było pięknie przygotowane trollowanie fanbojów. W taki wypadku ONI wiedzą;) Czas pokaże.

Taki lament jest naprawdę bardzo bardzo gimnazjalny. Tobie ani reszcie "fanów gothica" nie należy się ten mod. To nie Twoja praca ani nie Twoja własność.

ewentualnie sam zrob czas zapłaty od zera. już widzę newsa na gieesie "CZAS ZAPŁATY KONTYNUOWANY PRZEZ FANA" - jest fame

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Robili grupą, ale większość efektów miał OrkWarrior. Ktoś ci każe grać w prolog? Oni nie powiedzieli, że moda nie będzie, ponieważ nie ma 100% pewności że ork się już nie pokaże. Umiesz zrobić lepszego moda nisz prolog? Zrób lepszego. Nie można mieć pretensji do TM, ponieważ jedna osoba może być bardzo zajęta, lub znudził się jej projekt.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Gladio

Gladio

Użytkownicy
posty2
Propsy1
  • Użytkownicy

Gladio

Czas Zapłaty
#146 2012-02-17, 23:57(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 00:00)
Zobaczyłem na YT filmiki ze tym modem,fajnie wygląda,ale nie nastawiam się że wyjdzie,szczerze lotto mi to i ten caly FOCH od orcwarrior ,chce tylko napisać co do niektórych tu i orcwarrior bo myślę że NIE zapomniał i tu zagląda czasami zobaczyć jak spamujemy po za tym siedzi czasami na swojej stronce i słucha muzyki więc JEST W NECIE,a więc ludzie zapomnijcie o tym modzie skoro ten orcwarrior powiedział że moda nie będzie i że macie wy... to dajcie mu spokój,ŁASKĘ robi komuś ? nie chce nie musi moda w ogóle robić,nie nastawiajcie się tak w życiu że KTOŚ COŚ wam powie i wy wierzycie w te głupoty i nastawiacie się na to że to już będzie, nie wiedzie jacy są ludzie ? różni cisną baje itp i się przejedziecie jak będziecie słuchać każdego kto co powie,jak on sam napisze że ma słonia pod łóżkiem to co na policje zadzwonicie że trzymie słonia w domu? DAJCIE MU SPOKÓJ ;) moja rada,może koleś zamknął się w sobie a na to wygląda może ma tą chorobę że lubi jak ktoś się nim interesuje itp to go podnieca a on wszystkich olewa , może ... ,nieważne ale polecam wam  wszystkim nie nastawiać się na moda i zapomnieć tak będzie najlepiej :)  i zostawcie i nie piszcie do niego może ma swój świat i się zamknął w nim?bo powodu nie powiedział dlaczego ... ale przepraszam jak obraziłem kogokolwiek nie śmieje się z nikogo ,pozdrawiam :)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam genialny w swej prostocie plan. Zamknijcie ten temat i z automatu kasujcie wszelkie nowe tematy związane z CZ. Po co te emocje? Po co wyjaśniać wszystko po raz 46475859 kolejnemu trollowi, który tupie nogą i złości się na orca. Jak shergar czy orc będą jeszcze kiedyś mieli coś do powiedzenia w sprawie CZ, to się temat otworzy i skrobną chłopaki, co im leży na wątrobie.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
było, -

Lepiej mieć dużo spamu w jednym temacie, niż całkiem sporo w wielu.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będzie powód dla bana

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wojtexx

Czas Zapłaty
#150 2012-02-18, 18:54(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 19:05)
Zobaczyłem na YT filmiki ze tym modem,fajnie wygląda,ale nie nastawiam się że wyjdzie,szczerze lotto mi to i ten caly FOCH od orcwarrior ,chce tylko napisać co do niektórych tu i orcwarrior bo myślę że NIE zapomniał i tu zagląda czasami zobaczyć jak spamujemy po za tym siedzi czasami na swojej stronce i słucha muzyki więc JEST W NECIE,a więc ludzie zapomnijcie o tym modzie skoro ten orcwarrior powiedział że moda nie będzie i że macie wy... to dajcie mu spokój,ŁASKĘ robi komuś ? nie chce nie musi moda w ogóle robić,nie nastawiajcie się tak w życiu że KTOŚ COŚ wam powie i wy wierzycie w te głupoty i nastawiacie się na to że to już będzie, nie wiedzie jacy są ludzie ? różni cisną baje itp i się przejedziecie jak będziecie słuchać każdego kto co powie,jak on sam napisze że ma słonia pod łóżkiem to co na policje zadzwonicie że trzymie słonia w domu? DAJCIE MU SPOKÓJ ;) moja rada,może koleś zamknął się w sobie a na to wygląda może ma tą chorobę że lubi jak ktoś się nim interesuje itp to go podnieca a on wszystkich olewa , może ... ,nieważne ale polecam wam  wszystkim nie nastawiać się na moda i zapomnieć tak będzie najlepiej :)  i zostawcie i nie piszcie do niego może ma swój świat i się zamknął w nim?bo powodu nie powiedział dlaczego ... ale przepraszam jak obraziłem kogokolwiek nie śmieje się z nikogo ,pozdrawiam :)

Boże ratuj nas! W dzisiejszych czasach komentarze muszą być rozmiarów recenzji!!

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Czas Zapłaty
#151 2012-02-18, 19:01(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 19:02)
Gladio, może bądź redaktorem w Gothic Magazine? Redków nowych szukamy :D
Eee, w czym ? Bo na razie zawiesiliśmy działalność, no nie?
To na chuja załatwiać redaktorów jak i tak ten nic nie napisze przez najbliższe pare miesięcy ?
Styl pisania też niezbyt odpowiedni, nie wiem czemu  to zaproponowałeś
No i jak coś, to nie w tym temacie, tylko na PW, bo ostro offtopisz

PEACE

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skoroś tak się oburzył to cofam te słowa... tylko jedno Ced - nigdzie nie jest napisane o zawieszeniu działalności.

gothic1210
  • Gość
Nie możecie na PW? ;/

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy

HellVard

Czas Zapłaty
#154 2012-02-18, 21:12(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 21:13)
było, -

Lepiej mieć dużo spamu w jednym temacie, niż całkiem sporo w wielu.

Nie. Lepiej nie mieć spamu w ogóle. Zamknięcie i banik za każdy nowo otwarty temat o CZ szybko oduczy ludzi spamowania.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

Czas Zapłaty
#155 2012-02-18, 22:20(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 22:20)
Boże ratuj nas! W dzisiejszych czasach komentarze muszą być rozmiarów recenzji!!
Boże ratuj nas ludzie są już tak leniwi ze po przeczytaniu 10 linijek mają dość  :lol:  

Żeby nie było ze spam to małe pytanko.

Jeżeli Prace nad modem "skończone" to co będzie z TM nasze forum może zniknąć ?
(tak z ciekawości pytam ;d )

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Jeżeli Prace nad modem "skończone" to co będzie z TM nasze forum może zniknąć ?
(tak z ciekawości pytam )                                        

Oprócz teamu Czasu Zapłaty jest też reszta, więc usuwanie forum tylko z powodu jednego nieskończonego projektu jest najzwyczajniejszym marnotrawieniem reszty projektów, których członkowie spotykają się właśnie tu.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Nie mogą zamknąć forum(z punktu moralnego, ale z prawnego mogą). Upadek jednego moda nie może chyba spowodować upadku forum na którym jest mnóstwo modów, zapowiedzi, spamu  ;) , oraz prac nad modami(w tajnych działach)

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Czas Zapłaty
#158 2012-02-18, 22:35(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 22:38)
Przecież od dawna forum ma niewiele wspólnego z teamem modderskim Gothica o takiej samej nazwie. Ba, dzięki usilnym staraniom części użytkowników ma coraz mniej wspólnego z moddingiem Gothica...
Serwer utrzymuje Zdunek, który przecież z CZ ma niewiele wspólnego. Właścicielem domeny jest Kazzmir, który też się raczej aktywnie w projekt specjalnie nie angażował (a przynajmniej nie słyszałem o tym). Z aktywnych administratorów (praktycznie rzecz biorąc ja, Buła i Adanos) nikt nie należy ani nie należał do teamu. Wiązanie więc w jakikolwiek sposób losów moda z losem forum jest strasznie naciągane...

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Przynajmniej mamy fajny offtopic :lol:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry