Czas Zapłaty 67218 174

O temacie

Autor xendix

Zaczęty 16.12.2011 roku

Wyświetleń 67218

Odpowiedzi 174

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Czas Zapłaty
#60 2012-01-22, 20:43(Ostatnia zmiana: 2012-01-22, 20:47)
Nie mam siły do takich ludzi...
Łączę wszystkie 5 tematów dotyczących zaginionego CZ i otwieram, jak już musicie spamić to chociaż w jednym miejscu. Jednak ostrzegam - jedyna osoba od której zależy los moda, w ogóle tu nie zagląda (ani nie kontaktuje się z resztą teamu). Tak więc cokolwiek byście nie pisali, raczej nie odniesie to żadnego skutku. Trzymajcie raczej kciuki za to że Orcwarrior się odezwie i chociaż przekaże komuś wszystkie pliki i wstępne wiadomości co jest koniecznie do wykończenia.

Shergar, może udostępnijcie chociaż ludziom ostatnią zamkniętą betę, trzymaliście chyba jakąś na swoim wewnętrznym serwerze. Co prawda pewnie nie dałoby się z nią przejść moda, ale otrzymalibyście wstępne informacje na temat błędów.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
:lol2:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Uparty jesteś, koleś.

Комиссар RBT

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
:facepalm:  była już podobna sytuacja, pamiętacie ?  :lol:

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Nie

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Wybacz emcio, ale smutna prawda jest taka, że CZ już nie powróci...

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Czy wy nie widzicie że on już dziś 2 raz ten sam temat napisał? BTW co to za jakiś dzień żali do CZ dziś to już chyba 4 temat o nim oO

sarius

sarius

Użytkownicy
posty11
Propsy1
  • Użytkownicy
A jeśli CZ upadł na zawsze to dlaczego nie mieliby nie udostępnić zasobów. Wielu modderom by się przydały a tak to pójdą na zatracenie. (chyba że udostępnili , :D  bo rzadko odwiedzam te forum i jeszcze rzadziej coś na nim czytam.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
A ty byś to zrobił?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sarious

Nawet jeśli by udostępnili to co ? Gówno byście z tym zrobili,  bo znając życie ni uja byście nie zrozumieli, a potem  zakładalibyście durne tematy " Jak zrobić, żeby to działało, jestem noobem"

davish

davish

Użytkownicy
posty16
Propsy15
  • Użytkownicy
Shitty...

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka

maciejh
Rzeka

Czas Zapłaty
#71 2012-01-23, 11:09(Ostatnia zmiana: 2012-01-23, 11:09)
Przykra prawda, ale weźmy teorytycznie pod uwagę to co powiedziałeś. Jeśli Cedric ma rację i ni uja umiesz to po co ci to, odpowiedz sobie na to pytanie. Nie mówię, że akurat ty, ale wiele ludzi zada to samo pytanie, więc spróbuj się postawić w ich sytuacji (tych noobów). Głupie prawda?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
To fakt. Osobiście nie czuję oburzenia po zamieszeniu CZ. Po prostu nie interesowałem się tym modem. Co byś zrobił z tymi materiałami? Na reanimacje takiego projektu jest potrzebna dobra grupa moderska.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Ale jak mówię trzeba czekać na orka, choć może w styczniu pogadam z kimś kto dałby radę to ogarnąć i wykończyć. Na pewno będzie miał wsparcie osób z tM.

Mniej więcej to tyle.

Shergar, czy coś w tej materii ruszyło?

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Pierwiastki :ok:

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Do tej pory nie zwracalem uwagi na ten projek ale widze ze jest nieciekawie... Co sie stalo?.

gothic1210
  • Gość
Do tej pory nie zwracalem uwagi na ten projek ale widze ze jest nieciekawie... Co sie stalo?.
Przeczytaj temat!  :pokerface:

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Gothic12... mozesz mi to strescic w jednym poscie? Bo jestem na komorce i nie bardzo mam jak :/

gothic1210
  • Gość
Gothic12... mozesz mi to strescic w jednym poscie? Bo jestem na komorce i nie bardzo mam jak :/
Eh... Mniej więcej to tak: Orc się wkurwił. Ma dość goticzka podobno już od wakacji. Nic nie robi == ma wyjebane na moda. Sher chce dokończyć moda z kilkoma osobami i w końcu go wydać. Jednak orc ma sporo ważnych plików...

Tak przynajmniej mi mówił Dark.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Czas Zapłaty
#79 2012-01-23, 20:49(Ostatnia zmiana: 2012-01-23, 21:10)
Nie żeby coś, ale ludzie z wózkami inwalidzkimi nie powinni wjeżdżać na autostradę i oczekiwać przywilejów...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry